REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.2° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.2° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Constănțeni, iată ce trebuie să faceți să nu deveniți ținta hoților!

Constănțeni, iată ce trebuie să faceți să nu deveniți ținta hoților!

Replica API 14 noiembrie 2019 | 02:42 410

Polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității, împreună cu polițiști din cadrul Secției 4, au desfășurat activități informativ-preventive pe linia prevenirii infracțiunilor de tâlhărie și furt din locuințe.

Polițiștii au distribuit cetățenilor materiale cu sfaturi de prevenire, acordând atenție persoanelor vârstnice, care, pe fondul lipsei de vigilență, pot deveni victime ale unor fapte ilicite. În acest context, polițiștii au discutat cu femeile, proprietarii de locuințe, dar și cu administratorii sau lucrătorii unor societăți comerciale, de pe raza municipiului Constanța, despre riscurile la care s-ar putea expune, în lipsa unui comportament preventiv. Astfel, polițiștii le-au transmis cetățenilor recomandări pentru păstrarea locuințelor în siguranță: Țineți ușa de acces în locuință încuiată și asigurată, chiar și atunci când sunteți acasă! Nu dați informații despre dumneavoastră ori vecini persoanelor necunoscute! Este important să asigurați ferestrele locuințelor situate la parter, prin montarea unor gratii sau a altor sisteme de siguranță și supraveghere! Nu purtați ostentativ obiecte de valoare! Evitați deplasările, pe timpul nopții, pe traseele mai puțin circulate sau slab iluminate! Activitățile desfășurate fac parte din Programul național și local de prevenire a infracțiunilor comise contra patrimoniului.

L.I.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Aparati-va singuri, pentru ca politia este inerta.
0
0
cel mai sigur, plecati din Constanta. zona Profi de pe Mircea, mijlocul Constantei, seara e plin de ciori care se iau de copii, urla in gura mare, boschetari cersetori etc...ce pretentii sa mai ai de la Palas sau Medeea. Si pulitia locala da amenzi la City.
1
0
haha, doar inasprirea pedepselor rezolva ceva. Condamnarea la moarte pentru talharie, omor, conducere fara permis cat si conducere in stare de ebrietate. Pentru furt, delapidare, evaziune munca in lagare de munca cat produci atat mananci. Sa vedeti va fi liniste si pace
3
1
atentie daca faceti retrageri cash de la banca! gagicile de acolo imediat suna interlopii,le spun adresa si suma,asa ca seara aveti vizitatori nepoftiti! ptr sume peste 20000 euro intra peste tine in casa.in juma de ora au trecut granita,asta daca i.ar cauta cineva...
0
2
Astia, care nu pot sta drepti in formatie, ne apara de hoti? Asa ii invata Dancu?
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920