REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
6.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Constănțenii, din nou fără CĂLDURĂ. Ce spune directorul RADET!

Constănțenii, din nou fără CĂLDURĂ. Ce spune directorul RADET!

Replica API 23 ianuarie 2020 | 10:47 354

În ultima, CET a înregistrat tot mai multe avarii infrastructura de transport a agentului termic, preluată în administrare de R.A.D.E.T. Constanța pe termen limitat, constănțenii fiind nevoiți să înghețe de frig în case.

Ultima avarie de acest gen s-a semnalat miercuri, 22 ianuarie, fiind afectați consumatorii din zona Casa de Cultură și Trocadero. Nici până la această oră, nu a revenit căldura în calorifere, ne-am semnalat constănțenii. ”Au spus că se remediează problema în cursul serii, a intrat apa în calorifere, dar tot reci sunt”, ne-a sesizat un constănțean.

RADET a transmis un comunicat prin intermediul căruia anunță o avarie.

”Urmare a apariției unei avarii pe infrastructura de transport a agentului termic preluată în administrare de R.A.D.E.T. Constanța, nu se pot asigura condițiile de furnizare a energiei termice la următoarele puncte termice: 1, 2, 3, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 12, 13, 14, 15, 16, 40, 41, 59 , 63, 66, 65, 69, 70, 71, 72, 73, 75, 76, 125, 126, 127 care deservesc zonele Centru, Lăpușneanu, Peninsula”

Potrivit directorului RADET Constanța, Liviu Popa, s-au semnalat două avarii la magistrale, una pe strada Traian, iar alta în zona Casei de Cultură, însă până deseară, problema va fi rezolvată astfel încât să revină căldura în calorifere.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pana deseara in ce zi??Dorele vezi sa nu te fi legat la vreo conducta de apa de la RAJA,aveti asa zise reparatii cu cheltuieli inutile varsate...in apa de canalizare!Parerea mea e ca trebuie sa va cautati alt job,iar daca se face o verificare la cheltuieli nu va vad bine!Vine o zi si nu e departe!
0
0
Liviu popa director radet sustinut in functie de dl fagadau este un arogant si nu este conectat la realitate de aceea multe voturi pe care lea pierdut actualul primar se datoreaza si lui liviu popa.
1
0
e bine si asa o sa fie daca votati Fagadau !
1
0
Primarul trebuia sa faca investitii impreuna cu Radet dar n-am auzit toata vara trecuta de asa ceva ---Au dormit si nici acum nu s-au trezit !----iar noi degeramin casa iarna
1
0
Pe magistrala Bdul Lapusneanu, in fiecare an se fac 'carpiri' la tevi in zona str. Bucuresti-Trocadero. De la Craciun ieseau nori de aburi in apropierea sensului giratoriu de la str. Bucuresti si abia ieri am vazut o echipa RADET escavand la Balada. Ieri toata ziua nu am avut apa calda si caldura, mintindu-ne cu apa rece pe la miezul noptii. Dimineata, surpriza, lipsa apa calda si....RADET dezgropa tevile in dreptul Troitei. Se lucreaza inca!
3
0
Fagadau,tu nici nu stii,cat de mic incepi sa fii.nu am vazut nicio luare de pozitie pe subiectul asta,nicio conferinta de presa,nicio plangere penala.....
2
0
Niste hoti nenorociti. Ei stiu exact cand si unde o sa apara avariile!! Fiecare interventie sunt bani spalati de catre Radet!! Normal era sa se schimbe toate conductele ca sunt vechi de 50 ani cel putin, dar nu e de interes !!
6
1
Cel putin o data pe saptamana pe strada Traian , RADETU sparge asfaltu si schimba sau carpeste tevile. Va imaginati cata apa calda curge spre malu portului si determina ruperea malului si alunecarile de care se tot vorbeste pe Traian??
14
0
Mooie RADET, mooie ELCEN!!!! Sper sa crapati dracului cat mai repede!!!
7
3
Incompetenta si incompetenti pe bani multi. Apa calda si caldura ar trebui sa aiba pretul mult mai mic, CET functioneaza pentru ca noi racim agentul termic, deci noi prestam un serviciu prin intermediul radet.
12
0
Voteaza tu pe Mazare si gasca lui penala si mai vrei si conditii decente.. Aveti exact ce ati votat..
5
2
Nu este posibil in anul 2020 sa stam in casa si sa inghetam,oare cei de la conducerea radet,cet si domnul primar tot la radet sunt racordati?sau stau bine mersi cu centrala proprie pe gaz!?
9
4

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614