REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Constănțenii din Tomis Nord, REVOLTAȚI: Hoții au luat-o RAZNA! VIDEO

Constănțenii din Tomis Nord, REVOLTAȚI: Hoții au luat-o RAZNA! VIDEO

Replica API 28 martie 2020 | 14:04 27218

Locuitorii din Tomis Nord susțin că au ajuns la capătul puterilor întrucât hoții umblă nestingheriți și le sparg mașinile. Spre exemplu, numai în cursul zilei de vineri, 27 martie, doua autovehicule au fost ținta infractorilor, pe strada Dobrilă Eugeniu și pe Viitorului. Oamenii legii efectuează cercetări în cauză.

”Ne-am găsit mașina spartă, în zona Cireșica. Au spart luneta. Probabil a început mașina să claxoneze singură, (așa face când simte că este un geam sau o ușă deschisă și nu este nimeni în ea) și au fugit. Este doar o ipoteză, vom vedea”, a spus proprietarul unui autovehicul marca Mercedes, parcat pe strada Dobrilă Eugeniu. Camere de supraveghere din zonă nu au putut surprinde făptaşii, din cauza unui stâlp de iluminat. Oamenii legii au ajuns la fața locului și au declanșat cercetările, însă, potrivit informațiilor noastre, proprietarul nu a depus plângere.

Potrivit aceloraşi surse, în aceeași zi, un alt autovehicul, tot marca Mercedes, a fost spart în Tomis Nord, dar pe strada Viitorului. Și aici a fost declanșată o anchetă, poliţiştii deplasânu-se la faţa locului. Proprietarului i-au fost rupte actele, i-au spart torpedeul maşinii şi i-au băgat cuţitul în tapiţerie.

”Nu știm ce să mai facem, parcă au luat-o razna hoții”, au spus locuitorii din Tomis Nord.

Conform oamenilor legii, în primele două luni ale anului s-au înregistrat 37 de cazuri similare, doar în mediul urban.

Video:

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Police de Tomis Nord noaptea doarme zona patiserie este locul unde se fac spargeri de masini deh. Recomand senzori de proximitate chiar si la balcoane
0
0
Noaptea daca sunt prinsi omorati cu bataia!
4
0
pai tocmai am primit msg de la parnaiasi sa stam acasa.cica e loc destul la parnaie pentru toti.
0
0
Atentie la tigani!Daca cumparati un apt,casa si aveti tigani vecini,sub 100m,cautati in alt loc!veti pleca singuri dupa citiva ani cu paguba mare!
7
1
o legislatie mai lejera pt port arma si restrangerea drepturilor pt hoti si alte lichele pt ca legea nu este capabila sa ne protejeze. asa cum este protejata proprietatea privata in alte parti ale lumii.
2
1
acum se duc multi ani la penitenciar, le da si un spor sa stea acolo mai mult, o sa vada ei acolo
6
2
daca fiecare ar avea arme nu am mai deranja militia
6
1
Da ce hotii inainte erau baieti de treaba de au luat o razna ? Ajutau batranele sa treaca strada si dupa aia le luau portofelul dar acum sau schimbat in rau ,nu le ajuta sa treaca strada.Se pare ca cu covid e penurie si de jurnalisti.
3
1
Siguranta bunurilor si cea fizica e doar pentru alesii neamuli. Bine,vorbim de un neam prost,care asa stie sa-si aleaga reprezentantii care apoi considera ca ei sunt deosebiti,restul cica ,,oameni simpli''. Da,asa se exprima ,,elitele'' ajunse acolo nu prin invatatura si concurs,ci iata,prin vot. Da,cu tupeu si propaganda ,orice taratura poate candida si sa fie aleasa mare si tare facatoare de legi de cacat,dar mai presus de toate,sa fie stapaniai poporului,nu in slujba lui.Vreti autoritati protectoare ? Hai flit, unde va credeti,in ce tara?
5
0
Incompetenti gasesc scuze,cei capabili se adapteaza si lucreaza cu ce au iar cei depasiti de situatie pleaca acasa.
10
0
Angajarile in Politie si Armata, precum si in Jandarmerie ar trebui sa fie prioritare. Astfel organele de ordine vor putea sa faca ceea ce trebuie conform legii: sa faca patrule cum ar fi normal in perioada de stare de necesitate cand ne obliga pe toti sa stam in case. Mai putin pe hoti. Asa se intampla cand iti aduci fratii inapoi in tara...Parca asa graia mai deunazi prefectul de Constanta ...Ne-am adus insa boala in tara pe banii nostri!
5
1
Bravo Escu, politistii sa se joace de-a prinsa si ascunsa, in era ciberneticii cind "fisele" conteaza. Se vorbeste de DOTARE, mai pelticule cu minte ingusta.
4
3
Sa ni se dea dreptul sa facem patrule civile. Da sa ne dea voie sa le si rupem ficatii.
13
0
S au intors jegurile societati. Pt orice eventualitate o sa imi cumpar un Gun , ca presimt ca o sa fie care pe care prin tara asta de cacat. .
16
0
METROPOLITAN TOUR TALHARII DE PE OTOPENI
8
1
Ne pare rau dar pentru paza bunurilor personale avem firme de paza, asa ca autoritatea locala s a degrevat de aceasta responsabilitate!democratia in Ro sau vestul salbatic!Pe vremuri erau patrule de noapte , acum tinem comunitarii sa ne faca interesele politice si hrapareasca cetatenii! Atat putem !!Rusine !!
4
1
Au venit fratii nostri inapoi din Italia si Spania, la chemarea PNL si USR
21
5
Constanteni va meritati soarta ..pupat pe mazare in cur votat si va adus toti tiganii si hotii in cartierul tomis nord HC bucurativa si aducetii ode ..
13
5
Sa isi creze serviciu secret sisrom.
6
4
Politia e in intersectie la vapor 24 din 24. Nu o intereseaza ce se intampla in cartier.
22
0
Unde este politia din Constanta ? Ce pazeste ?
24
1
Care e treaba SKLAVETII MEI?? Ati inceput sa faceti urat?? AstiA sunt fratiii nostrii si trebuie sa ne AVEM k FRATII sa ne HALIM KAKATII
8
7
Cand aduni ciorile toate intr-un loc: HC, Ferentariul de Cta.Multumiti-i lui Fagadau ca le face case si voi stati ca boii si nu iesiti la vot sa dati ciuma rosie jos.
21
2
politia doarme...vom iesi noi pe strada sa ne pazim masinile...ba cu un par, ba cu ceva acolo! sa vina dupa politia sa ne intrebe de ce i-am cotonogit pe hoti!
22
2
stai sa vezi foame peste vreo 2 saptamani.
27
2
v-am adus fratii de la italia. ce sa manance si ei? lasati usile deschide ca iau ce au nevoie si aia e. eu acasa am zip escort paza, dar vorbim de smecheri...voi saraki, hai sictir. oricum nu ma votati. mai bine ciorile care va praduiesc. prostii mei
16
1
Fagabou a spus ca ne pune camere de supraveghere
9
6
Eu nu inteleg unde e politia, unde e armata aia de care se vorbeste ? Ca daca aia ar patrula si ar verifica ar mai elimina si din jigodiile astea care au iesit la furat. Eu merg la munca zilnic de cand a inceput nebunia asta. Am facut declaratii de la anganator, am facut proprie raspundere in ideea ca vom fi verificati la sange. Am totul pregatit, ca doar asa era vorba, ca nu mai iese nimeni neesential pe strazi... rahat, nu am vazut nici picior de politist sa opreasca pe cineva pana acum. Umbla lumea intr-o veselie fara scop si tel.
32
2
Bine ca politia sta sa verifice hartii, in loc sa-i prinda pe astia. Noaptea nu mai e nimeni pe strazi, ce e asa de greu?
25
1
mincavasi ai vostra, franta, italia, spania,grecia mam dus la frig in nord am cersit corect si cinstit dar acuma ma ngrijoreaza treaba ce sa fac
8
1
Mai zombificatilor m am intors dupa 4 ani de diaspora cum ziceti voi stau se un an acasa si mai am bani sa mai stau 2 ...cat faci afara in 3 luni ajunge sa stai in ro 1 an degeaba...constientizati cat sunteti de prosti de tv asta era ideia ...!
4
11
Ardeleanu Ion se plimba prin oras,spune ca la varsta lui si cat este de javra nu se atinge nimeni de el!Umbla cu CT 24 CPK!
12
6
Cum zici ma limba?"ca politistilor le e greu sa ii prinda pe hoti"pai atunci sa isi dea demisia si sa motiveze exact cu ce ai spus tu,nu sa manace bani de la buget si sa spuna"stiti ceva eu nu pot",nu poti dute ma baietas acasa si gata.
20
2
Sistemul creat de politicienii votati de romani,nu impusi de puteri straine,a creat legi si metode de a le aplica in asa fel incat tocmai infractorii sa fie protajati,nu restul populatiei. De altfel,cand un infractor este prins,multi di romani se lamenteaza ,probabil fiind suparati ca in eventualitatea ca si ei ar incalca legea ar fi pedepsiti. Cand populatia este dezbinata si fara vlaga,autoritatile sunt vai de curul lor si stau sa pandeasca tot oamenii cinstiti,hotii zburda bucurosi .
21
1
ajutati poporul,cautati oameni politici,politia si asa doarme
6
2
cei care au venit din occident cand o sa-i ia foamea o sa va atace si pe strada, acum e doar inceputul, au inceput cu masini, mai apoi or sa intre in case, si cu preturile astea enorme o sa fie si FOAMETE si pe om cand il ia cu foamea si nu are de unde iti da si-n cap
27
2
Diaspora care vrea o tara ca afara
34
8
S-a intors diaspora
37
3
Cei care patruleaza ar trebui sa le rupa oasele cand ai prind! Este stare de urgenta, haideti sa luam masuri drastice fata de acesti nenorociti ai societatii cu mamele lor curve!
39
2
S-au intors lichelele, hotii, ciorditorii, parazitii, cersetorii, cum spunea si primarul Timisoarei, n-au ce manca , intra peste oameni in casa. Pai acum vreo 4 zile , eram la masina, si a venit spre mine un cersator sa-i dau bani. Du-te ba dracului , ca ma si infestezi si a plecat. Dar umbla singur in ziua mare , cand circulatia e restrictionata.
50
2
La cati bani are primaria ar costa o nimica toata monitorizarea intregului oras,,,
31
4
parca e stare de urgenta , unde sunt armata si politia care trebuie sa patruleze pe strazi ?
39
4
Unde sint camerele de supraveghere? Se baga bani,din nou, in cosuri degetar, si banci din lemn exotic. Cineva are probleme grave in primarie.
38
2
Au venit diasporenii.
34
3
200 SAU 300 de lei biletul de la OTOPENI.6 pers in cazanele lor.JAPCA de JAPCA
11
3
Multi infractori s-au scolit in tarile de unde au venit si au practicat meseria ani de zile. Aici nu au cazier si uneori se cauta acul in carul cu fin. Nu va mai repeziti sa aruncati cu pietre in politisti. Uitati-va cum arata cei care sparg un bancomat, de zici ca lucreaza in laboratoarele de cercetare a virusilor, comparativ cu dotarea politistilor si medicilor. Poate, se solicita fisele "meseriasilor" veniti de peste mari si tari.
27
2
Politia locala se ocupa doar cu stationari sau parcari in zone interzise, sau cu amendatul celor cu caini fara lesa sau fara punga pentru excremente.
32
5
Politia in general doarmein bocanci , ce , credeti ca se schimba ceva ?? ha ha ha
34
8
atentieee urmeazaaa imagini cu un impact emotional foarte mare
7
3
Suntem interesati! Lasati adresa, va rog!
15
1
La Cernavoda i,a luat MASCATII, gata cu furturi si spargeri de case si apartamente
20
0
Dragi hoti. Sa va dau un pont. Nu mai incercati sa faceti gainarii spargand masinile. Mergeti acasa la judecatoarea barac care a luat spagi si nu poate justifica banii.
33
4
S-a intors DIASPORA, multumita acestui virus, si nu PNL-ULUI.
43
16
Baga-mi-as pula-n gura lor de flamanzi, au inceput iar?
49
1
Este rezultatul Henry Coanda. Multumim, fatalau!
65
4
Astea sunt legile cu recurs compensatoriu date de psd....sunt plecat din tara in exil de pe vremea lui ceasca....inca nu am ajuns sa fur dar voi toti furati ....
45
19
Astia sunt votantii din afara ai pnl usr plus si kwj. Adusi acum in tara fura ca sa manance. Eu zic sa fim intelegatori. E si ei oameni.
37
45
Si eu am PATIT FMM DE SPARTI JEGOSI !!!!!! Astia-s daramatii care stau la scara de bloc cu seminte si cu muzica de nig...r Paraziti care o sa traiti cu parinti pana ajungeti la 70 de ani, sunteti fara viitor. Va roade invidia? ca voi nu faceti nimic, poate luati si corona
40
5

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920