REPLICA ONLINE CONSTANTA

20° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Constănţenii cer, însă Primăria le va da?! Iată ce lipsuri au locuitorii unui bloc de pe strada Pandurului

Constănţenii cer, însă Primăria le va da?! Iată ce lipsuri au locuitorii unui bloc de pe strada Pandurului

Replica API 10 martie 2017 | 07:35 197

Orașul Constanța se confruntă cu numeroase hibe pe care oamenii le tot sesizează. Mai mult decât atât, aceștia speră până în ultimul moment că autoritățile se vor hotărî să treacă la treabă. Cu deficiențe se luptă și locuitorii unui bloc de pe strada Pandurului. Oamenii au nevoie de asfaltarea unei căi de acces importante, mai multe locuri de parcare, dar și un loc de joacă pentru copii.

Constănțenii care locuiesc în blocul 6C aflat pe strada Pandurului au mai multe nemulțumiri privind zona acestuia. Principala neregulă o constituie calea de acces către spatele blocului care devine un coșmar atunci când plouă. “În lateralul blocului există o alee de circa 15 m de pământ ce face accesul către spatele blocului, iar, atunci când plouă, se formează bălți imense și devine impracticabilă, vă rugăm să luați măsuri pentru a fi asfaltată”, a precizat un constănțean. O altă problemă, valabilă ce-i drept pe raza întregului municipiu, este cea legată de numărul locurilor de parcare, bine înțeles insuficient.

“Întrucât în fața blocului sunt doar 8 locuri de parcare închiriate vă rugăm să identificați și alte locuri de parcare pentru a ne da posibilitatea de a le închiria pentru că în zonă există spațiu și locuri probabile a fi închiriate”, a adăugat bărbatul. Din păcate, zona nu se bucură nici de un spațiu de joacă pentru copii! “În scara blocului în care locuiesc sunt 12 copii cu vârsta sub 10 ani, iar în zona locuiesc foarte mulți minori. Vă rugăm să identificați și să amenajați un loc de joacă întrucât în zonă există spații pretabile și consider că ar trebui să amenajați și la noi în cartier un loc de joacă”, a încheiat constănțeanul.

Diana NEAȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Curios este faptul ca autorul scrisorii nu pomeneste nimic de service-ul neautorizat din spatele blocului 6c, care aglomereaza zona cu masinile aduse la reparat!
1
0
Sigur ca vor da curs solickitarilor oamenilor,evident la Pastele cailor. Punem pariu ca la problemele ridicate de oameni jegurile si slugile lui mazare din primarie vor raspunde construind un club pentru pensionari ?
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367