REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° ConstanÈ›a Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
23.4° ConstanÈ›a Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Constănţeni, pregătiţi-vă! Podul Agigea va dudui de TIR-uri

Constănţeni, pregătiţi-vă! Podul Agigea va dudui de TIR-uri

Replica API 8 aprilie 2013 | 00:00 106

Se restricţionează circulaţia pe secţiunea Giurgiu-Ruse. O variantă ocolitoare este bacul

Se restricţionează circulaţia pe secţiunea Giurgiu-Ruse. O variantă ocolitoare este bacul

Autorităţile bulgare au informat că au luat măsura restricţionării traficului pentru autovehiculele cu un tonaj mai mare de 10 tone, după ce una din benzile de circulaţie a podului Giurgiu-Ruse a devenit impracticabilă din cauza afectării covorului asfaltic şi a structurii fundaţiei de fier-beton a podului. În consecinţă, până la reluarea traficului, autocamioanele sunt redirecţionate către Punctele de Trecere a Frontierei de la graniţa cu Bulgaria, P.T.F. Vama Veche şi P.T.F. Negru Vodă, punctele din judeţul Constanţa. Asta înseamnă că podul Agigea, care se află de ceva timp în lucrări de reabilitare, şi care are în vigoare restricţii de viteză, va avea de suferit în urma devierii traficului greu.

Directorul Direcţiei Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP) Constanţa, Marian Dima, nu crede că Podul Agigea va fi afectat de devierea traficului greu, însă acesta a ţinut să precizeze că podul va fi în continuare monitorizat. "Vor trece cu bacul, la Ostrov, este cea mai apropiată rută. Pot folosi şi Podul Agigea, este problema transportatorilor pentru ce rută optează. Podul îl vom monitoriza în continuare, şi în funcţie de evoluţia din teren se vor lua măsurile potrivite. Este un proces care e în continuare viu, nu este un proces îngropat. Nu poţi să spui că schimbarea traficului de la Giurgiu - Ruse ar afecta podul, nu ştiu exact valorile de trafic din acea zonă în momentul de faţă", a declarat pentru "Replica", directorul DRDP Constanţa, Marian Dima.

Vom reveni!

S.H.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367