REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Constănţenii au răspuns apelului nostru umanitar. S-a implicat şi SC Arimex Comexim 2000 SRL

Constănţenii au răspuns apelului nostru umanitar. S-a implicat şi SC Arimex Comexim 2000 SRL

Replica API 10 decembrie 2018 | 22:02 400

Din inimi pentru inimi

Din inimi pentru inimi

La doar o zi de la apelul umanitar lansat de Replica de Constanţa, au apărut şi primele reacţii în sprijinul familiei Munteanu, o familie cu şapte copii şi o situaţie dificilă acasă.

Echipa SC Arimex Comexim 2000 SRL, societatea care administrează cantina din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, a fost sâmbătă, 8 decembrie, în vizită la familia Munteanu pentru a-i oferi sprijin. “Cu ajutorul lui Dumnezeu si prin mijlocirea dumneavoastra, voluntarii de serviciu ai asociatiei noastre au raspuns apelului familiei aflate in dificultate. Astfel, urmând îndemnul lui Hristos, i-au vizitat şi le-au dăruit alimente care să le asigure hrana pentru această lună, pentru masa de Crăciun şi de Revelion. Dar şi în continuare, vom acorda susţinere acestei familii, încercând să le aducem cu drag mângaiere, bucurii, zâmbete şi speranţă”, a precizat Petre Preda, administratorul SC Arimex Comexim 2000 SRL.

O altă reacţie a venit din partea unui constănţean, care se va întâlni în seara de luni, 10 decembrie a.c., pentru a-i cunoaşte pe copii. Şi reprezentanţii Primăriei Constanţa au răspuns apelului nostru. Familia are dosar la Regia Autonomă de Exploatare a Domeniului Public şi Privat (RAEDPP) pentru un imobil şi luni, 9 decembrie, va intra în comisie acest dosar. Dacă vor fi găsite soluţii, familia ia în calcul mutarea într-un imobil al RAEDPP, întrucât aceasta ar însemna o chirie mai mică. “Am fost foarte emoţionaţi ieri. Au venit angajaţi de la cateringul Spitalului Judeţean cu alimente. Apoi, un domn ne-a sunat şi a spus că vrea să-i cunoască pe copii şi să ne ajute cu cât mai multe. Şi cei de la primărie vor analiza mâine (n.r. luni, 10 decembrie) dosarul nostru”, a povestit cu emoţie în glas Munteanu Sorin Laurenţiu.

Aşa cum arătam în apelul umanitar publicat în data de 7 decembrie a ediţiei Replica de Constanţa, Munteanu Sorin Laurenţiu, în vârstă de 43 de ani, este pensionat pe caz de boală, având gradul trei de invaliditate şi o pensie de 640 de lei, din care nu-şi permite să achite nici chiria dacă nu ar fi în preajma sa oameni de bună credinţă.

Soţia sa (41 de ani) este bolnavă de cancer, afecţiunea a avansat la stadiul patru. Situaţia lor este cu adevărat disperată: au împreună şapte copii - doi copii de clasa a VIII-a, doi în clasa a IV-a, unul la grupa 0, şi un altul în primul an la liceu, precum şi un nepoţel de 11 luni, născut anul trecut de una dintre fete, pe când se afla în clasa a VII-a. Trăiesc cu chirie într-un imobil pentru care achită lunar 700 de lei, iar banii avuţi sunt alocaţiile copiilor, indemnizaţia bebeluşului în cuantum de 1.250 lei şi pensia de invaliditate a tătălui.

Speră ca Regia Autonomă de Exploatare a Domeniului Public şi Privat să le pună la dispoziţie o locuinţă socială cu trei camere, care ar însemna o chirie mai mică pentru familie. Până de curând, tatăl a lucrat la un centru comercial, la un program de 4 ore, cât îi permite legea din cauza invalidităţii (a suferit o intervenţie chirurgicală şi nu are un plămân). De când a rămas fără loc de muncă, se descurcă cum poate – pune gresie şi faianţă cu ziua pe unde este solicitat pentru a-şi ajuta familia.

Au nevoie de sprijinul nostru pentru a reuşi să depăşească această situaţie. Toţi cei care vor să fie în continuare alături de familie îl pot contacta pe tată la numărul de telefon 0768/413.999.

Camelia MATEI

Citește și: Apel umanitar pentru o familie cu şapte copii!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pe cine ajutati domnule, pe acesta care consuma alcool zi de zi, mergeti si cereti amanunte la sectia 2 politie CTA. sau in cartierul in care locuieste . Ca este beat zi de zi , din ajutoarele primite!
0
0
Mai fratilor , acest individ a avut casa,are mama ,un frate nu este al nimanui.Intrebati unde este casa in care a stat in Constanta str.Democratiei pe care au pierdut o la camatari.Eu nu zic sa nu ajutam dar nu pe acest individ.Stie cineva cu sigiranta ca sufera de bolile pe care le- a enumerat.Atentie cu el.
0
0
cu sampanie si carnati asta mai face 7 copii.
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218