REPLICA ONLINE CONSTANTA

1.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
1.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Constănţenii CER TOALETE DECENTE în Piaţa Griviţei. Cum reacţionează conducerea RAEDPP!

Constănţenii CER TOALETE DECENTE în Piaţa Griviţei. Cum reacţionează conducerea RAEDPP!

Replica API 17 iunie 2019 | 00:00 592

Imaginile spun totul!

Imaginile spun totul!

Anul trecut, Piaţa Griviţei a fost inclusă, alături de alte pieţe din oraş, pe lista lucrărilor de întreţinere şi renovare a RAEDPP Constanţa, prin Direcţia de Pieţe, Târguri şi Oboare. Investiţii au fost aduse şi la toaleta ce deserveşte pieţarii, dar şi cei care ajung în zonă şi intervin problemele fiziologice. Chiar şi cu minimele investiţii, toaleta arată deplorabil, constănţenii exprimându-şi nemulţumirea cu privire la dezinteresul adminsitraţiei locale. „Vă daţi seama, cum duci un copil în asemenea loc?”, s-a plâns o mămică. Directorul RAEDPP, Florin Gheorghe, pasează vina în ograda şefului Direcţiei Pieţe, târguri şi oboare, Ion Ciobanu.

Doamne fereşte să fii în Piaţa Griviţei şi să ai probleme fiziologice! Toaleta care deserveşte pieţarii şi pe orice alt constănţean care ajunge în zonă arată deplorabil. Ce-i drept, mobilierul a fost schimbat, la fel şi geamul termopan, însă este nevoie de mult mai mult pentru ca o toaletă să arate conform standardelor europene. Mai multe fotografii cu starea toaletei din Piaţa Griviţei au fost postate pe internet, constănţenii fiind indignaţi de lipsa de interes a municipalităţii, mai ales că vorbim de igienă. „Am avut ocazia să văd cum arată. Culmea, se plăteşte şi bilet. M-a luat cu vomitat, mi-au trecut si celelealte de la şoc!”, „Focar de infecție, îți este silă sate uiți la poze, dar să mai și folosești asemenea locație!?”, „Vă daţi seama, cum duci un copil în asemenea loc? Ar merita încuiaţi să doarmă în acele haznale cei răspunzători de ele!”, sunt câteva dintre opiniile constănţenilor.

Răspunzători de toaletă sunt reprezentanţii RAEDPP Constanţa. Contactat telefonic pentru un punct d vedere, directorul Florin Gheorghe ne-a trimis la şeful Direcţiei pieţe, târguri şi oboare Regiei. Ion Ciobanu spune că situaţia nu este atât de neagră, pentru că s-au investit câteva milioane în această toaletă. "Este un grup sanitar administrat de noi, înainte era administrat de o asociere păguboasă, care ne plătea 124 euro pe lună, dar am renunţat la ea şi câştigăm de cinci ori mai mult. Am băgat câteva milioane bune, am pus inclusiv aer condiţionat, am schimbat wc-urile etc.", a declarat, pentru Replica, Ion Ciobanu, care spune că nu are bani să aducă toaleta la nivel occidental însă, a promis că până la finele mandatului, adică în trei luni, va face lucrul acesta.

Totuşi, şi Florin Gheorghe şi-a exprimat punctul de vedere şi spune că nu prea se văd milioanele investite în această toaletă. Acesta a mai precizat că, cel mai probabil, toaleta va fi închisă până la renovare. „Normal că voi discuta cu el. Mai bine ținem închisă toaleta, până o renovăm, decât să primim reclamații”, a conchis Gheorghe.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce s-a intamplat sklavetii mei?? Am facut 3 TAOLIETE de LUX FAINE dr TOT in parcul de la primarie ! M- a costat 50000EUROI bucata dar asta e MANDRIA CONSTANTEI!!! Asa ca dragi fagaboi aaaa scuze dragi constanteni profit de ocazie si va invit sa va delectati si sa va usurati in cele mai cele de Fitza toaliete!!! Al vostru drag premar
0
0
Constantenii cer un oras decent nu un sat din 1900
1
0
depinde si de cei care le folosesc ar trebuii sa fie oameni nu animale le distrug si isi fac nevoile pe unde apuca si lasa in urma lor dezastru bunurile publice trebuie pastrate de totii cetatenii nu distruse in halul in care au ajuns este din vina cetatenilor si acasa daca nu pastrezi si tragi de lucruri se distrug,
0
0
RAEDPP sunt niste praduitori ordinary. Mereu au fost, inca de pe vremea cu Mihaiesi, Chircor etc si pana azi. Toti cavalerii dreptatii au rontzait entuziast de la RAEDPP, indifferent din partea carui partid erau consiglieri. Doar ca azi suntem in timpul plangerilor penale si al Asociatiilor. Iar alde Florin, Cristi si restul combinatorilor pusi de prea-inteligentul Deci au profilul perfect de victime de dupa gratii. Chestiune de timp - just watch me!
1
0
dar pe plaja sunt WCuri...dusuri..,.baietii de la sezlonguri pe ce bani lucreaza...la negru.
0
0
Tisnitori nu sunt nici in parcuri, acolo unde vin copii mici si oameni in varsta. Daca i se face rau cuiva de la caldura, poate sa si moara, ca nu exista un strop de apa. Psd uraste constantenii si romanii. Psd este partidul patronilor, pe care-i imbogateste de 29 ani.
2
0
Directia sanitara unde este ? --OPC unde e ?---banii investiti in buzunarele cui sint ?---controale curtii de conturi ?----Pe St cel Mare vedeti tisnitoarele ce sursa de infectie sint si nici nu fuctioneaza ---Au ce sa vada turistii noroc ca nu prea sint !---Rusine primariei
2
0
da-te-n morti9i tai de jeg!!! peste tot in lume se siue lumea cu picioarele pe toaleta, mai ales femeile... este chestie de siguranta... sa nu ia dracu vreo boalA DE AIA RUSINOASA! MI UITA-TE SI TU PE NET, LA CLIPURI DIN TOARILE LUMII CU WC-URILE LOR... MAI UITA-TE SI TU LA UN FILM, SA VEZI ACOLO TOATELE, MEGI IN iNDIA... VAI STEAUA ta !!! oi fi vreo nationalitate conlocuitoare cre nu are altceva mai bun de facut decat sa aduca acuzatii tarii acestea!!!
2
2
ca le face nicusor, ca are bani...!!!
6
0
Bravo tata, injura ca atat poti
3
1
dane,pesedeu ordinar !!! Cum crezi ca au ros oamenii pe langa geamul ala termopan care a costat 10 000 de euro ??? Si tevile alea pe afara tot oamenii le-au scos ??? Daca tu la ma-ta acasa te cacai in fundul curtii, noi am evoluat intre timp!!! Muie cu cacatul din piata !!!
3
2
taran m.1 om de la tara 2. fig. om grosolan. Definitia e luata din dex. La figurat, inseamna grosolan. Tu esti exact tipul de roman taran -figurat- despre care vorbesc, eu aduc in discutie o problema iar tu vorbesti pe langa subiect, nu intelegi continutul si critici sau injuri. Tu trebuie sa dispari pentru ca tara asta sa o poata duce bine. Problema e la tine si la taranii ca si tine. - repet, taran cu intelesul de grosolan, grobian, nesimtit, needucat -
2
0
Taran inseamna omul care iti da mancare buna, tie si maica-tii care te-a educat prost. Voi, astia europenizatii, va comportati asa cum scrii si gandesti tu: ca tiganii.
3
1
Mai oameni buni, voi va plangeti, si este de plans, corect, dar voi va ganditi ca toaletele alea au ajuns asa din cauza ROMANULUI care e ultimul taran infect de pe planeta asta? WC-urile alea arata asa pentru ca vin taranii si se caca pe capace, dau cu picioarele in ele, se urca cu picioarele pe wc-uri, noi nu avem cultura bunului simt. Este foarte trist, dar tara asta nu poate arata niciodata mai bine atata timp cat este populata de romani. Nici nu conteaza cine ne conduce, poate sa vina si bunul Iisus prim-ministru cu apostolii ministri, nimic nu o se schimbe.
5
4
o sa faca toalete decente si o sa puna taxa pe pisat 2 lei ca la gara unde e curat la toaleta ca nimeni nu da banii aia dar tunelul pute a pisat de te trasneste!
5
0
Ce vreti ma toalete decente,nu mai sunt dami i-am cheltuit pe WeCeuri.
3
0
... in mijlocul orasului troneaza de ani de zile o groapa de gunoi numita pompos vila elena, un focar de infectie ... care are ca proprietar ordinul arhitectilor... si la 50 m urmeaza sa se puna mortii ... mentalitati de ev mediu... ref toaleta ma asteptam sa arate mai prost
3
1
Ca se vede la aeroport. WC director a costat 250 000 000
5
0
Da si romanul le foloseste corespunzator. Hai sa fim seriosi.
8
5
Sa angajati si stewardese la wc public!
6
2

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920