REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
23.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Constănțeanca Adina Oancea, nominalizată pentru „Femeia de carieră a anului”, la premiile Unica

Constănțeanca Adina Oancea, nominalizată pentru „Femeia de carieră a anului”, la premiile Unica

Replica API 14 noiembrie 2017 | 21:16 550

Constănțeanca Adina Oancea este co-fondatoare a Careless Beauty, companie de cosmetică organică, fondată în județul nostru, și a fost nominalizată la premiile revistei Unica, la categoria „Femeia de carieră a anului”.

„Cred că este menirea mea să ofer oamenilor frumusețe. Am simțit asta dintotdeauna, încă de când eram copil, și nu m-am înșelat. Mizez pe frumusețea pură, pe îngrijirea naturală a pielii. Flora României are un potential major și ne dorim ca oamenii să o simtă. Puritatea naturii ne inspiră, dar pentru a o păstra este nevoie de pricepere, măiestrie, pasiune şi multă răbdare”, declară Adina Oancea.

Constănțenii o pot vota pe Adina pe site-ul revistei Unica, până pe 18 noiembrie, la link-ul: https://gala.unica.ro/galacateg/femeia-de-cariera-a-anului/

Elena Oancea, chimist și estetician, mama tinerei originare din Constanța, a fondat brandul Careless Beauty în 1992, a avut încredere de la început în produsul vegetal de origine autohtonă ca alternativă complexă şi perfect naturală de menţinere a sănătăţii şi frumuseţii pielii.

Cercetătoarea Ioana-Adina Oancea se declară încrezătoare în viitorul urbei sale natale: „Pentru mine, orașul natal, Constanța, este orașul meu de suflet. Poate datorită Mării Negre, poate datorită oamenilor frumoși. Îmi doresc ca toți cetățenii orașului nostru să fie mândri că s-au născut în acest loc încărcat de istorie și să nu uite că prin perseverență, bun simț și dorința de dezvoltare, ajungem să creăm lucruri de valoare. Doar așa cred că putem privi cu zâmbet spre viitor”, a afirmat Elena Oancea.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367