REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.3° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Constănțeanca Andreea BĂNICĂ, FĂCUTĂ PRAF pe REȚELELE de socializare

Constănțeanca Andreea BĂNICĂ, FĂCUTĂ PRAF pe REȚELELE de socializare

Replica API 1 noiembrie 2020 | 00:07 21061

Andreea Bănică a fost aspru criticată pe rețelele de socializare, după ce a apelat la o nouă intervenție estetică. Fanii artistei au taxat-o imediat, deoarece mulți consideră că blondina a exagerat cu operațiile.

Andreea Bănică a publicat recent pe rețelele de socializare o fotografie în care apare complet schimbată. Din comentariile internauților se poate observa că aceștia o critică din cauza faptului că și-a mărit din nou buzele, iar acest lucru nu a fost deloc pe placul celor care o urmăresc.

„De ce ai facut aceste intervenții inutile?…erai frumoasă oricum! Este o psihoză prin care treceți voi, oamenii frumoși, cu aceste urmari total nepotrivite in aspectul fizic! Păcat! / Esti o femeie frumoasā ,dar marirea buzelor stricā farmecul si frumusetea…toate care si-au marit buzele ,si-au stricat fizionomia…femeile destepte si frumoase ,nu se pocesc. ,,,doar pitipoancele…sper sa revi la farmecul tau…iarta-ma !! /In realitate ti-ai “stricat” fata. Restul e relativ.. / Prea mult silicon in buze” sunt câteva dintre comentariile pe care le-a primit Andreea Bănică, la postarea de pe Instagram.

Pe de altă parte Andreea Bănică a explicat în urmă cu câteva luni în cadrul unui interviu faptul că, schimbările pe care și le face sunt numai datorită profesioniștilor cu care lucrează în materie de make-up și păr.

„Nu am avut niciodată o problemă să mă pozez fără machiaj, să ies din casă fără nimic pe față, să mă afisez naturală. Sunt bine cu mine, mă îngrijesc, sunt grijulie cu tenul meu și pot sta liniștită și fără machiaj. Însă atunci când am un eveniment, un concert, o filmare, e normal să mă vedeți cu un machiaj profi. „Noi, femeile, suntem norocoase să putem apela la astfel de artificii, așa că sunt sigură că înțelegeți foarte bine de unde schimbările de care încearcă să se agațe unii când vine vorba de pozele în care port un machiaj făcut corect. Pe fața mea nu a ajuns bisturiul, doar mâini înzestrate și pensule fine! ” a spus Andreea Bănică, într-o postare făcută pe Instagram, potrivit ciao.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Andreea Barby
0
0
Comentat ratatii de mai jos
2
0
cerea 500 euro pt o noapte cu total inclus,..ce vremuri
7
3
se intampla cand este bagata in seama.cu ocazia asta a mai produs niste bani prin intermediul instagram.
3
1
Asta se doreste a fi noua Bianca Dragusanu? O noua diva din plastic? Mi-e sila! Sa fim sanatosi si sa ne citim peste 10 ani! Veti vedea: Bianca Dragusanu, Daniela Crudu, Andreea Banica, Loredana Groza... toate acestea vor fi de speriat, precum Jackie Stallone, adica defuncta mama a lui Sylvester Stallone, sau Donatella Versace, adica sora defunctului Gianni Versace. Cautati poze cu acestea doua pe Internet. Sunt sau au fost monstri deveniti in urma operatiilor estetice!
9
3
A tavalit-o tot fantasio in anii 90.
8
3
Creier de gaina, preocupari de gaina.
6
4
Pe asta am fututo io . O basinoasa prosta de pwla
5
6
Cum, nu ti-a cerut voie sa-si indeparteze alunita? Si ce muriti toti de grija ei, nu mai puteti, toti comentacii cretini de mai jos....
3
8
ooo..... para....panta
8
5
pe fata mea nu a ajuns bisturiul,dar alunita aia de la bot cu ce-ai extirpat cu fir de par din coada calului?
6
5
nimeni nu-si poate aminti sa fredoneze vreun cantec al acestei asa zise cantarete... ca sa nu o uite lumea incearca de toate: poze din vacante , mers la emisiuni tv platite de ea , dat pasarica prin capitala redactorilor in timp ce sclavul ala prost de barba-su are grija de copii... hai sictir fa tzaranca sulii...!
27
9
Va deveni cetatean de "oroare" al orasului Eforie. Toti "artistii" apeleaza la asemenea operatii. Dar natura si timpul isi pun amprenta pe fiecare din noi. Mai bine apeleaza la un psiholog care sa o faca sa inteleaga ca a trecut timpul ei.
20
4
Eu te stiu de Pizdulicea. Arata-i misto, cum zic tiganii. Acum cu atata tencuiala si lavabil pe muie, parca esti o fufa de pe vremea faraonilor.
20
5
Dezastrul de pe faleza Eforiei facut cu buna stiinta nu o vede nimeni , IGSIC NU VEDE !! UN BLOC FARA PARCARE SI FARA AUTORIZATIE
22
4
Multe persoane publice incearca pe cat posibil sa pacaleasca timpul dar, din pacate pentru ei, timpul ajunge pe fiecare. Trebuie doar sa treaca..
23
3
Voi din catunul constanta sunteti recunoscuti pe plan galactic ca si Fuego pentru moldoveni,curve,machedoni branzari si nu in ultimul rand pentru prostie si imbecilitate.sa sugeti pula cu ambele maini si buze.
18
30
Pacat erai frumusica iar acum arati ori bil -----fa ceva si revin-o
19
6
Constanteanca? Din judet, da. Inca se vad vestigii din Eforie in privirea ei.
49
5

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614