REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Constănţenii au umplut birourile OPC cu reclamaţii la adresa ENEL

Constănţenii au umplut birourile OPC cu reclamaţii la adresa ENEL

Replica API 31 ianuarie 2013 | 00:00 461

Contoare defecte, întreruperi de curent

Contoare defecte, întreruperi de curent

Cum se schimbă vremea, cum apar plângerile cu privire la ENEL. Potrivit conducerii Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor, plângerile au început să curgă pe acest segment, lumea fiind nemulţumită de serviciile pentru care plătesc cu vârf şi îndesat. "Cum se strică puţin vremea, cum apar reclamaţiile. Deja ştim cum funcţionează treaba, acelaşi lucru se va întâmpla şi când va veni căldura", a declarat, pentru "Replica", Dionisie Culeţu, şeful Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor. Pe lângă obişnuitele întreruperi de curent, constănţenii sunt din ce în ce mai supăraţi din pricina facturilor, tot mai des reclamând că sunt furaţi. "Primim şi plângeri cu privire la modul de facturare, contoare defecte. Aici sunt ceva nemulţumiri, iar la solicitarea omului i s-a schimbat contorul. A venit specialistul ENEL, a verificat şi a luat măsuri. Dar tot apar probleme, că vine specialistul peste 10 zile, că nu vine, că factura li se încarcă în tot acest timp...", a mai spus Culeţu. Cât despre soluţii, schema este ceva mai complicată, însă nu imposibil de dus la bun sfârşit, ne spune şeful OPC. "Când ajung plângerile la noi, intervenim, atunci li se schimbă şi contorul, tot", a completat acesta. Însă, până la soluţionarea problemei ce marchează Constanţa, şi anume ENEL, plângerile continuă să vină, să umple birourile OPC. De la începutul anului 2013, în nici o lună de zile, peste 20 de de astfel de cazuri au fost sesizate la Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorului Constanţa. Însă, dacă problema cu contorul se mai poate rezolva, când vine vorba despre întreruperile de curent, situaţia se complică şi apar semnele de întrebare, lucrurile nerezolvându-se prea curând.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Stau in Murfatlar jud Constanta.Si nu-mi dau seama ce dracu se intampla.Se ia curentul indiferent ca este vremea frumoasa sau urata afara.Nu se poate domne asa ceva.Se strica aparatura in casa.Sa-mi bag pula in enelul vostru.Meritati impuscati toti.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218