rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 23 iulie
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

„Nu ne simţim în siguranţă”

Constănţenii cer intervenţia Poliţiei Locale în Cartierul Henri Coandă

Constănţenii susţin că au ajuns la capătul puterilor, nu se mai simt în siguranţă în propriile case, aici fiind vorba mai ales de locuitorii din preajma cartierului social Henri Coandă. „Vreau ca nepoţii noştri să poată merge liniştiţi cu mijloacele de transport în comun, să alerge în spaţiile de joacă şi în faţa blocului, fără teamă. Plătim taxe, inclusiv taxe de linişte şi degeaba!”, spun oamenii. În acest sens, ei au depus o petiţie prin care solicită Consiliului Local reorganizarea Poliţiei Locale. De cealaltă parte, Primăria se confruntă cu un deficit de personal pe acest palier.

„Având în vedere nenumăratele cazuri de infracţionalitate care pun în pericol viaţa şi integritatea persoanei, avutul public şi privat, drepturile şi interesele legitime ale cetăţenilor, înregistrate la nivelul municipiului Constanţa, solicităm Consiliului Local al Municipiului Constanţa să reevalueze situaţia privind elementele care stau la baza bunei funcţionari a serviciilor abilitate în prevenirea şi combaterea fenomenului infracţional, prin abordarea prioritară a ordinii şi siguranţei publice stradale.

Cu alte cuvinte, în momentul de faţă siguranţa cetăţeanului este aproape inexistentă, oraşul este plin de cerşetori în toate intersecţiile, nu există agenţi de pază sau angajaţi ai Poliţiei Locale, aşa-zişi poliţişti de proximitate care să patruleze permanent în toate cartierele municipiului. Acest serviciu este deja achitat de către cetăţeni prin taxele locale şi de către persoanele juridice înregistrate pe rază municipiului Constanţa (taxa de linişte), însă nu beneficiază de el deoarece în prezent Poliţia Locală protejează câteva instituţii publice (Primăria, Prefectura)”, se arată în petiţia care deja a fost semnată de 103 persoane.

Tot în petiţie este specificat faptul că responsabilitatea Poliţiei Locale este recunoscută de către Primăria Constanţa prin Regulamentul de Funcţionare aprobat în anul 2011, iar dintre atribuţiile Poliţiei Locale - Structura de Ordine şi Linişte Publică fac parte următoarele: menţin ordinea publică în imediată apropiere a unităţilor de învăţământ, a unităţilor sanitar publice, în parcările auto aflate pe domeniul public sau privat al municipiului Constanţa, în zonele comerciale sau de agrement, în parcuri, pieţe, cimitire, precum şi în alte asemenea locuri publice aflate în propietatea şi/sau administrarea municipiului Constanţa sau a altor instituţii/servicii publice de interes local, stabilite prin planu de ordine şi siguranţă publică, aprobat în condiţiile legii; acţionează pentru identificarea cerşetorilor, a copiilor lipsiţi de supravegherea şi ocrotirea părinţilor sau a reprezentanţilor legali, a persoanelor fără adăpost, şi procedează la încredinţarea acestora serviciului public de asistenţă socială în vederea soluţionării problemelor acestora, în condiţiile legii.

Poliţia Locală, lipsă acută de angajaţi! Se lucrează la remediere

„Solicităm pe această cale şi realizarea unui Plan Strategic prin care un echipaj format din minim 2 poliţişti de proximitate să patruleze permanent într-o zona delimitată printr-un maxim de populaţie de 3.000 locuitori, iar pentru cartierul Henri Coandă să fie alocat 1 echipaj dedicat pentru asigurarea ordinii şi liniştii publice, acest cartier fiind o zona cu risc infracţional foarte ridicat”, potrivit adresei postate pe internet.

De cealaltă parte, Poliția Locală susține că se află într-un moment de impas, din pricina problemei legate de lipsa angajaților. "Noi încercăm să fim cât se poate de operativi dar avem în jur de 20 - 30 de sesizări pe zi şi este un singur lucrător care se ocupă de ele şi trebuie să se împartă în toate direcţiile. Pentru că sunt şi alte acţiuni. Vedeţi, sunt avarii RAJA, bulevardele sunt în reconstrucții, suntem solicitaţi pentru stâlpi, pentru diverse situaţii. Şi, cu cei 5 - 6 poliţişti locali pe care îi avem pe tură trebuie să ne descurcăm, unul fiind repartizat pe sesizări”, a spus un reprezentant al Poliției Locale, la mijlocul lunii martie. Însă, potrivit informațiilor noastre, deja se fac angajări și există posibilitatea ca deficitul de personal să fie redus.

Liliana CHIRU

marţi, 19 aprilie 20165441
Comentarii

03student ovidius(19 apr 21:11)
Domnule Fagadau sa vina locala de la Harsova sa prinda hotii.acolo daca se fura ceva se mobilizeaza locala,jandarmeria,nationala si nu se lasa pana nu ii prinde.locala de la Harsova este in permanenta patrulare.Eu noaptea nu vad niciodata locala in Constanta.
05Politia locala(19 apr 21:02)
In Constanta, politia locala re alte atributii. Pune caracatite la masinile parcate aiurea.
19Alina(19 apr 19:29)
Si voi vreti sa l vptqti pe fagadau.care el face case in continuare la coori..ii aduce de peste tot.sa se asigure ca va fi votat si va ramane in functie tot atat cat mazare.
07gogu(19 apr 19:11)
Primaria spune ca nu au suficienti politisti locali ! MINCIUNA! Are grija in schimb sa-i puna sa dea amenzi la asociatiile de locatari care chipurile nu au autorizatii pentru coloana de gaze ptr. casa scarii !RUSINE FAGADAU SI GASCA PSD DIN PRIMARIA CONSTANTA !
64constantin(19 apr 17:01)
Aceasta problema o poate rezolva doar Claudiu Palsz cu echipa lui, atentie constanteni cu cine votati!
07Ne mai miram ca apar partide(19 apr 16:10)
extremiste!Atat timp cat reprezentantii Statului-la nivel national ,local- sunt compromisi de interlopi nu vor face nimic.Toti tiganii din cartierul Henri Coanda sunt masa de manevra a interlopilor.
219Donald(19 apr 15:40)
Ar trebuii eutanasiati
020unul(19 apr 15:10)
Cetatenii sa se organizeze din proprie initiativa in patrule civile. Problemele se vor rezolva de la sine. Nu ne pot aresta pe toti.
06@merchedes(19 apr 13:49)
Tu vrei mwyta
110merchedes(19 apr 13:43)
Vreau contract pt. mansardarea modularelor!
124Citizen(19 apr 12:56)
Propun sa le dam foc.
129Margareta(19 apr 12:24)
Nu inteleg dc acesti parazici sociali nu sunt pusi la munca ? Eu locuiesc in zona si ii vad toata ziua in fata baracilor la cafele tigari si spart seminte!! Ar trebui sa fie obligati sa faca curat pe strazi si intre blocuri.Daca nu vor taiate toate "drepturile" pe care le platim din banii nostri.Sunt tineri sanatosi si buni de munca.Sau este nevoie de solutii extreme ?
129administratia mazare(19 apr 11:27)
Administratia Mazare vrea numai prosti care sa ii voteze. Acestia primesc casa gratuita transport gratuit si bani de buzunar si au timp sa faca copii cu carul, viitori delicventi, pe banii contribuabilului.Ei cu ce contribuie la comunitatea locala? Sa fie sterilizati.
223Cetateanu(19 apr 11:16)
In loc sa stea politia locala in henri coanda in vestitu cartier de depravati hoti curve si etc stau la ciupeala in centru orasului cu caracatitele... noi platim amenzi si impozite si taxe alti nu platesc nimik ba mai mult ii suportam pe bani nostri si ei fura si sparg case zi de zi noapte de noapte...
297coconel(19 apr 10:45)
lasati oameni sa traiasca nu mai micati kkt
416NU SE POATE ASA CEVA(19 apr 10:44)
DOMNILOR ALESI LOCALI CHIAR SUNTETI UN PACHET DE ARUNCAT LA GUNOI?CHIAR ATI AJUNS O GLOATA DOAR DE IMBECILI?CHIAR NU AVETI PUTINA RATIUNE?CHIAR NU VA MAI PASA DE CEI CE PLATESC TAXE,IMPOZITE ?VREM DOAR SA NE CREATI LINISTEA IN CARTIERE PRECUM,TOMIS NORD,CET,MEDEEA,PALAS !VA CEREM MULT? PANA LA VOT VA MAI LASAM SA VEDEM CE MASURI LUATI,ALTFEL NE DEMONSTRATI CA ATI FOST,SUNTETI SI VETI FI CATEVA DIN GUNOAIELE ACESTEI COMUNITATI! VREM FAPTE NU AMAGIRI !PUNETII LA MUNCA PE HOTI NU LA MANA INTISA DOMNILOR ALESI!LASATI AFACERILE SI SPAGILE VOASTRA!GATA!
117Pavel(19 apr 09:40)
Legile foarte permisive in raport cu infractorii si ingradirea posibilitatii politiei in actiunea impotriva infractorilor a dus la starea de fapt. Cand vorbim de drepturile omului,ar trebui sa ne referim la acel om corect care trebuie aparat de infractori,abia apoi sa vedem cum facem sa-I reinseram social pe indivizii reeducate si sa-i tinem la beci pe cei care incomodeaza societatea,dar nu tot pe banii societatii, ci pe munca celor inchisi.
131petrica(19 apr 07:41)
cainii latra ursul trece,dupa ultimul articol cu acest subiect pe timpul zilei patrula o masina a politiei locale dar numai pe timp de zi asta 3 zile dupa care mucles si ce este mai grav este extinderea acestui focar de infractionalitate.propun ca locuitorii din zona sa aiba taxele pentru locuinte,habitat,teren scazute
138cta(19 apr 07:37)
sa rezolve problema, cei 75% dintre constantenii care l-au votat pe mazare !!
140dan(19 apr 06:19)
Mare atentie la golanii din mijloacele de transport,majoritatea tigani,care se iau din senin de oameni.Unde sunt camerele din masinile RATC,nu mai exista siguranta pe nicaieri in orasul asta.Oare asta este mostenirea lui Mazare si a PSD la Constanta?
mai mult...Replica
23 iul 16:54ReplicaUn angajat al Romtelecom a MURIT electrocutat

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină, marți, 23 iulie, la Negru Vodă, vizavi de sediul...2902

23 iul 15:55ReplicaATENȚIE! SENS UNIC pe o arteră intens circulată a Constanței!2253
23 iul 16:51ReplicaAcest bărbat a FURAT 10.000 de lei dintr-un birou din Constanța! Îl recunoașteți? VIDEO3576
23 iul 16:33ReplicaAccident rutier pe Lăpușneanu, în zona Satului de Vacanță! VIDEO

...1518

23 iul 15:39ReplicaÎncă un accident rutier pe A2! A intervenit elicopterul SMURD2425
23 iul 11:40ReplicaCOD GALBEN de VIJELII la Constanța4119
23 iul 00:00ReplicaIorguş, ţinta DEMOLĂRILOR! Primăria Mangalia l-a prins pe fostul primar cu un GARAJ construit fără autorizaţie pe domeniul public! Vezi DOCUMENT

Politicianul cu cea mai mare notorietate din sudul judeţului Constanţa, fostul primar Zanfir Iorguş rămâne şi...2196

23 iul 10:13ReplicaFosta Şcoală Gimnazială nr. 19, VANDALIZATĂ! ‘Se alege praful de amintirile mele şi ale câtorva zeci de generaţii!’2258
23 iul 00:00ReplicaCe planuri are municipalitatea pentru INTERSECŢIA de la Casa de Cultură3808
23 iul 00:00ReplicaCAZ DUBIOS la Constanța: MOARTE SUSPECTĂ, MAI MULTE VARIANTE, un singur VINOVAT!

Anchetatorii și judecătorii din Constanța au avut de "deslușit" un caz legat de un bărbat care a decedat, dar în...2893

23 iul 00:00ReplicaLOCURI DE JOACĂ ABANDONATE. Primăria promite că vine şi rândul lor!620
23 iul 21:56ReplicaPIAŢA IMOBILIARĂ ÎN CONSTANŢA! La ce trebuie să se aştepte viitorii cumpărători?2624
Vremea
20.4°18.6° - 20.4° marţi, 23 iulie 2019
cer acoperit de noriUmiditate: 56%
Vânt: 1.53 m/s din NV
Presiune: 1013.48 milibari

Loto
6/4912728353740
5/4011829363940
joker92629364011
Horoscop
mai mult...SPSportRT
22 iul 00:00SportDinamo - Craiova 0-2. Oltenii se impun la capătul unui meci în care fotbalul a trecut în plan secund

Fotbalul a căzut în plan secund pe Arena Naţională, din momentul în care Eugen Neagoe a suferit infarct ventricular...522

22 iul 00:00SportDarren Cahill, impresionat de felul în care a fost primită Simona Halep la Constanța: „Își iubește țara”

Darren Cahill, fostul antrenor al Simonei Halep, a urmărit festivitatea de la Constanța în care campioana noastră...1282

22 iul 00:00SportGabi Tamaș, de negăsit! S-a întors în țară și a fugit de la echipă: a petrecut în club și a lipsit de la antrenament, clubul anunță poliția

Gabriel Tamaș (35 de ani), fundașul lui Hapoel Haifa, e de negăsit de mai bine de 12 ore în România, după ce a...1294

22 iul 00:00SportLiga I: Poli Iaşi - Astra Giurgiu 1-0

Politehnica Iaşi a învins-o pe Astra Giurgiu cu scorul de 1-0 (1-0), duminică seara, pe teren propriu, într-un meci...337

Local
23 iul 00:09LocalS-a răsturnat cu mașina în drum spre Murighiol

Un bărbat în vârstă de 42 de ani din București, în după amiaza zilei de 22 iulie a.c., în timp ce conducea un...1064

23 iul 00:42LocalPieton LOVIT de o mașină pe trecerea de pietoni

Un bărbat în vârstă de 49 de ani, din Tulcea, în dimineața zilei de 22 iulie a.c., în timp ce conducea un...527

23 iul 00:38LocalFemeie AGRESATĂ de fiu, la Constanța! A intervenit Poliția

Polițiști din cadrul Secției 4, la data de 21 iulie a.c., au fost sesizați de o femeie, de 59 de ani, din municipiul...750

23 iul 00:36LocalO turistă a rămas fără bunuri, la Costinești, după ce a intrat în apa mării!

Polițiștii din cadrul Poliției stațiunii Costinești, la data de 21 iulie a.c., au fost sesizați de către un...889

23 iul 00:34LocalControale în porturile din Constanța: 125 de dosare penale și mai multe percheziții

Poliția Română, prin Direcţia de Poliţie Transporturi, au efectuat acțiuni și controale în porturile maritime,...628

23 iul 00:33LocalLucrări în Constanța: se amenajează parcări și se asfaltează străzi!

În săptămâna 22 – 28 iulie a.c., Primăria Constanța, prin SC Confort Urban SRL, continuă reabilitarea...736

23 iul 00:23LocalLocuință din Mangalia, 'vizitată' de hoți!

În urma cercetărilor în cazul comiterii unei infracțiuni de furt calificat, polițiștii din cadrul Poliției...1041

23 iul 00:22LocalUn bărbat din Eforie a mers la furat, în Vama Veche!

Polițiștii din cadrul Biroului de Poliție Vama Veche – 2 Mai, la data de 21 iulie a.c., în jurul orei 2.00, au...618

23 iul 00:49LocalRADET citește contoarele de energie termică

R.A.D.E.T. Constanța anunță că în intervalul de timp 25 – 31 iulie a.c. se vor efectua citirile contoarelor de...302

23 iul 00:21LocalDGEP: Reguli pentru eliberarea actelor de identitate

Direcţia Generală de Evidenţă a Persoanelor Constanţa reaminteşte regulile pentru eliberarea actelor de...691

Politică
23 iul 00:14PoliticăPrimăria Cernavodă premiază iubirea de zilele orașului

În perioada 15-18 august 2019 orașul Cernavoda îmbracă haine de sărbătoare. În cadrul evenimentului “Zilele...847

23 iul 00:17PoliticăConsilierii din Valu, convocaţi în şedinţă. Se va discuta şi pe seama circulaţiei maşinilor de marfă şi de mare tonaj prin interiorul comunei

Consilierii locali din Valu lui Traian sunt convocaţi marţi, 23 iulie, în şedinţă, pe ordinea de zi figurând un...830

23 iul 00:47PoliticăÎncă un prezidențiabil PSD se retrage din cursă

După retragerea lui Eugen Teodorovici din cursa internă din PSD pentru desemnarea candidatului la prezidențiale, un...447

23 iul 00:46PoliticăSorin Grindeanu, prima reacție după dezvăluirile privind vacanța cu sexy consiliera sa: „Este o minciună“

Fostul premier și în prezent președinte al ANCOM, Sorin Grindeanu, a plecat într-o destinație exotică cu celebra...912

23 iul 00:45PoliticăStatutul poliţiştilor de penitenciare, promulgat

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, luni, decretul pentru promulgarea Legii privind statutul poliţiştilor de...366

23 iul 00:42PoliticăPrimăria Tuzla scoate la licitație două terenuri

...427

23 iul 00:41PoliticăGheorghe Ştefan, condamnat la 3 ani şi 9 luni închisoare într-un dosar legat de Poşta Română

Gheorghe Ştefan, fost primar al municipiului Piatra Neamţ, a fost condamnat luni de Tribunalul Bucureşti la 3 ani şi...446

23 iul 00:39PoliticăPalaz a început de luni scandalul! Ce îi reproşează lui Learciu

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Constanţa, Claudiu Iorga Palaz, a început de luni scandalul! De data asta, a...830

23 iul 00:38PoliticăGrindeanu și consiliera sa Miss Buzău, deplasări externe. Cei doi au fost în insulele Azore, pe bani publici

Grindeanu si consiliera sa Miss Buzau figureaza in sistemul ANCOM ca au fost in Insulele Azore, pe bani publici, la o...1605

23 iul 00:27PoliticăGabriela Firea critică teroarea instituită de Viorica Dăncilă în PSD: 'Temele sunt stabilite de la tribună, iar noi, cei din sală facem figurație'

Gabriela Firea a reacționat la criticile premierului Viorica Dăncilă a acuzat-o că își prezintă opiniile în...399

Monden
23 iul 18:07MondenElena Gheorghe, videoclip de cinci stele în Turcia. Un vis împlinit pentru artistă

Spectacolul de la Sala Palatului unde și-a lansat cel de-al doilea album de muzică armânească a fost un adevărat...301

23 iul 00:00MondenAndreea Bălan și-a reluat acrobațiile mai repede decât i-au spus medicii. „Totul ține de ambiție”

Andreea Bălan (35 de ani) poate în sfârșit să răsufle ușurată. Corpul ei s-a refăcut complet după...196

23 iul 00:00MondenAlexia Eram s-a bronzat singurică pe plaja din Grecia

Alexia Eram (19 ani) s-a transformat într-o tânără superbă. Fiica Andreei Esca (46 de ani) a bifat o scurtă...310

23 iul 00:00MondenPrima poză cu Catanga, la opt zile după infarct

Cornelia Catanga (61 de ani) a văzut moartea cu ochii pe 14 iulie, când a suferit un infarct. Medicii Spitalului de...348

23 iul 00:00MondenCinci ani fără comediantul Robin Williams. Mesajul răvăşitor transmis de fiul său, Zachary

Robin Williams a fost unul dintre cei mai iubiţi comici şi actori americani din toate timpurile. Pe 21 iulie el ar fi...247

23 iul 00:00MondenCăderi nervoase, consum de alcool şi pierderea vocii. De ce n-a dat Jon Bon Jovi o reprezentaţie bună, la Bucureşti?

Este star rock de mai bine de trei decenii, idolul mai multor generaţii şi un sex simbol recunoscut în toată lumea....389

23 iul 00:00MondenNoi fotografii cu prinţul George, publicate cu ocazia împlinirii vârstei de 6 ani

Trei noi fotografii cu prinţul George al Marii Britanii au fost publicate luni de Palatul Kensington pentru a marca cea...249

23 iul 00:00Monden„Avengers: Endgame“ a detronat „Avatar“ devenind filmul cu cele mai mari încasări din toate timpurile

Pelicula cu supereroi ''Avengers: Endgame'' a devenit duminică filmul cu cele mai mari încasări din istoria...195

23 iul 00:00MondenShannen Doherty va juca într-un episod al serialului ''Riverdale'' dedicat memoriei actorului Luke Perry

Serialul de televiziune ''Riverdale'' îi va aduce un omagiu actorului Luke Perry, decedat în luna martie, într-un...205

23 iul 00:00MondenNeversea, Untold, Bon Jovi şi Metallica ridică piaţa festivalurilor la recordul istoric de 600 de milioane de lei

Festivalurile din această vară şi artiştii consacraţi care concertează la noi în ţară vor atrage în total...195

Mapamond
23 iul 00:00MapamondAfirmaţiile Iranului privind arestarea unor spioni ai CIA sunt „total false“, spune Donald Trump

Preşedintele american Donald Trump a calificat luni drept "total false" afirmaţiile Teheranului potrivit cărora o...172

23 iul 00:00MapamondSpania: Sanchez promite o mai mare reducere a datoriei publice în 2019

Premierul spaniol în exerciţiu Pedro Sanchez a promis luni reducerea datoriei publice mai mult decât era prevăzut...158

23 iul 00:00MapamondNorvegia: Atacurile teroriste din 22 iulie 2011 vor face parte din programa şcolară

Atacurile teroriste din 22 iulie 2011 de la Oslo şi de pe insula Utoya, soldate cu 77 de morţi, vor face parte în...173

23 iul 00:00MapamondProteste la Hong Kong: Beijingul denunţă acte ''intolerabile''

Beijingul a denunţat cu fermitate luni atacul comis cu o zi înainte asupra Biroului de legătură al guvernului...179

23 iul 00:00MapamondUn membru al cabinetului britanic demisionează în perspectiva preluării şefiei guvernului de către Boris Johnson

Un membru al cabinetului britanic a demisionat luni, în perspectiva preluării şefiei guvernului de către fostul...165

23 iul 00:00MapamondRusia şi Turcia negociază producţia comună de componente ale sistemului de rachete defensive S-400

Rusia şi Turcia discută posibilitatea producţiei comune a anumitor componente ale sistemului rusesc de rachete...182

23 iul 00:00MapamondNoua Zeelandă: Peste 2000 de arme interzise au fost deja predate; guvernul anunţă o nouă înăsprire a regimului armelor

Poliţia din Noua Zeelandă a strâns peste 2000 de arme semiautomate în 25 de acţiuni de colectare a anumitor tipuri...165

23 iul 00:00MapamondMike Pompeo recunoaşte progresele semnificative ale Mexicului în gestionarea imigraţiei ilegale

Secretarul de stat american Mike Pompeo a recunoscut duminică "progresele semnificative" ale Mexicului în combaterea...156

23 iul 00:00MapamondVenezuela: Vicepreşedintele parlamentului de la Caracas a încetat greva foamei

Vicepreşedintele parlamentului venezuelan Edgar Zambrano, închis din 8 mai pentru sprijinul acordat revoltei militare...162

23 iul 00:00MapamondSUA: Consilierul şi ginerele preşedintelui american Jared Kushner revine în Orientul Mijlociu la sfârşitul lunii iulie

Consilierul special şi ginerele preşedintelui american Jared Kushner va reveni în Orientul Mijlociu la sfârşitul...162

Sănătate
18 iul 00:17SănătateCabinete medicale noi, la Spitalul Municipal Mangalia

La unitatea sanitară din Mangalia s-au înființat, recent, mai multe cabinete medicale și săli de tratament în...801

17 iul 00:24SănătateSpitalul de Boli Infecțioase Constanța așteaptă fonduri europene pentru REPARAȚII CAPITALE!

Un compartiment de terapie intensivă dat în folosință de anul trecut, paturi noi în tot spitalul, un laborator de...1223

17 iul 00:19SănătateÎNGRIJORĂTOR! CREȘTE numărul constănțenilor infectați cu HIV/SIDA!

Numărul constănțenilor diagnosticați cu infecția HIV/SIDA este în creștere. Aceasta este constatarea medicilor de...1921

17 iul 00:19SănătateToxiinfecţiile alimentare au 'umplut' Spitalul de Boli Infecţioase Constanţa

Atenție mare la alimentele pe care le consumați, spălați-le bine înainte, la fel și mâinile, pentru a reduce...1495

15 iul 01:48SănătateProdusele alimentare pentru bebeluşi disponibile în comerţ au un conţinut ridicat de zahăr, avertizează OMS

Produsele alimentare pentru bebeluşi disponibile în comerţ conţin deseori prea multe zaharuri, iar informaţiile de...545

15 iul 22:47SănătateMalformații cardiace și congenitale, operate la Spitalul de Copii „Grigore Alexandrescu”

O echipă de chirurgi cardiologi se va afla, în perioada 21 – 28 septembrie a.c. la Spitalul Clinic de Urgență...460

12 iul 00:35SănătateBătaie de joc: medic NEPLĂTIT din 2015! Spitalul CF RECUNOAŞTE, dar zice că NU are bani

Spitalul Universitar Constanţa nu o mai scoate la liman cu datoriile! Pe de o parte, se confruntă cu popririle pe...2754

11 iul 02:07SănătatePlatforma Informatică a Asigurărilor de Sănătate este indisponibilă

Platforma Informatică a Asigurărilor de Sănătate este indisponibilă, potrivit unui anunţ publicat pe site-ul Casei...613

9 iul 01:28SănătateCentrul de Sănătate Năvodari este preluat de Spitalul Județean Constanța

Centrul de Sănătate Multifuncțională Năvodari este preluat, luni, 8 iulie a.c., de Spitalul Clinic Județean de...1492

8 iul 00:00SănătateTESTARE GRATUITĂ pentru BOALA CELIACĂ la Constanța!

Asociația Română pentru Intoleranță la Gluten lansează prima Caravană Națională „România fără gluten”,...1189