REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Constănţenii care locuiesc pe strada Semănătorului se declară TERORIZAŢI de ţigani!

Constănţenii care locuiesc pe strada Semănătorului se declară TERORIZAŢI de ţigani!

Replica API 11 februarie 2017 | 03:22 2452

Nu puține zone din Constanța sunt invadate de grupuri de romi! Situație ce-i aduce la disperare pe constănțenii care sunt nevoiți să le suporte comportamente deviante. Un caz concret se înregistrează pe cunoscuta stradaă Semănătorului. Oamenii nu mai pot îndura mizeria, mirosurile și gălăgia pe care le fac țiganii care locuiesc în mod abuziv.

Constănțenii care locuiesc pe strada Semănătorului au ajuns la capătul răbădării! Asta după ce zeci de țigani au pus “stăpânire” pe cartier, iar oamenii suportă cu greu altercațiile și mizeria pe care aceștia le fac. Deși autoritățile au fost sesizate de nenumărate ori, nimic nu s-a rezolvat!“Aici nu se poate locui din cauza mizeriei, a noroiului de pe cele două ganguri care nu sunt asfaltate, din cauza mirosului îngrozitor a acelor comunități de romi care locuiesc abuziv și terorizează un întreg cartier”, a spus revoltată o constănțeancă.

De asemenea, oamenii nu se mai simt deloc în siguranță având în vedere că în zonă au loc numeroase furturi. Mai mult decât atât, sunt martori și unor scene îngrozitoare: animale bătute în stradă. “Furturile și scandalurile sunt la ordinea zilei! Caii sunt bătuți în plină stradă, iar copiii se joacă pe carosabil punând în mare dificultate participanți la trafic. Sperăm să putem trăi decent fără să trebuiască să ne trezim în fiecare noapte cu bubuituri, țipete, mașini distruse sau lucruri dispărute din curți”, a adăugat femeia.

Diana NEAŢĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dani Foreman o tiganca care spargea seminte in fata blocului iar acum da lecti pe Facebook si lecti la clienti din Italia Spania si toate tarile
2
0
ador sa fiu fututa de tigani
1
7
bai mircea au toti oamenii dreptate,cu tiganu n-ai ce ce sa comentezi ,ori i-l belesti ori te ...
8
2
De e ma injuri de mortii mamei mele!? te-au deranjat mortii mamei mele cu ceva?! ce te face pe tine ca eu nu muncesc?! ce te face pe tine sa crezi ca eu fur?! Am adresat injurii duiva pe aici?! atunci stimate de ce imi adresezi cuvinte jignitoare? eu nu am nimic cu esenta articolului in sine daca cetatenii aia ai incalcat legea si aici vorbim de cei din articol si faptele sunt probate ei trebuie sa fie condamnati si sa plateasca penal pentru faptele lor, eu am o problema cu modul de afirmare al ziaristului, in fine daca totusi ai o problema persoanala cu mine o putem rezolva ca barbatii!
5
10
Bai Mircea A. Sa mergi sa-i dai in judecata si italieni care va spun "zingari", si pe englezi care ca spun "gipsy", sau pe germani care va spun "zigeuner". Ti se pare ostil "tigan"? Te simti discriminat? Tin sa-ti aduc aminte ca aveti locuri rezervate in universitati, aveti reprezentare in parlament, beneficiati de programe de integrare si ajutoare sociale. Asa ca taci in mortii ma-tii. Puneti mana la munca si nu mai furati, si n-o sa va mai arate nimeni cu degetul. Si nu e rasism. E xenofobie. Ceva complet diferit. Prostule!
13
4
Poate isi face Trump mila de noi si ne rezolva si noua problema!
1
2
Doamna sau domnisoara Diana Neata termenul tigan este unul de natura ostila si prezinta rasism in contextul dat, pe aceasta cale va anuntam ca vom demara procedurile legale pentru a va chema in instanta, in primul rand vom face o reclamatie scrisa impotriva dumneavoastra si a entitatii la care activati!
5
18
Iohannis ia invatat sa nu respecte legea..
1
6
Aceste lighioane fac parte din nucleul dur al psd. Combinatia dintre tigani si comunisti a dus la distrugerea centrelor istorice din orasele tarii.
16
3
Sa va amintim de CNCD???
7
3
Au deputat,Husein Ibram,tot horacai de Tulcea,uar jumate din Chilia sunt rude lui .El este la al patrulea mandat. Uniunea Turca este condusa de unu Mamat ,interlop sef ,Osman Fedbi decor,la uniune sunt angAjati vreo 15 toyi fara studiimdeci pe post de femeie de serviviu!!! Programe sociale pt ei?? as. Intrebatii pe cei de pe Semanatorului daca il cunosc pe deputa sau presedinte,atunci ve-ti vedea de ce aj ramas in stadiul in care sunt.
6
1
Pacat ca mustaciosul a pierdut razboiul... acum erau toti in Madagadcar sau in India unde le e locul
10
1
Tiganii sunt de multe feluri boss sunt tiganii romanizati adica rromi si tiganii turci pe care tatarii si turcii autentici ii numesc horacai! deci tiganii aia care vorbesc o turca total denaturata si majoritatea lor locuiesc in piata chiliei sunt tigani horacai! limba tirca vorbita de tiganii horacai din cta difera foarte mult de limba turca curata! deci Sali Mali Elvis Pelvis astia s gipsani horacai bro
11
1
acesti tigani sunt oamenii lui HANSA si CADIU... la ei veneau spagile...MARELE-CADIU...adica,acest puscarias, era CASIERUL...el primea 'dreptul"... si banii erau distribuiti echitabil...nimeni nu sufla o vorba...totul era SNUR...dar PSD-ul a pierdut alegerile la CERNAVODA.....si au inceput...NECAZURILE...cei care va simtiti cu musca pe caciula....ASCUNDETI-VA...nici nu stiti...ce pierdeti...
6
3
Esti prost. Adica tigani aia pe care ii cheama Vasile, ion , Gogu, patraulea sunt urmasi lui Isus ? Doamne cat esti de prost ! Sunt tigani care pentru un beneficiu sunt in stare sa se foota-n coor ! Pe astia ii iubeste Mazare si CO.
13
1
Borate borate
13
1
Observ de mult timp ca se face o mare confuzie privind etnia lor.Nu sunt tigani ci turci musulmani ramasi dupa timpul imperiului otoman.Numele si prenumele lor spune tot...Ex:Memet, Iusuf, Ali, Ismail Sali... etc.. Vezi Piata chiliei si cartierul Henri Coanda.
5
12
Nu va mai stresati!! Am auzit ca se muta Palasca Iani in cartier si va scapa de ciori
58
1
Bomba.atat.nimeni nu va ajuta.v faceti dreptate singuri.Doar asa au scapat machedonii de tigani in Kogalniceanu.Noi nu putem gandi cum sa scapam de ei?
16
1
dle.esti fenomenal...asa este..si la CERNAVODA,asistatii sociali au "frezoane",deoarece ani de-a randul au fost iubiti si stimati de acela care astazi este incatusat la POARTA-ALBA..daca spuneai ceva rau despre dnii.tigani,erai aspru pedepsit...ei nu munceau...ei cotizau la greu...dar asta n-a mers la infinit,iar acum...vorba primarului de la TARGOVISTE...."munca-i grea...ma ia cu frezoane...cum sa mincesc???daca nu stiu,ce-i aia munca???si toti suntem obligati sa-i protejam pe acesti paraziti...de ce???
14
0
Daca tiganii aia erau linstitti curati si discreti nu interesa pe nimeni ca stateau ei acolo abuziv dar asta e rasa lor nu stiu decat o mica parte din ei sa fie cumpatati cunosc un om de mare calitate intelectuala care printre altele e rrom si el zicea ca e foarte greu cu mentalitatea tiganilor 95% se complac in situatia in care se afla si nu isi doresc progresul! pacat de ei ca pana la urma sunt oameni dar traiesc intr un mod subuman din toate punctele de vedere social intelectual etc
13
2
Dragilor,problema tiganilor e una veche prin Constanta.Cu totii stim ca tiganii sunt parazitii societatii,munca nu servesc ca vorba uneia de Targoviste,"daca muncesc ma ia cu capu,am frezoane.." deci ce asteptari sa ai de la asa specie. Cat despre asa-zisul Primar e absent total,Fagadau e un primar cu numele si atat,nu e in stare sa coordoneze sub nici o forma ceea ce se intampala sub nasul lui in primaria Constanta datamite sa alte probleme mai grave cum ar fi problema tiganilor. Foarte multi dintre noi au vazut ca scursurile astea de oameni nu fac nimic bun,asadar de ce sa-i suportam?
30
2
Da cand imigrezi economic in Germania si speli veceuri cum te numesti? faci pa rasistul pulii ha ha ha ia zi cum te privesc nemtii? ha ha ha
3
25
Tigani, manelisti, cocalari, boschetari, cersetori. Constanta a devenit raiul lor. Sunt peste tot si fac legea in tot orasul! Ei nu muncesc, nu platesc taxe, nu respecta nicio lege dar au drepturi. Urgenta spitalului este sufocata de ei, putoarea lor se intinde pe la toate ghiseele statului. No coment!
33
0
sa apareti in clipurile, reale de altfel, regizate de arabi... alea puse pe bestgorepunctcom !!!
14
1
Astia este buni, ca voteaza cu cine trebe, cu raducu, cu decebalul, si sa zica romani sarupmana lu sali pe strada si sa merge la muna romani ca sa plateste taxe si impozite ptr tiganii valoare de valoare. Ca se aduna toti rrrrromi sa sustina pe allahul livache drahnetu.
19
2
Tot orasul este infectat de grupuri de indivizi asistati needucati... acesti indivizi fac legea! Politia constata da din umeri si pleaca. Nu au ce face! Democratia in care traim este una originala! Fiecare cocalar face cel taie capul constient fiind ca nu i se poate intampla nimic. Tragic este ca unii dintre ei devin foarte agresivi atunci cand sunt reclamati pentru tulburarea linistii. Constanta a devenit orasul manelistilor! Pe cand un concurs international de spart seminte?
32
0
Sa le dea foc sa arda ca sobolanii daca si ocupa abuziv la gara oricum e numai tupeul de ei
24
2
ce sa mai spunem de cei care locuiesc langa cartierul bonduelle&fagadau,blestemati fie cei care au gandit si cei care au facut aceasta mare mizerie
33
4
toata mascarada asta se trage de la drepturile omului,in speta de la promovarea desfranarii ,lgbt,si donald duck a dat inapoi cand a ajuns la capitolul asta,dar ceva se uita ,tiganii nu sunt decat jumatati de om cealalta jumatate fiind neom
24
1
Zona centrala din oras abandonata. Fagadau arata-ne ca esti primar.
23
3
Antonescule inviaza pentru 3zile te rog pentru indivizi precum SALI
23
2
asta este solutia cand se strang multe gunoaie.
17
3
Cred ca urmatorul candidat la functia de primar,care va veni cu un mesaj anti tigani si aplicarea stricta a legii si lor va castiga lejer.Si ar fi ceva normal,in prezent romanii sunt cei discriminati.
29
3
gresit articolul, tot orasul este terorizat de tigani!
34
0
Ce european se simte in siguranta langa satrele de tigani? Acum in Romania sunt intre 1-3 milioane de tigani asta inseamna socialism european si de asta americanii l-au votat pe Trump si nu pe socialista democrata Clinton pentru ca nu mai vor infractiuni facute de negri, sudamericani si islamisti! Statistica politiei nu e discriminare!
34
1
Constanta a fost si va fi romilor noi este puterea noi facem bani de la Norvegia voi romani la munca noi aviem Audi BMW Mercedes nu se pune nimeni cu noi caie frica la toti de noi cand ne vedeti pe Strada sa ne zica sarmana tot romani jegosi
6
51

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218