REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Constănțeanul Costi Ioniță, primele imagini după nominalizarea la Premiile Grammy

Constănțeanul Costi Ioniță, primele imagini după nominalizarea la Premiile Grammy

Replica API 5 decembrie 2021 | 21:27 5024

Costi Ioniță este unul dintre puținii artiști români care au devenit cunoscuți la nivel internațional, iar paparazzii SpyNews.ro au dovada că este și patriot. Iată cum se mândrește producătorul muzical că este român, după cea de-a doua nominalizare la Premiile Grammy.

Costi Ioniță are onoarea de a fi nominalizat la Premiile Grammy pentru a doua oară, iar paparazzii SpyNews.ro au primele imagini cu el după ce a fost publicată lista celor ce au șansa să câștige renumita distincție în acest an. Reușita artistului a devenit o mândrie națională, iar el se mândrește, la rândul său, că este român.

Dovada că celebrul cântăreț este patriot stă în imaginile surprinse de paparazzii noștri. Aflat în apropierea casei lui, Costi era imposibil de ratat pentru că purta un drapelul național de mari dimensiuni pe umăr.

Cum a fost surprins Costi Ioniță

De îndată ce a ajuns la mașină, artistul a început să-și verifice telefonul, semn că atunci când ești nominalizat la Grammy ești și foarte căutat. După ce a terminat tot ce avea de făcut, Costi și-a dus mașina la o spălătorie din apropiere, unde a și lăsat-o. Cântărețul se îndrepta spre casă când a realizat că a uitat ceva în mașină, cel mai probabil portofelul pe care îl avea în mână la întoarcere.

Odată recuperate apartenențele, Ioniță a intrat în casă, dar la scurt timp a ieșit din nou. De data aceasta, artistul avea în mână un sac cu deșeuri. În mod surprinzător, producătorul nu ezitat să-și ducă singur gunoiul, chiar dacă a atins nivelul la care poate lăsa aceste activități în seama altor persoane.

După ce a aruncat gunoiul, artistul a mai dat o fugă până la spălătorie, iar apoi s-a întors acasă. În drumul său, un alt detaliu al spiritului său patriotic a ieșit la iveală. La piept avea o insignă în culorile drapelului românesc.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ai uitat sa scri si de cate ori s a kakat
0
0
sa-i multumim .datorita lui manelele sunt mai disco .ei i-a scos pe grohaitori la lumina .
1
0
Fortza Costi....felicitari...
3
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108