REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Constănțeanul care hrănea porumbeii sălbatici, ATENȚIONAT de polițiștii locali

Constănțeanul care hrănea porumbeii sălbatici, ATENȚIONAT de polițiștii locali

Replica API 3 martie 2017 | 00:00 405

Obiceiul unui constănțean de a hrăni porumbei sălbatici nu a fost pe placul oamenilor legii! Asta după ce bărbatul a improvizat un suport, loc unde păsările găseau mereu de mâncare. Vecinii acestuia au reclamat situația fiind sătui de mizeria lăsată în urmă de viețuitoare. Zis și făcut! Poliția locală a trecut imediat la treabă!

Locatarii blocului B5 au ajuns la capătul răbdării din cauza unui vecin care hrăneşte porumbeii, acestea lăsând în urmă o mizerie de nedescris. Locatarul domiciliat în strada Cişmelei nr. 16, Bl. B 5 Sc. C, Ap. 33, în mod repetat dă de mâncare la balcon, pe un suport improvizat, porumbeilor sălbatici. Prin urmare, faţada blocului este murdară de dejecţiile porumbeilor şi nu numai. Poliția locală însă a luat măsuri. “În drept s-a solicitat proprietarului apartamentului nr. 33 eliminarea suportului improvizat și interzicerea aruncării de resturi alimentare din imobil, acesta conformându-se la controlul efectuat ulterior. De asemenea, vă informăm că aspectele râmân în atenția noastră iar în cazul în care acesta ve recidiva vom lua măsuri de sancționare contravențională conform prevederilor HCLM 184/2013”, au transmis oamenii legii.

Diana NEAȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
referitor la cei ce au caini, animale de companie se plimba si merg cu ei peste tot, ai lasa sa se cace peste tot dar unu nu aduna mizeria; De ce nu se da lege cei ce detin caini sa le impuna taxe ca la orice copil ce se impune dupa o zi doua sa-l treaca la intretinere dar cainii ? Si astia fac mizerie oameni buni intelege-ti ca asa nu se mai poate, daca iesi in parc cu un copil sa vezi la vara nu ve-ti mai gasi un loc unde sa mai stai la iarba verde de atata mizerie, peste tot plin de mizerii de la caini!
2
2
aveti noroc cu porumbeii,daca vecinul iubea pescarusii,e si pina la urma de ce sa fie atentionat de politia comunitara,doar nici astia la origini nu aveau nici o valoare,ce a furat grauntele de la vecini,mai bine ar mai da cu matura in fata blocului decat sa umble cu vorbe mincinoase pe la primarie
3
0
Ba , da nu mai poti sa calci in oras de atatia cacati de politisti locali ! Ce-i de facut ? Pai , consilierii judeteni , aia municipali , deputati PSD si PMP si PNL si ALDE , sa-si cacatii de rude de pe strada ...
5
1
Dar cu cacatul de caini de pe trotuare cum ramane? Nu pot iesi din curte de atata cacat pe trotuare , strazi si spatii verzi.
10
2
alta treaba nu mai au militienii, sa le puna pemparsi la porumbei
10
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108