REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Constănţenii au ieşit şi sâmbătă la protest! - vezi ce MESAJE au afişat!

Constănţenii au ieşit şi sâmbătă la protest! - vezi ce MESAJE au afişat!

Replica API 6 februarie 2017 | 06:03 540

Peste 10 mii de constănţeni s-au strâns la protest şi sâmbătă seara. Au pornit în mar din faţa Prefecturii Constanţa, pe străzile oraşului, afişând pancarte cu mesaje care mai de care mai haioase ori ironice la adresa guvernanţilor, dar şi un mesaj pentru primarul Decebal Făgădău.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ma doar pesedistii au drepturi in tara asta? ma doar pesedistii sunt oameni doar voi sunteti onesti si muncitori? din contra voi nu aveti nimic in comun cu onestitatea , in strada au fost oameni culti care platesc taxe si impozite cu care vi se sustin pensiile, am senzatia ca cei care va injura si va fac comunisti si retardati au dreptate doar nesimtiti si propagandisti ca de-al de voi pot sa zica ca e anormal sa protestezi impotriva coruptiei! votantii psd sunt exact ca politicenii psd! hotiepefata
1
2
mai merge cineva la lucru ? curvele , boschetarii si intelectualii din multinationale platiti regeste ies in strada . Sunt disperati cei de la MN ,restul sunt oi capiate , drogate sau la 4 clase nu poti avea pretentii . Si bineinteles , muistii de serviciu pe 100 llei si 30 lei copilul .
2
2
asteptati sa vedeti voi joi cine sunt constantenii
4
1
JOS TEODOSIE !!! DA-TI DEMISIA !!!
6
2
La munca curvelor!
6
5
Din pacate, acest ziar nu permite sa lasi un mesaj rezonabil! Nu stiu interesele cui serveste, dar se pare ca pe-ale unui anumit partid. Rusine sa va fie!
3
1
Respectati votul si nu uitati ca cei care au votat PSD nu sunt doar simpatizantii lor sunt si cei care au votat impotriva PNL care adasposteste PDL si impotriva tehnocratilor care nu au facut nimic pentru tara!!!
6
3
Cum a mers Kovesi pe la ambasadele straine si ce o fi discutat? Nu cumva aceasta persoana si-a cam depasit atributiile? Nu cumva a incalcat secretul profesional si a comis 'un mic' abuz in serviciu? Treziti-va dragi romani ca astia ne calca-n picioare!!!!
5
3
strecurati printre borfasi isi dadeau cu parerea despre ordonata. am fost acolo sa-i vad. nu am crezut ce-mi spusese o cunostiinta. cativa liberali refulati si membrii usr pe care nimeni nu i-a bagat in seama la alegeri. niste juniori si cam ata. vai de mama lor cand romania va fi in dilema.
8
5
Am trecut si eu pe la ora 23, ce credeti ca am vazut, cei mai multi cocalari, pierde-vara, betivi, de fapt am vazut un grpp de vreo 7-8 ori au intrat in restaurantul de pe Mircea. Si-au tainul luat 50 lei si s-a dus la betie. Am intrebat 2-3 mameluci daca au citit ordonanata, habar n-aveau.Nenocitii astia sant manipulati sa distruga tara, poporul roman. Cum sa conduca tara niste golani analfabeti.
14
5
cine a scris ,nu va e frica de Dumnezeu' ANALFABET care mai intii sa invete sa scrie romaneste si apoi sa dea sfaturi fatarnice si sa judece!
4
2
Pascovici e infiltrat in multime, e un instigator
5
2
contrasmanifetantilor pesede,toti clienti ai farmaciei inimii CATENA nu le vina sa creada ca dumnezeul lor dragnea a reusit sa distruga partidul tot ce le-a iesit de au ajuns la putere s-a naruit pt un tzaranus mustacios s-a crezut ca e mai presus de lege ,ei uite ca nu e .acum postati debusolati si injurati copii din strada voi fiind probabil bunici si parinti la rindul vostru .v-a inrait totul in afara de comunism nu mai vedeti nimic ,injurati ca disperatii dar va anunt ceva ,vremea voastra a trecut ,jegul comunist nu mai poate fi ascuns si iese la suprafata
9
8
Chiar daca vreti sa vedeti.. chiar daca nu.. ne indreptam spre haos. Cand un sistem nu mai poate controla populatia.. atunci se afla in impas.. si trebuie sa faca loc unei noi idei pentru ca.. rolul conducerii unui stat.. este sa isi conduca poporul. Ce se intampla la ora actuala pe Terra.. cu sistemele politice.. inseamna sfarsit. In curand.. veti vedea la ce ma refer. Istoria se repeta oameni buni. Mereu se repeta. Totul este un ciclu.
8
4
Totul a fost un pretext sa dea jos un guvern ales acum 2luni. Manipulare ordinara. Cei care demonstreaza, in mare parte tineri care inca nu stiu ce inseamna servici, salariu minim etc o ard democrati. De ce nu protesteaza impotriva abuzurilor DNA si a procurorilor ajunsi peste noapte judecatori! Asta inseamna drepturile si libertatile individului! Cu ce i afecteaza pe ei ordonanta? Cu nimic. Da e cool sa demonstrezi!
12
7
IN STRADA SA NE APARAM VOTUL!!!!
14
8
Dizolvarea PSD si ALDE si interzicerea la functii publice pentru pitipoancele si fatalaii din aceste grupari mafiote pana la sfarsitul mileniului III ...
7
12
Iesim pana cade guvernu hot si mafiot .nu ne lasam pana nu dizolvam psd ul.
6
13
Astia sunt protestatari? Am vazut pe strada numai copii cu mucii in freza care habar nu au despre nimic in viata asta si multi gura casca fara niciun capatai. De ce organele de ordine nu si fac datoria sa curete strada de gunoaiele astea si de ce parchetele nu ancheteaza toate amenintarile cu moartea pe care le adreseaza ei in mod direct si public ?
13
8
Fagadau, ne ocupam si de tine... in curand! Orasul asta este o mizerie! Daca esti incompetent pleaca! Nu mai este timp pentru hoti incompetenti si prosti! Viata este scurta!... Aviz Stroe Dragomir Gh Tutuianu Dontu Moga Boroianu si alti combinatori expirati!
13
8
Sa te dai protestatar atunci cand stii ca nu esti atacat de jandarmi e cool. Selfie,chestii,alea-alea. Cand unii,putini si curajosi cu adevarat au iesit importiva boului Base,cei de azi au stat ca cacatii in iarba. Cand au venit aia cu gazelle de sist,cam putina lume,la fel si cu despaduririle,cu dezindustrializarea fortata si multe altele.Cu impunerea unui guvern pe spatele tinerilor morti,iar a fost dovada de lasitate populara.Atunci jandarmii loveau,azi te plimbi ca mahmurul cu copilul in carca,cerand ce sa vezi,un guvern nou,al lui herr Iohannis,adica unul cu basanaii ticalosi. Din nou?!!!
13
6
cum oare sa-ti bati joc de acea icoana sa o pictezi cu acele scalambaieli ? Dupa asta se vede ca sante-ti niste idioti fara scrupule, vai mama voastra si de viitorul vostru : Nu ve-ti avea un sfarsit bun inclusiv ceilalti ce sant cu voi de parca voi a-ti ales acest guvern sa cere-ti voi demisia:Mergeti mai bine si aruncati-va in mare ca degeaba traiti pe acest pamant ! Va-ti nascut de pomana doar sa face-ti rau semenilor vostri !
12
8
de cand se numesc plimbarile cu telefonul in mana manifestatii?
14
6
De ce se iese in strada? Acum 2 luni PSD a luat 50% la Constanta...de fapt voi sunteti chiar aia 10000 care a votat PNL . putorilor mai bine hai la Mall
18
11
De ce sistemul politic este la pamant?Pt ca oamenii nu mai vor aceasi expirati si hoti de 27ani,pt ca partidele nu au fost in stare sa promoveze adevarate valori,tineri destepti,nu rudele lor tampite?Nu partidele sunt vinovate?O da, ele.Ele vor haos,anarhie,pt ca oamenii nu mai suporta.Din 89 suntem condusi de persoane fara dumnezeu:vezi Ilici, masonii din parlament si din guverne. Tv.uri aservite banilor din strainatate au promovat doar prostia,prostitutia intelectuala si cea fizica, nemunca, homosexualitatea-pt ca banii le vin de la strainatate-,uratenia in tot, libertinajul, sexul, mizeria
9
1
UNITARA STROE DE LA RAJA ,AFARA!
13
3
Acesta este inceputul sfarsitului. Sistemul politic romanesc este la pamant. Ce avem noi la ora actuala in tara asta la conducere...sunt niste circari...si niste marionete. Mai grav de atat...este ca sunt slabi. Foarte slabi. Un lider adevarat nu cedeaza in fata unor tineri care au 2 stegulete in mana.Daca ar fi fost asa dintotdeauna...nu mai evoluam ca pana acum. Istoria ne invata lucrurile astea. Ne indreptam spre anarhie ...pentru ca oamenii incep sa nu mai vada adevarata valoare a legii . Oricare ar fi ea. Si...sa fim seriosi...cu ce se va schimba ca s.a abrogat legea ? Ce s.a rezolvat ?
12
11
Presa asta patrioata nu va anunta ca UE vrea sa introduca un salariu minim pt toate statele UE. Probabil 1000 euro. Masonul de la banca nat. ne tine cu salarii de sclavi de 27ani ca sa poata castiga doar fratii lui masoni care sunt presedinti de banci si de multinationale. Asta e pr. importanta in Romania. De asta ne manipuleaza asa usor. Cu 10 lei la pensii au ajuns sa faca ce vor cu pensionarii. Al 2lea lucru: legea RASPUNDERII magistratilor.
17
1
Manifestantii si simpatizantii lor sunt romani adevarati ! Restul e psd-pcr si prostime...
13
11
Ati invins! In timp ce voi scandati injuraturi la adresa mea si a psd-ului.... iojnahid su co. Au dat voie scumpirilor de 30% la energia electica! Asta este mai mult decat pot eu sa fur in 37 de vieti
7
9
Asa va vreau romanasii mei...Eu la guvernare cu guvernul meu si voi in strada papusile muppets...
14
9
Va place sa va plimbati prin oras seara? Incercati si alte rute: Cta, Ovidiu, Lumina, Navodari, Mamaia, Cta. Sunt vreo 37 de km. Si nu deranjati prea multa lume! Oi cu spirit gregar ce sunteti! Daca va opreste cineva pe strada si va intreaba pentru ce sau impotriva a ce protestati, habar nu aveti ce sa raspundeti! Penibililor!
15
13
Constanteni, Fiti isteti si implicati- va in activitatea profesionala si la dezvoltarea judetului nu la manipulari si diversiuni!!! Intelege careva?
15
7
Nici 5 la suta nu luati Cu Joha cu tot
13
9
Constanteni, fiti vigilenti si ascundeti femeile - iese Borcea de la Poarta Alba!
15
2
Putini...Clujul 35.000...Timisoara 30.000,Iasul 25.000 ....Constanta a ramas la nivelul unui orasel mediu de provincie desi zice ca e al doilea oras din tara.Ca aspect poate ca este,al doilea din coada.
14
7
Vrem demisiile lui Dragnea, Grindeanu si Ioardache, iesim si maine seara, iesim pana vor pleca!
15
17
Alegerile nu se fac in strada! Sunteti dementi pe langa faptul va sunteti prosti. Daca nu stiati, alegeri au fost acum aproape 2 luni... Atunci trebuia sa va exprimati dorinta.
17
16
sper ca citesc si postacii pesede ma bucur ca seful lor dragnea a reusit sa le distruga partidul sa le fie tarina usoara ,daca maine ar fi alegeri astia nu scot un milion de voturi .stiu ca se oftica stiu ca le e greu dar asta e nu toti se uita la antena 3 si iau pomenile pesedistilor imputit
20
13
Din moment ce oamenii si-au asumat gresala facute ce mai vreti ? Acasa cu voi la ce mai manifestati acum?
12
19
Tot guvernul sa plece
18
18
Doar 2000 de tampiti mai are Constanta, din cei 10000 cati avea vineri ? Doamne ajuta !
19
17
si nu pleaca pina nu platesc distrugerea imaginii Romaniei in U.E si NATO; UN GUVERN DE PROSTI, AROGANTI SI HOTI!psd,afara,borfasilor
18
16
Bravo..........
14
15
Bravo constanteni, va felicit, sunt alaturi de voi !
26
17
se retrage oedonanta,cele 102 taxe,minimum pe economie adixa 1450 lei,taxa de prima inmatricukare....Restul luati muue de la Iohannis.
19
11
la acesti paduchi trebue dat cu deteteu,
15
15
Acum este momentul sa obtinem anticipatele, PSD-eii sunt in genunchi si avem majoritate, poporul este de partea noastra!
26
23
Toti care manifestati astazi, veti transforma in bine Romania.
32
24

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614