REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.6° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
18.6° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Constănţeancă TRIMISĂ în JUDECATĂ după ce a POSTAT ANUNŢURI pe OLX!

Constănţeancă TRIMISĂ în JUDECATĂ după ce a POSTAT ANUNŢURI pe OLX!

Replica API 31 august 2020 | 00:46 36670

În ultima perioadă, înșelatoriile pe internet sunt din ce în ce mai întâlnite. Crăciunescu Andreea Cristina a fost trimisă în judecată pentru înșelăciune după ce a indus în eroare mai multe persoane cu privire la vânzarea unor animale de companie. Aceasta punea diverse anunțuri pe site-ul Olx.ro, prin care oferea spre vânzare diferite animale de companie, papagali sau câini, iar în momentul în care primea banii pentru acestea, nu mai putea fi de găsit.

Cum acționa inculpata

Primul păgubit a fost înșelat de către Crăciunescu Andreea Cristina cu 250 de lei, sumă care ar fi trebuit să reprezinte contravaloarea unui pui de câine din rasa ”mops” pe care aceasta l-a oferit spre vânzare pe site-ul OLX. După ce cumpărătorul i-a virat banii în cont, inculpata nu a mai răspuns la telefon, și a și dezactivat contul de pe site-ul de cumpărături online.

Ceilalți doi ”clienți” au fost păcăliți cu același animal de companie, și anume un papagal, doar suma fiind diferită, unul dintre ei plătind 1340 de lei iar celălalt cu 1237 de lei.

Ce a spus inculpata

Audiată în cauză inculpata a recunoscut că a postat pe site-ul OLX anunțuri prin care oferea spre vânzare animale, însă nu a precizat nimic de încasarea vreunui ban. Astfel, suspecta a declarat că nu își mai amintește situațiile respective, însă dorește să achite prejudiciul suferit de persoanele vătămate și să se împace cu aceștia.

Ce a spus instanța

Analizând probele administrate în cauză, instanța a constatat că este dovedită săvârșirea infracțiunilor de către inculpată cu vinovăția prevăzută de lege. În faza de judecată în primă instanță inculpata s-a împăcat cu cele trei părți civile conform declarațiilor tuturor părților, astfel că instanța va constata că în cauză a intervenit o cauză ce înlătură răspunderea penală, respectiv a intervenit împăcarea părților, astfel că încetează procesul penal privind inculpata Crăciunescu Andreea Cristina, cu privire la infracțiunile de înșelăciune.

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pai si eu sparg o banca si daca ma prinde spun"ups,na banii inapoi"si fiecare isi vede de viata .ce plm e asta ?fapta e fapta ,cu premeditare .ce legi de kkt .ce lume .si ce daca le a dat banii..sa raspunda penal pt inselaciune .
1
0
Azi Raim interlopul din Mangalia a fost troznit de 2 smecheri constanteni
23
3
e bine....... acelas animal de companie da nu mai e mops , a facut aripi acum e papagal. papagali au fost cei 3 pagubiti cred cum bine scrie 10,32
11
3
Mai Virgil Stoian,constanteanca asta a fost trimisa in judecata pentru ca a postat anunturi pe O.L.X.sau pentru ca a incasat niste bani si"a uitat"sa livreze marfa pentru care a primit bani. Incearca pe viitor sa pui titlul unui articol in raport cu continutul stirei,credema ca asa este mai bine.
27
4
Fraierii nu au auzit de negocierea privvind plata la livrare? Atunci sa si-o ia.Cum sa platesti aiurea pentru ceva ce inca nu ai,in conditiile specifice acestui fel de piata? Mai nou,pana si la curve dai jumate inainte,jumate dupa.
20
6

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218