rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 13 noiembrie
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

„Nu ne simţim în siguranţă”

Constănţenii cer intervenţia Poliţiei Locale în Cartierul Henri Coandă

Constănţenii susţin că au ajuns la capătul puterilor, nu se mai simt în siguranţă în propriile case, aici fiind vorba mai ales de locuitorii din preajma cartierului social Henri Coandă. „Vreau ca nepoţii noştri să poată merge liniştiţi cu mijloacele de transport în comun, să alerge în spaţiile de joacă şi în faţa blocului, fără teamă. Plătim taxe, inclusiv taxe de linişte şi degeaba!”, spun oamenii. În acest sens, ei au depus o petiţie prin care solicită Consiliului Local reorganizarea Poliţiei Locale. De cealaltă parte, Primăria se confruntă cu un deficit de personal pe acest palier.

„Având în vedere nenumăratele cazuri de infracţionalitate care pun în pericol viaţa şi integritatea persoanei, avutul public şi privat, drepturile şi interesele legitime ale cetăţenilor, înregistrate la nivelul municipiului Constanţa, solicităm Consiliului Local al Municipiului Constanţa să reevalueze situaţia privind elementele care stau la baza bunei funcţionari a serviciilor abilitate în prevenirea şi combaterea fenomenului infracţional, prin abordarea prioritară a ordinii şi siguranţei publice stradale.

Cu alte cuvinte, în momentul de faţă siguranţa cetăţeanului este aproape inexistentă, oraşul este plin de cerşetori în toate intersecţiile, nu există agenţi de pază sau angajaţi ai Poliţiei Locale, aşa-zişi poliţişti de proximitate care să patruleze permanent în toate cartierele municipiului. Acest serviciu este deja achitat de către cetăţeni prin taxele locale şi de către persoanele juridice înregistrate pe rază municipiului Constanţa (taxa de linişte), însă nu beneficiază de el deoarece în prezent Poliţia Locală protejează câteva instituţii publice (Primăria, Prefectura)”, se arată în petiţia care deja a fost semnată de 103 persoane.

Tot în petiţie este specificat faptul că responsabilitatea Poliţiei Locale este recunoscută de către Primăria Constanţa prin Regulamentul de Funcţionare aprobat în anul 2011, iar dintre atribuţiile Poliţiei Locale - Structura de Ordine şi Linişte Publică fac parte următoarele: menţin ordinea publică în imediată apropiere a unităţilor de învăţământ, a unităţilor sanitar publice, în parcările auto aflate pe domeniul public sau privat al municipiului Constanţa, în zonele comerciale sau de agrement, în parcuri, pieţe, cimitire, precum şi în alte asemenea locuri publice aflate în propietatea şi/sau administrarea municipiului Constanţa sau a altor instituţii/servicii publice de interes local, stabilite prin planu de ordine şi siguranţă publică, aprobat în condiţiile legii; acţionează pentru identificarea cerşetorilor, a copiilor lipsiţi de supravegherea şi ocrotirea părinţilor sau a reprezentanţilor legali, a persoanelor fără adăpost, şi procedează la încredinţarea acestora serviciului public de asistenţă socială în vederea soluţionării problemelor acestora, în condiţiile legii.

Poliţia Locală, lipsă acută de angajaţi! Se lucrează la remediere

„Solicităm pe această cale şi realizarea unui Plan Strategic prin care un echipaj format din minim 2 poliţişti de proximitate să patruleze permanent într-o zona delimitată printr-un maxim de populaţie de 3.000 locuitori, iar pentru cartierul Henri Coandă să fie alocat 1 echipaj dedicat pentru asigurarea ordinii şi liniştii publice, acest cartier fiind o zona cu risc infracţional foarte ridicat”, potrivit adresei postate pe internet.

De cealaltă parte, Poliția Locală susține că se află într-un moment de impas, din pricina problemei legate de lipsa angajaților. "Noi încercăm să fim cât se poate de operativi dar avem în jur de 20 - 30 de sesizări pe zi şi este un singur lucrător care se ocupă de ele şi trebuie să se împartă în toate direcţiile. Pentru că sunt şi alte acţiuni. Vedeţi, sunt avarii RAJA, bulevardele sunt în reconstrucții, suntem solicitaţi pentru stâlpi, pentru diverse situaţii. Şi, cu cei 5 - 6 poliţişti locali pe care îi avem pe tură trebuie să ne descurcăm, unul fiind repartizat pe sesizări”, a spus un reprezentant al Poliției Locale, la mijlocul lunii martie. Însă, potrivit informațiilor noastre, deja se fac angajări și există posibilitatea ca deficitul de personal să fie redus.

Liliana CHIRU

marţi, 19 aprilie 20165470
Comentarii

03student ovidius(19 apr 21:11)
Domnule Fagadau sa vina locala de la Harsova sa prinda hotii.acolo daca se fura ceva se mobilizeaza locala,jandarmeria,nationala si nu se lasa pana nu ii prinde.locala de la Harsova este in permanenta patrulare.Eu noaptea nu vad niciodata locala in Constanta.
05Politia locala(19 apr 21:02)
In Constanta, politia locala re alte atributii. Pune caracatite la masinile parcate aiurea.
19Alina(19 apr 19:29)
Si voi vreti sa l vptqti pe fagadau.care el face case in continuare la coori..ii aduce de peste tot.sa se asigure ca va fi votat si va ramane in functie tot atat cat mazare.
07gogu(19 apr 19:11)
Primaria spune ca nu au suficienti politisti locali ! MINCIUNA! Are grija in schimb sa-i puna sa dea amenzi la asociatiile de locatari care chipurile nu au autorizatii pentru coloana de gaze ptr. casa scarii !RUSINE FAGADAU SI GASCA PSD DIN PRIMARIA CONSTANTA !
64constantin(19 apr 17:01)
Aceasta problema o poate rezolva doar Claudiu Palsz cu echipa lui, atentie constanteni cu cine votati!
07Ne mai miram ca apar partide(19 apr 16:10)
extremiste!Atat timp cat reprezentantii Statului-la nivel national ,local- sunt compromisi de interlopi nu vor face nimic.Toti tiganii din cartierul Henri Coanda sunt masa de manevra a interlopilor.
219Donald(19 apr 15:40)
Ar trebuii eutanasiati
020unul(19 apr 15:10)
Cetatenii sa se organizeze din proprie initiativa in patrule civile. Problemele se vor rezolva de la sine. Nu ne pot aresta pe toti.
06@merchedes(19 apr 13:49)
Tu vrei mwyta
110merchedes(19 apr 13:43)
Vreau contract pt. mansardarea modularelor!
124Citizen(19 apr 12:56)
Propun sa le dam foc.
129Margareta(19 apr 12:24)
Nu inteleg dc acesti parazici sociali nu sunt pusi la munca ? Eu locuiesc in zona si ii vad toata ziua in fata baracilor la cafele tigari si spart seminte!! Ar trebui sa fie obligati sa faca curat pe strazi si intre blocuri.Daca nu vor taiate toate "drepturile" pe care le platim din banii nostri.Sunt tineri sanatosi si buni de munca.Sau este nevoie de solutii extreme ?
129administratia mazare(19 apr 11:27)
Administratia Mazare vrea numai prosti care sa ii voteze. Acestia primesc casa gratuita transport gratuit si bani de buzunar si au timp sa faca copii cu carul, viitori delicventi, pe banii contribuabilului.Ei cu ce contribuie la comunitatea locala? Sa fie sterilizati.
223Cetateanu(19 apr 11:16)
In loc sa stea politia locala in henri coanda in vestitu cartier de depravati hoti curve si etc stau la ciupeala in centru orasului cu caracatitele... noi platim amenzi si impozite si taxe alti nu platesc nimik ba mai mult ii suportam pe bani nostri si ei fura si sparg case zi de zi noapte de noapte...
297coconel(19 apr 10:45)
lasati oameni sa traiasca nu mai micati kkt
416NU SE POATE ASA CEVA(19 apr 10:44)
DOMNILOR ALESI LOCALI CHIAR SUNTETI UN PACHET DE ARUNCAT LA GUNOI?CHIAR ATI AJUNS O GLOATA DOAR DE IMBECILI?CHIAR NU AVETI PUTINA RATIUNE?CHIAR NU VA MAI PASA DE CEI CE PLATESC TAXE,IMPOZITE ?VREM DOAR SA NE CREATI LINISTEA IN CARTIERE PRECUM,TOMIS NORD,CET,MEDEEA,PALAS !VA CEREM MULT? PANA LA VOT VA MAI LASAM SA VEDEM CE MASURI LUATI,ALTFEL NE DEMONSTRATI CA ATI FOST,SUNTETI SI VETI FI CATEVA DIN GUNOAIELE ACESTEI COMUNITATI! VREM FAPTE NU AMAGIRI !PUNETII LA MUNCA PE HOTI NU LA MANA INTISA DOMNILOR ALESI!LASATI AFACERILE SI SPAGILE VOASTRA!GATA!
117Pavel(19 apr 09:40)
Legile foarte permisive in raport cu infractorii si ingradirea posibilitatii politiei in actiunea impotriva infractorilor a dus la starea de fapt. Cand vorbim de drepturile omului,ar trebui sa ne referim la acel om corect care trebuie aparat de infractori,abia apoi sa vedem cum facem sa-I reinseram social pe indivizii reeducate si sa-i tinem la beci pe cei care incomodeaza societatea,dar nu tot pe banii societatii, ci pe munca celor inchisi.
131petrica(19 apr 07:41)
cainii latra ursul trece,dupa ultimul articol cu acest subiect pe timpul zilei patrula o masina a politiei locale dar numai pe timp de zi asta 3 zile dupa care mucles si ce este mai grav este extinderea acestui focar de infractionalitate.propun ca locuitorii din zona sa aiba taxele pentru locuinte,habitat,teren scazute
138cta(19 apr 07:37)
sa rezolve problema, cei 75% dintre constantenii care l-au votat pe mazare !!
140dan(19 apr 06:19)
Mare atentie la golanii din mijloacele de transport,majoritatea tigani,care se iau din senin de oameni.Unde sunt camerele din masinile RATC,nu mai exista siguranta pe nicaieri in orasul asta.Oare asta este mostenirea lui Mazare si a PSD la Constanta?
mai mult...Replica
13 noi 00:00ReplicaAu fost demolate şi ultimele două barăci insalubre din Mangalia. Cristian Radu: ‘Măsura a dus la scăderea infracţionalităţii’

Primăria Mangalia a demolat, miercuri, ultimele două construcții insalubre de la marginea cartierului de case al...90

13 noi 18:26ReplicaMICROBUZELE GROAZEI, TRASE PE DREAPTA DE PROTECȚIA CONSUMATORILOR507
13 noi 00:00ReplicaConstantin Dancu rămâne șeful IPJ Constanța!1627
13 noi 15:29ReplicaPetrică Miu a DEMISIONAT din funcția de inspector general al ISJ

Petrică Miu, șeful Inspectoratului Județean Școlar Constanța, a demisionat din funcție. Decizia lui Miu a fost o...1012

13 noi 16:38ReplicaȘcoală în FLĂCĂRI! 200 de persoane EVACUATE!1042
13 noi 00:00ReplicaFETE BĂTUTE pentru a învăța să stea în POZIȚIA CAPRĂ, la o școală de dans din Constanța!4147
13 noi 00:00ReplicaUn INDIVID PERICULOS, căutat INTERNAȚIONAL, adus la CONSTANȚA!

Poliţiştii din cadrul Serviciului Investigații Criminale cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni...689

13 noi 12:31ReplicaS-a DECIS! Vârsta de pensionare va fi modificată2087
13 noi 00:00ReplicaTinere TERORIZATE de un CONSTĂNȚEAN, în Italia: 'Te TAI, ÎȚI DAU FOC dacă nu-mi dai CASA!'3024
13 noi 00:00ReplicaVIDEO! Trecerea la nivel cu calea ferată de pe Aurel Vlaicu, PERICOL PUBLIC!

Situație bizară la trecerea de cale ferate de pe Aurel Vlaicu! Semnalul acustic și culoarea roșie au funcționat...2549

13 noi 00:00ReplicaUn INCULPAT ACUZĂ un POLIȚIST din cadrul IPJ Constanța: 'ABUZURI peste ABUZURI'1885
13 noi 00:00ReplicaCJC a anulat licitația pentru reabilitarea Muzeului de Istorie. Vezi care a fost motivul704
Vremea
15.3°15.3° - 15.5° miercuri, 13 noiembrie 2019
ConstantaUmiditate: 86%
Vânt: 3.55 m/s
Presiune: 1014 milibari

Loto
6/49101223283646
5/4011024263320
joker131631414312
Horoscop
mai mult...SPSportRT
13 noi 00:00SportGigi Becali îl face praf pe Contra: „Băi, Cosmine, ești nebun, cum să nu-l iei pe Panțîru?! Habar n-ai de fotbal!”

Gigi Becali s-a enervat teribil pe Cosmin Contra și pe șefii FRF pentru că Florin Tănase (24 de ani, mijlocaș) și...462

13 noi 00:00SportMoment șocant la Rapid! Daniel Pancu și Florin Manea s-au bătut: „Tata e în mormânt și tu mă înjuri de morți?!”

Daniel Pancu (42 de ani), antrenorul Rapidului, și Florin Manea (43 de ani), managerul sportiv al giuleștenilor, nu se...822

13 noi 00:00SportBurleanu (FRF): Meciul cu Suedia este capital pentru naţionala României

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a declarat, marţi, la sediul Ministerului Tineretului...275

13 noi 00:00SportGheorghe Popescu va rămâne consilierul onorific al premierului

Fostul internaţional Gheorghe Popescu va păstra funcţia de consilier onorific al premierului Ludovic Orban pe...463

Local
5 noi 09:33LocalPrimăria Năvodari a demarat lucrările pentru amenajarea unui nou spațiu verde

...188

13 noi 00:00LocalVerificaţi-vă actul de identitate!

Dreptul de vot se exercită în baza unui act de identitate valabil, emis de statul român. În acest context, Direcţia...239

13 noi 03:30LocalACCIDENT MORTAL pe drumul dintre Năvodari şi Corbu. VIDEO

Un accident rutier grav a avut loc pe drumul care leagă Năvodari de Corbu, în dreptul Rompetrol. Un pieton a fost...5308

13 noi 03:41Local60 de kilograme de canabis, descoperite în rezervorul unui TIR

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti, împreună cu procurorii DIICOT –...556

13 noi 03:41LocalDoi șoferi s-au ales cu dosare penale!

Polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției Municipiului Tulcea, la data de 11 noiembrie a.c., au depistat un...618

13 noi 03:41LocalDosar penal pentru violență în familie!

Polițiștii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Tulcea, la data de 11 noiembrie a.c., au fost...385

13 noi 03:40LocalAutocamion sosit din Turcia, VERIFICAT la Constanța de polițiști!

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au participat, în perioada 07 – 11.11.2019 , la controlul...577

13 noi 03:40LocalJucării în valoare de peste 146.000 lei, confiscate în Portul Constanţa Sud Agigea

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, în luna octombrie, au participat la controlul amănunțit...368

13 noi 03:39LocalPolițiștii, de vorbă cu elevii despre răspunderea penală

Polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității, împreună cu specialiști din cadrul A.N.I.T.P....329

13 noi 03:39LocalTânăr prins la volan cu permisul suspendat, în Mangalia!

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Mangalia, la data de 11 noiembrie a.c., în jurul orei 11.40, au depistat un...631

Politică
13 noi 03:46PoliticăCozmin Gușă a fost exclus din PSD

Cozmin Gușă, proaspăt înscris în PSD Sector 1, a fost exclus, marți, din partid, în ședința CEX, spun surse din...1110

13 noi 03:46PoliticăAna Birchall a fost exclusă din PSD

Fostul ministru al Justiției, Ana Birchall, a fost exclusă marți din partid, în ședința CEX PSD, au zis surse din...861

13 noi 03:45PoliticăDecizie definitivă: PSD e obligat să publice sursele de finanțare ale mitingului „împotriva abuzurilor“ din Piața Victoriei

Curtea de Apel București a decis că Partidul Social Democrat (PSD) trebuie să facă publice sursele de finanțare și...685

13 noi 03:45PoliticăKlaus Iohannis explică de ce nu participă la dezbatere cu Dăncilă

Președintele României, Klaus Iohannis, explică de ce nu participă la o dezbatere cu candidata PSD Viorica Dăncilă,...689

13 noi 03:45PoliticăDouă plângeri pe numele lui Alexandru Cumpănașu la Parchetul General

Probleme pentru Alexandru Cumpănașu, fost candidat la alegerile prezidențiale și văr al părinților Alexandrei...712

13 noi 03:44PoliticăEugen Tomac (PMP): Maia Sandu va fi viitorul preşedinte al Republicii Moldova

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, consideră că Maia Sandu, al cărei guvern a fost demis marţi de Parlamentul de la...423

13 noi 03:42PoliticăAdina Vălean - aviz favorabil în comisiile parlamentare de specialitate pentru postul de comisar european

Europarlamentarul Adina Vălean a primit aviz favorabil, marţi, din partea comisiilor parlamentare reunite pentru...354

13 noi 03:42PoliticăOrban: Dacă vrea doamna Dăncilă dezbateri să facă cu mine, să vorbim despre dezastrul lăsat

Premierul Ludovic Orban a afirmat, marţi, că viziunea şi proiectele preşedintelui Klaus Iohannis, candidatul...864

13 noi 03:38PoliticăRareș Bogdan prezintă cele 5 argumente pentru care Iohannis refuză dezbaterea cu Dăncilă

Prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, cel care în perioada în care era jurnalist a organizat dezbatere...1092

13 noi 03:38PoliticăBate vânt de execuții în PSD. Bădălău: Este clar că trebuie o analiză

Liderul PSD Giurgiu, Niculae Bădălău, a declarat luni, referitor la rezultatele slabe ale PSD în unele filiale...767

Monden
13 noi 00:00MondenFiica Andreei Esca, nemulțumită de viața de student la Londra. Ce regretă Alexia

Dacă vi s-a părut că o vedeți cam des pe Alexia, fiica Andreei Esca, în România, deși ea învață la Londra, ei...547

13 noi 00:00MondenMotivul pentru care Adelina Pestriţu a vorbit în româneşte pe covorul roşu la gala din America

Adelina Pestriţu încă trăieşte sub mirajul galei E! People’s Choice Awards 2019 la care a fost premiată pentru...476

13 noi 00:00MondenEduard și Bianca au fost favoriții publicului la iUmor în ediția a noua și merg în finală

Eduard și Bianca se cunosc de mai bine de 10 ani, iar de 9 ani s-au apucat de magie împreună. Nu sunt un cuplu doar...217

13 noi 00:00MondenDrama lui Ștefan Rebeja. A câștigat 100.000 de euro la „Îmi place dansul“ ca să își salveze fratele electrocutat

Bucurie mare pentru artistul Ştefan Rebeja (28 de ani), care a reuşit să se impună în finala de sâmbăta trecută...275

13 noi 19:08MondenCatrinel Sandu: nuntă de vis pe malul Atlanticului

Catrinel Sandu şi Steve Schroeter şi-au unit destinele într-o locaţie superbă, încărcată de romantism, la apus....329

13 noi 00:00MondenTransformare fizică pentru Prince Jackson. Fiul cel mare al lui MJ arată cu totul schimbat

Dacă fiica lui Michael Jackson este oarecum prezentă în peisajul monden american, continuând să ne surprindă cu...371

13 noi 19:00MondenPatrick Stewart se retrage în California. Uite ce casă şi-a cumpărat în Los Angeles

...307

13 noi 00:00MondenSoţia lui Alec Baldwin a suferit ieri un avort spontan. Hilaria era în luna a patra şi mai pierduse o sarcină anul acesta

Soţia lui Alec Baldwin a suferit ieri un avort spontan. Hilaria (35) era în luna a patra şi mai pierduse o sarcină...367

13 noi 00:00MondenDemi Moore, părăsită de copii. Fiicele spun tot adevărul despre ruptură: "Nu am vorbit 3 ani cu mama!"

Demi a împlinit azi 57 de ani, o vârstă la care şi-a făcut cadou libertatea. Libertatea de a povesti totul despre...534

13 noi 00:00MondenAlicia Keys şi Ozuna, printre artiştii care vor concerta la gala Latin Grammy Awards 2019

Cântăreţul chilian Beto Cuevas, artista americană Alicia Keys, portoricanul Ozuna şi argentinianul Fito Paez vor...197

Mapamond
13 noi 00:00MapamondParlamentul Cataloniei adoptă o moţiune fără caracter constrângător prin care îşi exprimă voinţa de autodeterminare

Parlamentul regional al Cataloniei a aprobat marţi o moţiune fără caracter constrângător prin care îşi exprimă...206

13 noi 00:00MapamondRepublica Moldova: Guvernul condus de Maia Sandu a fost demis prin moţiune de cenzură

Guvernul de la Chişinău, condus de Maia Sandu, a fost demis marţi de parlament prin moţiune de cenzură adoptată cu...213

13 noi 00:00MapamondErdogan avertizează Europa că poate deschide porţile pentru Statul Islamic

Preşedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, a reacţionat la ameninţările repetate cu sancţiuni din partea Uniunii...233

13 noi 00:00MapamondBruxellesul cere din nou Londrei să numească un comisar european

Bruxellesul a cerut din nou marţi Londrei să numească un candidat britanic pentru un post de comisar în viitoarea...224

13 noi 00:00MapamondSpania: Acord preliminar între PSOE şi Unidas Podemos în vederea formării unei coaliţii guvernamentale

Partidul Socialist (PSOE) al premierului spaniol în exerciţiu Pedro Sanchez a ajuns marţi la un acord preliminar cu...202

13 noi 00:00MapamondComisia Europeană a aprobat, pentru prima dată, comercializarea unui vaccin împotriva Ebola

...211

13 noi 00:00MapamondGoogle a colectat fără permisiune date medicale despre milioane de persoane, potrivit WSJ

Gigantul tehnologic Google a colectat fără permisiune date medicale despre zeci de milioane de americani, a informat...202

13 noi 00:00MapamondPoliţia franceză a dispersat manifestanţii catalani care blocau o autostradă la frontieră

Poliţia franceză a dispersat marţi dimineaţă sute de demonstranţi pro-independenţă catalani care blocau de...201

13 noi 18:22MapamondAnglia: O porţiune din zidul unui castel medieval s-a prăbuşit

Serviciile de urgenţă au fost chemate să intervină luni la Lewes, un oraş din sud-estul Angliei, după ce o...234

13 noi 00:00MapamondHong Kong: Situaţia rămâne tensionată, după ce poliţia a tras cu gaze lacrimogene într-un campus universitar

Poliţia antirevoltă din Hong Kong a tras marţi cu gaze lacrimogene într-un campus universitar, la o zi după ce un...200

Sănătate
13 noi 03:43SănătateCNAS: Pacienţii cu afecţiuni oncologice vor putea beneficia de pachete integrate de servicii medicale şi tratamente personalizate

Pacienţii cu afecţiuni oncologice vor putea beneficia de pachete integrate de servicii medicale şi tratamente...346

12 noi 03:37SănătateAcțiune de donare de sânge în localitatea 23 August

Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanța și Primăria 23 August organizează, sâmbătă, 16 noiembrie a.c.,...412

8 noi 00:07SănătateConceptul THE MEDICAL MALL a fost inaugurat la Constanţa

Joi, 7 noiembrie, MedCity a inaugurat la Constanța primul THE MEDICAL MALL. La evenimentul de lansare au fost prezente...3869

6 noi 00:03SănătateAcțiune de donare de sânge în Constanța!

Persoanele care doresc să doneze sânge dar nu o pot face în zilele lucrătoare, se pot prezenta sâmbătă 23...820

29 oct 02:12SănătateAcțiune de donare de sânge în Mangalia

Un grup de voluntari din localitatea Mangalia organizează o acțiune de donare de sânge în colaborare cu Centrul...960

27 oct 00:30SănătateSanatoriul Balnear şi de Recuperare Techirghiol la Gala Elitelor Medicale

În fastuoasa sală a Palatului Culturii din Târgu Mureș, la Gala Elitelor Medicale, Sanatoriului Balnear și de...1151

23 oct 20:14SănătateVal de internări la Pediatrie, cu infecţii respiratorii! Ce sfaturi transmite medicul specialist

Vremea destul de schimbătoare din ultima vreme i-a afectat pe copii, cei mai sensibili la alternanța de temperatură,...9468

23 oct 00:00SănătateSpitalul Clinic pentru Copii „Grigore Alexandrescu” organizează un program de tratament chirurgical pentru malformațiile cardiace

Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Grigore Alexandrescu” din București, organizează un program de...1012

12 oct 04:54SănătateBoala mâinilor murdare! Aproximativ 100 de copii din Constanța, diagnosticați cu hepatita A

Peste 130 de persoane au fost spitalizate în ultimele trei luni în Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Constanța cu...3590

10 oct 15:26SănătateDirectorul medical al Spitalului Județean Constanța, Bogdan Obadă: 'Suntem singura secție de Ortopedie din Dobrogea care rezolvă urgențele'

Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Andrei” Constanța a primit, în ultimii doi ani, o finanțare...4502