REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.3° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Constănţeanul, orice ai face, tot nemulţumit! „Asfaltarea e de mântuială!”

Constănţeanul, orice ai face, tot nemulţumit! „Asfaltarea e de mântuială!”

Replica API 12 aprilie 2017 | 00:37 336

Dacă până de curând reclamau faptul că străzile orașului sunt pline de gropi sau că unele sunt efectiv neasfaltate, mai nou, constănțenii se plâng de faptul că Primăria Constanța nu asfaltează cu simț de răspundere străzile și aleile din municipiu. Deparate la sfârșitul lunii februarie 2017, lucrările de asfaltare au fost așteptate cu nerăbdare de locuitorii orașului de la malul mării. Pe cât de mare a fost așteptarea pe atât de mare este dezamăgirea.

Ani de zile constănțenii au reclamat faptul că străzile orașului sunt neasfaltate, iar odată cu asta străzile și trotuarele s-au dovedit a fi impracticabile atât pentru șoferi cât și pentru pietoni. Cu toate acestea, după o lungă perioadă de chin, constănțenii au fost plăcut surprinși când au observat că angajați ai Primăriei Constanța au demarat lucrări de asfaltare chiar și pe cele mai înguste străzi din oraș. Fericirea nu a durat însă prea mult. La finele lunii februarie 2017 Primăria Constanța a început asfaltarea străzilor din Tomis II, străzi incluse în programul de asfaltare pe anul 2017.

Locatarii blocurilor din cartierul constănțean au crezut că s-a terminat cu chinul noroiului și al gropilor care zăceau acolo de câțiva ani buni. Fericirea a ținut însă până când au observat că asfaltarea nu se realizează integral, ci pe porțiuni de stradă. Astfel, un constănțean și-a declarat pentru Replica de Constanța nemulțumirea vizavi de bordurile pe care angajații primăriei le-au montat. Potrivit locuitorilor cartierului Tomis II, montarea bordurilor este dezastruasă, unele dintre ele fiind mai mari decât celelalte, iar trecerea lor ar fi improprie.

“Au început lucrarea în Tomis II, apoi au plecat să lucreze pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, în dreptul la City Mall, pentru ca apoi să lase și acea lucrare neterminată și să se apuce de lucru pe Soveja, între bulevardul Alexandru Lăpușneanu și primul sens giratoriu de la City Park Mall. Nici nu mai vorbesc de calitatea lucrărilor din Tomis II: alei de intrare în scari de bloc ce nu vor fi reabilitate; îmbinari între borduri mari și mici fără nici o minimă estetică.

Nu înțeleg de ce inspectorii de la primărie nu supraveghează lucrările!”, a delcarat pentru Replica de Constanța, Vergil V., locuitor al unu bloc situat în cartierul Tomis II. Aceștia precizează că angajații primăriei au început la un moment dat asfaltarea pe o strada Crișanei, însă nu ar fi finalizat lucrările din cauza unui autoturism parcat în acea zonă. Tot ei ne-au precizat faptul că nu s-a intenționat mutarea autoturismului pentru continuarea lucrărilor integral.

“Pe data de 22.03.2017, după ce au reparat aleea din fata blocului H1, de pe strada Crișanei și partial aleea din fața blocului G2, meseriașii și-au luat utilajele și au plecat pentru a lucra în zona City Mall. Astfel la capătul aleii din fața blocului G2, a rămas un rest de lucrare neterminată, iar aleea din fața blocului G1, care este UN PERICOL pentru cetățeni (scara de la capătul aleei este distrusă), a fost abandonată. În perioada în care se lucra pe aleea din fața blocului G2, o mașină încurcă efectuarea lucrărilor, motiv pentru care am luat legătura cu poliția locală și cu primăria, pentru a se muta acea mașina, în vederea continuării lucrărilor. Mașina nu a putut fi mutată.”, a adăugat constănțeanul.

Reamintim faptul că Primăria Municipiului Constanța, prin SC Confort Urban SRL, administratorul tramei stradale, a demarat în data de 27 februarie a.c., lucrările de reparații ale aleilor pietonale și carosabile în perimetrul delimitat de străzile: Mircea cel Bătrân, Crișanei, Ion Adam și Nicolae Iorga.

Paula SOLOMON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
CEI MAI PUTUROSI OAMENI DIN CONSTANTA,,
0
0
Sa ti-l bagi pe Mazare in fund!!! Maimuta oligofrena ce esti. Imbecilule, nu vezi in ce hal arata orasul?!? Toti sunt raspunzatori de asta!!! Mazare, Mihaiesi, Fagadau, PSD, PNL, PD... dracu sa-i pieptane pe toti. Asistatule!!!
9
0
...NU TU.DRUMURI.ASFALTATE.NU TU.ILUMINAT STRADAL....MAMAIA.ERA.IN PARAGINA...BA.DA "ERA BINE"..AVEAM.PRIMAR...PDL..IST...BASIST...SI.A VENIT..MAZARE..CARE A REALIZAT.CE.NU.VOR MAI FACE ALTI.200.DE PRIMARI BASISTI...LIBERALI.DE.ACUM INCOLO..
2
10
Cand asfaltati trotuarele pe 1 mai vechi ? Sunt un dezastru;ultima data s-au facut in 1970 .
4
2
Nu l ati votat voi pe Fagadau?Acum plangeti ca pizdele..
16
5
romaneasca 100%
16
1
De ce nu ati dat voie sa se posteze comment-uri la articolul de ieri cu voluntariatul ,,Polaris"?Doar reclama,oricum la cati bani incaseaza si la ce durata are contractul ,,Polaris" ar trebui sa ne faca mult mai multe!Fagadau,taci ca rahata-n iarba,esti pe mana cu Martin si o mare parte din bani intra in conturile PSD!
16
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614