REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Constănțean, implicat într-un GRAV ACCIDENT RUTIER!

Constănțean, implicat într-un GRAV ACCIDENT RUTIER!

Replica API 26 ianuarie 2020 | 16:08 347

Patru persoane au fost rănite în urma unui accident rutier produs vineri, 24 ianuarie, în localitatea Arieșeni. Potrivit primelor informații de la fața locului, în incidentul rutier au fost implicate trei automobile.

Imediat după impact, un bărbat care conducea un autoturism în același sens cu primul (Vârtop – Arieșeni) a pierdut controlul autoturismului și a intrat în coliziune cu primul autoturism (cel condus de femeie).

Dintre cele trei victime ale accidentului, la momentul sosirii echipajelor de prim ajutor, două dintre acestea erau încarcerate, dar conștiente, informează ISU Alba. Din primele informații de la fața locului era vorba despre trei victime: o fetiță 7 ani, cu traumatism cranio-cerebral, o femeie de 45 de ani cu durere toracică și de bazin și un bărbat lovit la față.

Reprezentanții ISU Alba au transmis că primul ajutor la locul accidentului a fost acordat de echipajul SALVAMONT de la Pârtia Vârtop. Echipajul SALVAMONT a fost alertat imediat după primirea apelului de către Dispeceratul medical ISU – SAJ Alba.

Update, ora 12:20 – Potrivit ISU Alba, este vorba de doi copii și doi adulți, transportați la CPU Câmpeni cu o ambulanță SMURD și două ambulanțe de la Serviciul de Ambulanță Județean Alba. Unul dintre copii (posibil stare mai gravă) va fi preluat de un elicopter SMURD din Câmpeni. Din primele date, în accident au fost implicate o mașină marca Mitsubishi înmatriculată în județul Constanța, un autoturism marca Dacia Logan și un altul marca Volkswagen Passat, ambele înmatriculate în județul Arad.

Update, ora 13:00 – Una dintre victime, o fetiță, este preluată de un elicopter SMURD. Medicii încearcă stabilizarea acesteia. În accident au fost implicate trei autovehicule și 11 pasageri. 7 dintre persoanele aflate în autoturisme nu au avut nevoie de îngrijiri medicale. Din primele informații, accidentul s-a produs după ce unul dintre șoferi ar fi pătruns pe contrasens.

Update, ora 13:30 – Potrivit IPJ Alba, o femeie de 31 de ani, din județul Arad, în timp ce conducea un autoturism în direcția Vârtop – Arieșeni, a pierdut controlul asupra autoturismului, a intrat pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autoturism înmatriculat în județul Constanța, care era condus de un bărbat de 30 de ani, din județul Arad.

Update, ora 13:35 – Potrivit ISU Alba, fetița a fost preluată în stare gravă, a fost stabilizată, intubată și va fi transportată la Spitalul din Târgu Mureș. Elicopterul SMURD este cel de la Punctul de Operare Aeromedicală Jibou (SJ). Din informațiile furnizate de IPJ Alba, în urma accidentului, o conducătoare auto, un bărbat de 39 de ani și două minore, ambele de 7 ani, au suferit leziuni corporale.

Sursa: alba24.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920