REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Constănţeanca Ioana Grigore a supravieţuit infernului din Colectiv. Mama studentei: „E o luptătoare“

Constănţeanca Ioana Grigore a supravieţuit infernului din Colectiv. Mama studentei: „E o luptătoare“

Replica API 16 noiembrie 2015 | 00:30 215

Vizitată de colegi la spital

Vizitată de colegi la spital

Ioana Ruxandra Grigore

Patru răniţi în Clubul Colectiv, internaţi în Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Bagdasar-Arseni, au o stare ameliorată, a declarat duminică, 15 noiembrie a.c., medicul Mircea Carantino. “Cei şase de pe secţie sunt bine, sunt pansaţi, cei patru pacienţi din Terapie Intensivă sunt cu o stare ameliorată. Unul dintre cei aflaţi în Terapie Intensivă, care trebuia transferat în Israel, va pleca luni probabil în Germania”, a afirmat medicul. Tânăra din Constanţa, studentă în Bucureşti, rănită în urma tragediei din Clubul Colectiv, a depăşit momentul critic. Familia Ruxandrei are numai cuvinte de laudă la adresa medicilor din Bucureşti şi speră ca fiica lor să ajungă cât mai repede acasă.

“Se simte bine şi aşteptăm să se refacă. Recuperarea necesită o perioadă destul de lungă. Medicii au făcut două grefe la mână şi la ceafă, pentru că i-a luat foc părul. Este o luptătoare. A practicat volei. Are tinereţea înainte şi totul merge spre bine. Medicii specialişti de aici i-au fost alături. A primit consiliere. Au fost psihologi şi pentru pacient şi pentru părinţi. În momente grele ai nevoie de aşa ceva. N-avem cuvinte să le mulţumim. Poate printr-o îmbrăţişare sau un buchet cu flori. Colegii au vizitat-o sâmbătă şi duminică la spital”, a declarat, pentru “Replica”, Maria Grigore, mama Ioanei Ruxandra. Cadrele medicale spun că tânăra a suferit arsuri în proporţie de 8 la sută din fuprafaţa corpului, iar starea ei de sănătate este stabilă.

De precizat faptul că trei răniţi în clubul Colectiv se află în continuare internaţi la Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Clinic de Urgenţă Bucureşti, toţi fiind critici, cu stare generală extrem de gravă. “Din accidentul cu victime multiple de la clubul Colectiv în Spitalul Clinic de Urgenţă Bucureşti se mai află internaţi trei pacienţi în Secţia de Terapie Intensivă. Aceţtia sunt în continuare critici, cu stare generală extrem de gravă, fiecare dintre ei beneficiind de planul terapeutic specific de chirurgie plastică şi măsuri de terapie intensivă”, informează un comunicat de presă al unităţii medicale publicat duminică pe site-ul instituţiei.

Alexandra VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367