REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Constanța va avea minibuze pentru transportul în comun

Constanța va avea minibuze pentru transportul în comun

Replica API 13 decembrie 2019 | 01:38 815

18 autobuze de mici dimensiuni vor lega nordul de sudul orașului prin înființarea a două noi rute de transport public în comun.

Primul traseu va pleca din Zona Industrială pe ruta Inel 2- Casa de Cultură- Strada Unirii- Campus Universitar- Vivo, iar cel de-al doilea, va pleca din cartierul Km 5 și va ajunge la Centrul Comercial TOM, pe ruta Bulevardul Aurel Vlaicu, Strada Soveja, Bulevardul Alexandru Lăpușneanu.

“Pentru a răspunde nevoilor de mobilitate ale constănțenilor, având în vedere restricțiile pe care le avem, date de trama stradală și dimensiunile flotei actuale, am majorat capitalul social al CT BUS cu 10 milioane de lei pentru achiziționarea unui număr de 18 minibuze care să poată deservi aceste rute. În prima fază, rutele vor funcționa pe un program de zi, iar dacă se vor dovedi solicitate, vom introduce și curse de noapte, așa cum am procedat deja de la începutul acestei luni pe câteva rute extrem de importante. Este nevoie de un transport public puternic pe raza municipiului Constanța. În acest moment avem 104 autobuze Diesel Euro diesel noi, suntem în procedură de achiziție pentru 40 de autobuze electrice și în completare vom veni cu aceste minibuze care să acopere noile rute”, a declarat Decebal Făgădău, primarul Constanţei.

Noile rute vor răspunde nevoilor de mobilitate ale cetățenilor prin introducerea unor mijloace de transport public local de dimensiuni mai mici care să permită accesul pe străzi înguste, unde nu au loc autobuzele mari.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Toate tarile civilizate au metrouri si tramvaie ,la noi s au scos,ne am intors inainte de a pune ceausescu tramvai.
0
1
Acolo iti ete locul ... Blestemat in veci ai sa fi ...!
2
0
Foarte bine! Dar daca o sa circule gratis toti pensionarii, aurolacii, boschetarii si romulanii, in cateva luni vor fi mizerabile, rupte si chiar fara nici un profit.Cu alte cuvinte, pomana electorala facuta de Fatalau.
3
3
si spre mangalia????? sau mangalia si statiunile nu fac parte din judetul constanta ??????
5
2
Legati Tomis Plus si Palazu !!! Constanta-Navodari si Constanta-Ovidiu e jaleee
7
2
Ovidiu_Constanta dezastru
8
1
Navodari ct.e jale
7
0
Ai primit spaga de la Microbuze ? Sti ca turcii nu te ofertau fara un Pesches consistent ! O sa ti aducem aminte cate zerouri stau in spate !
7
2
Va rog in numele tuturor oamenilor din ovidiu...bagati autobuze si pe ruta aceasta
8
5
Poate bagati si ruta constanta mangalia
14
3
Leaga cartierele Constantei de pietele de desfacere multinationale! Astea interese nationale! Tom si Vivo!
12
2
va puteti lua gandul de la microbuze am rezervat deja toate locurile
4
5
desfinta ti microbuzele groazei dupa tomis si mamaia,si cu soferi hotomania care mu dau bilet si masinile sunt rupte,si au facut treaba 20 de ani fratila...
15
2
Legati intr-un fel bd.mamaia de tomis 3, tomis nord...
9
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218