REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Constănţenii care merg în Parcul Tăbăcărie vor beneficia de Wi-fi

Constănţenii care merg în Parcul Tăbăcărie vor beneficia de Wi-fi

Replica API 2 februarie 2017 | 00:13 469

Încă un pas spre modernizare

Încă un pas spre modernizare

Primăria Constanța intenționează să achiziționeze „Echipamente și rețea internet-wireless în parcul Tăbăcărie”. Echipamentele și rețeaua internet-wireless, trebuie să îndeplinească următoarele caracteristici: rețeaua internet-wireless trebuie să asigure acoperirea zonei cuprinsă între Teatrul de Vară și Restaurant Zodiac din parcul Tăbăcărie, indiferent de zonele de vegetație; sistemul trebuie să asigure securitatea utilizatorilor și a subrețelelor; viteza datelor de transfer să fie comparabilă cu a unei rețele fixe; rețeaua să poată fi interconectată cu alte rețele; echipamentele să permită integrarea unui sistem de plata prin SMS; echipamentele trebuie să permită sistem Roaming, astfel ca utilizatorii să se poată deplasa oriunde fără să își piardă conexiunile de la un echipament la altul.

De asemenea, aplicația trebuie să permită controlul fiecărui echipament, detectarea unei defecțiuni și puterea de recepție-emisie, iar sistemul de administrare trebuie să permită accesarea atât din interiorul cât și din exteriorul rețelei. Interfața trebuie să permită crearea de utilizatori pe nivele de administrare și să existe posibilitatea ca prin intermediul interfeței, utilizatorul să poată fi redirecționat către reclame, site-uri.

Totodată, trebuie să existe posibilitatea ca prin intermediul interfeței, utilizatorul să poată fi limitat la accesul către anumite site-uri și la viteza de acces la internet și să existe posibilitatea creării unei liste cu utilizatorii, traficul generat, device-ul folosit, precum și adresa fizică a device-ului. Prin intermediul rețelei trebuie să existe posibilitatea interconectării cu sisteme camere video, sisteme info-chioșc. Orice persoană interesată are posibilitatea de a transmite propuneri privind condițiile tehnice, oferte de preț, etc., în vederea elaborării caietului de sarcini și a estimării valorice, o poate face până pe data de 08.02.2017 la adresa de email: cristina.itoafa@primaria-constanta.ro, sau la sediul din str. Mihail Kogălniceanu, nr. 28, Constanța, sau la nr. Fax – 0241488176.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
...ce faceti...ati inceput deja cenzura...ati sters toate comentariile de ieri...de la articolul asta ???? Wi-fi va trebuie...jegul din oras nu il vedeti?
0
0
Parcul Tabacarie trebuie modernizat deoarece prin el se plimba mii de constanteni! Cata vreme mai trebuie sa asteptam sa beneficiem cel putin de un parc unde sa ne plimbam copii? fara caini,fara masini,fara tot felul de triciclete!
1
0
in seap data limita de transmitere propuneri este 03.02.2017 iar anuntul a aparut in data de 01.02.2017, singurul care are timp sa trimita o astfel de propunere este cel care deja o are facuta cu primaria si mai trebuie doar sa o printeze
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218