REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Constănţeanul Babuş, PE FĂRAŞ din Comisia SRI

Constănţeanul Babuş, PE FĂRAŞ din Comisia SRI

Replica API 7 februarie 2018 | 00:14 1043

După ce l-a criticat pe Claudiu Manda, președintele Comisiei SRI, Liviu Dragnea mai ia o serie de decizii în privința activității comisiei care controlează principalul serviciu de informații din România. După o ședință de taină la care au mai participat și Marian Neacșu, secretarul general al PSD, și fostul vicepremier Marcel Ciolacu, în prezent chestor al Camerei Deputaților, s-a decis schimbarea unor membri din Comisia SRI, anunţă stiripesurse.ro.

Astfel, potrivit unor surse politice, deputaţii PSD Gabriel-Horia Nasra (Cluj) și Radu Babuș (Constanța) nu vor mai face parte din Comisia SRI. Locurile lor vor fi luate de Oana Florea, președintele Comisiei de anchetă privind alegerile din 2009, și senatorul Nicolae Marin.

De asemenea, mai arată stiripesurse.ro, miercuri, după ședința plenului reunit al celor două camere ale parlamentului, Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu vor conduce o ședință a Coaliției PSD-ALDE, în care ar urma să se decidă dacă se înființează sau nu o comisie specială de anchetă pentru situația de la SPP.

În ceea ce-l priveşte pe Radu Babuş, nu e nici o problemă, constănţeanul va trebui să se mulţumească “doar” cu funcţia de deputat, dar şi cu cea de preşedinte al Departamentului pentru Apărare şi Afaceri interne din cadrul Organizaţiei Judeţene a PSD Constanţa.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
si nerealizatii il injura . De ce pula mea nu ati ajuns voi in locul lui ? pentru ca sunteti prosti !
2
0
draknea ca o sa rada toata organizatia pesede. nu scapa nici femeia de serviciu
7
1
da a muncit....a fost pus de mazare si de nicusor director la RAEDPP si apoi si consilier judetean ca doar era baiatul spagarului BABUS tatal asociatul lui SIA care cotizau si se inbatau ca porcii pe ruinele jefuite ale CONSTANTEI
5
1
ce cauta asta in prlamentu tarii,a muncit vreodata acest individ???
9
1
Sa o suga toti de la Constanta. Asa va trebuie,fraierilor! O sa va f....a pe toti,Draknea!
9
2
Bravo Liviule! Sa vina Cristinel!
6
0
PSD are departament pentru aparare si afaceri inerne? Pe bune? Stat paralel?
3
6
Nu jigniti copilul. E prost din nastere.
12
1
Labagiul asta a fost in comisia SRI. Un inapt care se incalta cu fesul. Oamenii voteaza una si ies avortatii astia care iau decizii pentru natia asta. Statul dede drept de kkt, asta da de nota sa votezi liste de avortoni. Asa o sa fie pana nu va fi votul uninominal.
28
1
Dar asta cine mai e ? Deputatu puliii
26
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614