REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
16.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Constănţenii din cartierul Anadalchioi se plâng de mizeria pe care o fac ţiganii! Mesajul este extrem de dur

Constănţenii din cartierul Anadalchioi se plâng de mizeria pe care o fac ţiganii! Mesajul este extrem de dur

Replica API 15 ianuarie 2015 | 23:26 256

Sesizări la Primărie

Sesizări la Primărie

Constănţenii vor să li se facă dreptate, adresându-se Primăriei în acest sens. Odată cu lansare paginii de Facebook, locuitorii de la malul mării vin cu sesizări, iar reprezentanţii instituţiei răspund imediat după ce le înregistrează. Printre acestea, o femeie care locuieşte în zona Anadalchioi din municipiu, pe strada Ion Alexandrescu, susţine că a ajuns la capătul puterilor din pricina persoanelor de etnie romă.

Aceasta a menţionat că a făcut o sesizare pe data de 12 ianuarie 2015, dar a revenit şi pe 14 ianuarie, menţionând că strada pe care locuieşte poate fi confundată cu o cocină de porci. “Pe strada Prelungirea Ion Alexandrescu locuiesc mai mulţi romi care au transformat domeniul public în curţi private. Ţin trăsurile pe trotuarul de lângă parcare şi se adună cete de ţigani la băut, la scandal şi mizerie.Tot pe trotuar ţin pubelele cu bălegarul de la cai şi se adună zeci de pungi şi saci de gunoaie care sunt împrăştiate de câini pe stradă şi în parcare. Noi plătim taxa pentru parcare, de ce ei nu plătesc pentru domeniul public? Au sârme de rufe pe stradă, garduri vii pe stradă, au blocat tot, dumneavoastră nu vedeţi? Am făcut zeci de sesizări scrise, am venit în audienţă, nu s-a schimbat nimic de ce? Aş dori să ştiu când veţi face ceva pentru noi, românii, care suportăm toate mizeriile ţiganilor”, a scris constănţeanca pe pagina Facebook a Primăriei, la secţiunea “sesizări”. Reprezentanţii Primăriei i-au răspuns prompt, spunându-i că a transmis sesizarea către toate Direcţiile de specialitate.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367