REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Constănţenii, invitaţi la o plimbare în masă cu bicicletele!

Constănţenii, invitaţi la o plimbare în masă cu bicicletele!

Replica API 29 decembrie 2017 | 00:00 396

Sâmbătă, 30 decembrie a.c., de la ora 12,00, constănțenii care vor să participe la un marș în masă, cu biciclete sau alte mijloace de deplasare nemotorizate, sunt așteptați la punctul de start, la Casa de Cultură din municipiul Constanța.

„Masa Critică este un marș în masă cu bicicletele sau alte mijloace de deplasare nemotorizate , care are loc de obicei în ultima zi de sâmbătă a fiecărei luni, în mai multe orașe de pe glob. Masa Critică nu are nici un mesaj oficial, cu toate că este în general înțeleasă ca un efort de a promova mijloacele alternative de transport (nemotorizate) și de a atrage atenția asupra problemelor de siguranță a celor ce folosesc forme de transport nemotorizate atunci când sunt nevoiți să împartă drumul cu traficul motorizat.

Participanții se întâlnesc într-un loc și la o oră prestabilită pentru a se bucura de siguranța și de compania pe care le-o oferă mersul în grup pe străzile orașului.

Masa Critica NU este un protest. NU e un concurs. NU costa nimic.

Este o plimbare cu bicicletele, o sărbătoare a mersului pe bicicletă, o plimbare în masă. Nu există membri sau organizatori, iar dacă vrei să participi, pur şi simplu apari la locul de întâlnire. Masa Critică nu este condusă de nimeni și nu are nici un mesaj oficial. Nu este asociație, organizație sau partid. Evenimentul este o plimbare de grup”, este mesajul celor care au organizat evenimentul.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Puneti,dle, mina la treaba ,faceti niste actiuni sa ramina ceva in urma voastra. Va suiti pe sa si dati din fund . mare smecherie. Mergeti si ajutati niste batrini sau copii bolnavi.Copiati niste forme fara fond. mai incutcati si circulatia dupa ce e cum e.Faceti ceva util. Lasati ceoacele astea tefeliste,de muieri nesatisfacute.La munca, nu la intins mina.
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218