REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

CONSTĂNȚENII cer mai mulți POLIȚIȘTI pe drumuri, după TRAGEDIA de la CORBU

CONSTĂNȚENII cer mai mulți POLIȚIȘTI pe drumuri, după TRAGEDIA de la CORBU

Replica API 9 iulie 2021 | 14:04 3005

Tragedia de la Corbu a băgat în sperieți o mare parte dintre constănțeni. Nu puțini au fost cei care au transmis mesaje autorităților locale pentru a înteți controalele ca astfel de tragedii să fie evitate.

Crima teribilă de la Corbu a băgat spaima în locuitorii județului Constanța. Nu puține au fost persoanele care au solicitat autorităților locale să întărească controalele poliției. De exemplu, o năvodăreancă a solicitat acest lucru pentru orașul în care locuiește. „În atenția administrației locale și a Poliției Orașului Năvodari. Cer sporirea echipajelor de poliție și totodată intensificarea perchezițiilor noaptea a tuturor persoanelor dubioase întrucât cazul "Corbu" să nu se repete și aici! Condoleanțe familiei îndurerate! Nu vrem violatori și drogați pe străzile din orașul nostru!”, a spus femeia domiciliată în Năvodari.

„Stăm cu teamă...”

Aceasta nu a fost singura. Chiar la audiențele susținute de consilierii locali municipali PNL, o constănțeancă a rugat autoritatea locală să înăsprească controalele pentru ca astfel de tragedii să fie evitate. „Îl rog pe domnul primar să pună la treabă Poliția și pe locali (n.r. Poliția Locală), pentru că suntem foarte mulți care am început să stăm cu teamă de când cu tragedia de la Corbu. Astfel de oameni nu au ce să caute pe străzi. Ne este teamă!”, a declarat femeia.

Vă reamintim că în data de 2 iulie, un individ cu cagulă, în vârstă de 29 de ani, a violat o tânără la Corbu, i-a rănit mama și l-a ucis pe tatăl acesteia, după ce a intrat în casă peste ei.

Mai multe detalii despre această tragedie puteți citi aici:

CRIMINALUL de la CORBU a FOST ARESTAT! Iată FILMUL MĂCELULUI

PROCURORUL TELICEANU, DECLARAȚII despre MĂCELUL de la CORBU! Video

MĂCEL într-o casă din CORBU: TÂNĂRĂ VIOLATĂ, MAMA cu TĂIETURI, TATĂL aproape DECAPITAT!

Diana BERECHET

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Phai muai pt ce ati scris atricolul asta? Zriaristi de dhoai lei. Thitul vlostul nhu ahre legatura cu, chontinutul lhui.
0
2
asa mai scade shomajul
2
0
care pazesc primariile si primarii! iau bani ,fac politica si se plimba toata ziua cu masini de consum mare , intervin la comanda alesilor locali si amendeaza ...pietarii !noaptea dorm la ...umbra d.a. la fel , au uniforme de ...politisti si sunt destui!
9
1
De unde mai multi politisti? I-a scos la pensie Dragnea la 47 de ani
7
7

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218