REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.9° Constanța Mie., 17 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6702
17.9° Constanța Miercuri, 17 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6702
 

Constănţean „specializat” în plângeri pe bandă rulantă la adresa taximetriştilor!

Constănţean „specializat” în plângeri pe bandă rulantă la adresa taximetriştilor!

Replica API 30 aprilie 2016 | 14:22 438

Reclamagiu de serviciu sau ghinionist?

Reclamagiu de serviciu sau ghinionist?

Taximetriştii au reprezentat mereu un subiect controversat la malul mării, existând plângeri pe bandă rulantă cu privire la aceştia. Că mulţi dintre ei găsesc tot felul de metode pentru a înşela clientul, nimic mai adevărat, însă există şi cazuri în care clienţii sunt cei puşi pe harţă. Din ciclul „reclamagiul de serviciu” se pare că ar face parte şi Mambet Feuzi, care mereu are câte o nemulţumire cu privire la aceştia, în general legate de bunuri uitate în taximetre şi care nu i se mai returnează. De partea cealaltă, bărbatul susţine că aşa este el, mai uituc, dar că nu a inventat nimic!

În multe dintre situaţii, taximetrul este o alternativă pentru mulţi dintre noi. Însă, constănţenii trebuie să fie foarte atenţi atunci când apelează la astfel de servicii întrucât mulţi funcţionează sun paravanul unor firme dubioase, iar preţurile sunt ceva de speriat. În plus, unii dintre taximetriştii constănţeni par să fi revenit la vechile obiceiuri de a-şi păcăli clienţii, în sensul că ba nu au rest la o bancnotă mare, ba nu pornesc aparatul sau folosesc aşa-zisele “maimuţe”. Astfel, ajungem şi la cazurile în care unii şoferi chiar profită de faptul că anumiţi clienţi îşi uită bunurile în taximetre, iar când clientul se dezmeticeşte şi merge la firma respectivă, taximetristul neagă totul. De partea cealaltă există şi persoane care, potrivit unor surse, fac acest lucru intenţionat. Amintim că vineri, 24 aprilie, un bărbat, Mampet Feunzi, căci despre el este vorba, a avut o întâmplare nefericită cu taximetriştii. „Joi, pe 21 aprilie, m-am deplasat cu un taximetru în localitatea Ciocârlia de Sus, la nişte rude. Am negociat preţul de la început cu taximetristul, dar când eram aproape de localitate mi-a spus să îi mai dau nişte bani. Eu i-am spus că nu mai am şi el m-a dat jos. După ce taximetrul a plecat, mi-am dat seama că mi-am uitat portofelul şi sacoşa în el. Disperat şi panicat, am sunat la 112 şi a venit un agent de poliţie de la Ciocârlia de Jos”, declara Mampet Feuzi, vineri, 24 aprilie, atunci când a venit la sediul redacţiei cotidianului “Replica” de Constanţa pentru a relata cele întâmpinate. Tot atunci el a spus că a fost agresat de un om al legii, însă poliţiştii din Ciocârlia au infirmat acest fapt. Revenind la problema cu taximetriştii, se pare că Mampet nu este la prima păţanie. În anul 2015, acesta a făcut două plângeri împotriva a două firme de taximetrie, deoarece, ce credeţi?, şi-a uitat portofelul în maşină, iar taximetristul nu ar fi vrut să îi returneze bunurile. Potrivit informaţiilor noastre, bărbatul ar fi un reclamagiu “de serviciu”, punând în aplicare, de fiecare dată, aceeaşi schemă, şi anume că şi-a uitat bunurile şi nu le mai primeşte înapoi. De partea cealaltă, bărbatul susţine că aşa este el, mai uituc. „Eu am mai avut probleme cu taximetriştii şi anul trecut, când am depus două plângeri. Eu sunt mai uituc de fel şi mereu uit câte ceva, dar nu am inventat nimic. Oamenii sunt foarte răi. Păi ce eu fac plângeri, aşa, ca să mă aflu în treabă?”, a afirmat Mambet Feuzi. Acesta a mai afirmat că poliţiştii se uită cu ochi răi la el deoarece îi solicită prea mult şi aceştia se simt deranjaţi.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369