REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.4° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
27.4° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Constănțeanca Alina Mihaela Staicu a câștigat Miss Elegant Universe 2018

Constănțeanca Alina Mihaela Staicu a câștigat Miss Elegant Universe 2018

Replica API 9 august 2018 | 00:21 719

La începutul acestei săptămâni, la Beirut, Liban, a avut loc ediția 2018 a Miss Elegant Universe. România a fost reprezentată de constănțeanca Alina-Mihaela Staicu, delegată de agenția EcluxivEvent, agenția deținătoare a licenței Miss Elegant Universe 2018 în țara noastră.

Constănțeanca Alina Mihaela Staicu a impresionat juriul, câștigând marele titlu al competiției, la care au participat reprezentante din 30 de țări.

Pe podium au mai urcat și concurentele din Slovacia – First Runne-up, Polonia – Second Runne-up, Moldova – Third Runne-up şi Rusia – Fourth Runne-up.

După participarea sa în cadrul Miss Grand International 2016 şi succesul datorat câștigării titlului La Bella Italia 2017 în cadrul competiției La Bella e la Voce din Italia, Alina s-a decis să îşi încerce şansele în Miss Elegant Universe 2018 şi iată că a câştigat această competiţie.

Alina este absolventă a Facultății de limbi străine și are masterul în Științe Administrative la Universitatea „Ovidius” Constanța, dar și la Northern Virginia Community College din Statele Unite ale Americii. Vorbeşte patru limbi străine, engleza, italiana, franceza şi spaniola, este pasionată de artă, în special de muzică şi film, călătorii şi lectură. Ca şi planuri de viitor, Alina își dorește să se dezvolte cât mai mult pe plan profesional şi să îşi întemeieze o familie frumoasă.

Evenimentul care i-a marcat cel mai mult viața s-a întâmplat în perioada când a lucrat ca stewardesă, în urma unei situații de urgenţă la bordul aeronavei, ducând la bun sfârșit alături de colegii ei toate operațiunile necesare pentru a salva şi a aduce în siguranță la sol toți cei 170 de pasageri din aeronavă.

„Sunt foarte fericita ca am castigat si am reusit sa aduc Romaniei coroana si marele titlu Miss Elegant Universe. Am avut o experienta frumoasa pe care nu o voi uita niciodata. Este o onoare si o bucurie de nedescris ceea ce simt acum iar momentul in care am castigat a fost unul dintre cele mai emotionante momente ale vietii. In competitie au participat 30 de concurente din toata lumea. Pe perioada competitiei s-au facut 2 jurizari , un juriu de 7 membrii pentru proba de interviu, unde am luat punctajul maxim de 9,97 si in marea finala unde au fost alti 7 membrii unde am obtinut iar punctajul maxim de 9,99.

As dori sa le multumesc parintilor mei care m-au sustinut mereu si mi-au fost alaturi, organizatiei Miss Elegant Universe, agentiei Exclusive Event, designerilor vestimentari Nicoleta Veniciuc si Monica Gima si tuturor celor care mi-au fost alaturi virtual pe perioada competitiei, m-au sustinut, incurajat si au crezut in mine . Va multumesc nespus si va iubesc!”, a declarat Alina Mihaela Staicu – Miss Elegant Universe Romania 2018.

„Alina este una dintre cele mai frumoase, perseverente şi ambițioase ambasadoare a frumuseții delegate de către agenția noastră în cei peste 19 ani de activitate. Alina a avut frumusețea şi calitățile necesare unui model internațional, pentru a reprezenta România cu onoare în Beirut şi pentru a câştiga această competiţie. Este un adevărat model demn de urmat de către toate româncele frumoase care îşi doresc să se remarce în acest domeniu şi să promoveze valorile României peste hotare!”, a precizat şi Ernest Hadrian Böhm, reprezentantul agenției ExclusivEvent şi președintele Miss Elegant Universe România.

Citește și: Alina Staicu a fost desemnată să reprezinte România în concursul internaţional “Miss Elegant Universe” de la Beirut

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cine a descoperit-o si a lansat-o pe ac fatuca? Inepuizabilul Nelu Mirea, zis Aripel. A bagat-o in lumea buna, la arabeti libanezi cu banisori , cum a facut cu multe alte concurente la dif concursuri de frumusete. Aripele, agudim si noi ceva?
0
0
Oamenii sunt rai si cand se castiga si cand se pierde un titlu. Gura lumii nu conteaza. Sper sa auzim de premii frumoase si in alte domenii.
0
0
Se vede ca fata e lucrata la corp de sula bogata.Pe langa concurente a fost mamica sexi.Meserie de stewardessa,deh,bine calarita
1
1
Mai greu cu concursurile - premiile ce chiar conteaza. Alea de inventii, inteligenta, etc. Dar la astea de pitponceala, frumusete, fashion sau cum s-or mai numi, n-avem cum sa ratam ceva.
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369