REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.1° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.1° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Constănțeanul Bogdan Ioan a făcut senzație la Vocea României! Juraților nu le-a venit să creadă!

Constănțeanul Bogdan Ioan a făcut senzație la Vocea României! Juraților nu le-a venit să creadă!

Replica API 10 septembrie 2018 | 23:45 618

Constanța are oameni talentați! Moment unic la Vocea Romaniei! Constănțeanul Bogdan Ioan, în vârstă de 28 de ani, a adus la TV emoția si trăirile unice care le crea Regele Muzicii Pop Michael Jackson. După doar câteva secunde, Bogdan a reușit să întoarcă toate cele patru scaunde. Sala s-a ridicat în picioare, iar jurații au sărit în brațele lui. Interpretarea lui seamănă extraordinar de bine cu cea a regretatului Michael. Jurații exclamau: ”Bravo, măi băiete! Doamne, Doamne... incredibil!”,”Doamne, Doamne, Doamne...”.

Cu o voce demnă de marile scene, Bogdan Ioan din Constanța a interpretat cu succes hit-ul lui Michael Jackson, "Earth song" iar antrenorii s-au luptat pentru el. ”N-am crezut că s-a născut cineva care să cânte ca el. Ai cântat impecabil!”, a spus Andra. ”N-am auzit pe cineva care să cânte așa Michael Jackson. Sunt șocat. Nu credeam că o să aud așa ceva la Vocea României, și sunt de 8 sezoane aici. Vocea ta te va duce departe”, a spus Smiley. ”Tu mi-ai dat aceleași emoții pe care mi le-a dat Michael Jackson în 1992”, a spus Tudor Chirilă. După prestația sa la Vocea României, Bogdan Ioan a fost asaltat de fani. Acesta a ținut să le mulțumească pentru susținere. ”Primesc încontinu cereri de prietenie și mesaje de la voi și incerc să vă răspund tuturor! Mă bucur că emoția momentului a ajuns la voi! Vă pup și vă mulțumesc mult pentru susținerea voastră”, a transmis Bogdan, pe pagina sa de facebook.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ii doresc succes si fericire .
1
0
pt mishu sa-ti fie rusine de cpmentariu pe care l-ai postat, esti o mizerie de om.Pt Bogdan toata admiratia.
3
1
felicitari din toata inima tanarului nostru constantean !
4
0
Ce frumusel e sper ca are cocoselul mare sa intre bine in mine
5
5

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614