REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
20.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

A PATRA zi de PROTESTE la CONSTANȚA! VIDEO

A PATRA zi de PROTESTE la CONSTANȚA! VIDEO

Replica API 31 martie 2021 | 19:17 4497

Constănțenii au ieșit pentru a patra zi din case pentru a protesta față de noile măsuri impuse de autorități în vederea combaterii pandemiei. Protestatarii au scandat „libertate”, dar și alte lozinci antiguvernamentale. Aceștia au menționat faptul că doresc ca acest protest să fie unul pașnic și să nu se ajungă la altercații cu oamenii legii.

La începutul evenimentului, la ora 17.00, în fața Prefecturii s-au adunat în jur de 25 persoane.

În jurul orei 17.30, numărul protestatarilor a crescut la 50. Manifestanţii scandează „Libertate!”, „Jandarmeria a venit să ne dea amenzi!“, ”Demisia”, Jos Arafat”, „Jos Cîțu”.

Protestul a degenerat

Jandarmii formează un cordon pentru a nu se mai părăsi perimetrul. Un participant la protest a acuzat că a fost abuzat după ce a fost pus la pământ de jandarmi însă conflictul a fost stins rapid de forţele de ordine.

Oamenii se agită şi sunt nemulţumiţi că sunt legitimaţi şi scandează lozinici antiguvernamentale.

Oamenii legii, pe poziții, ca în fiecare seară

Acțiunea protestatarilor are loc sub supravegherea atentă a polițiștilor, dar și a jandarmilor, care îi vor însoți pe marile bulevarde ale orașului. Ca și în serile trecute, unii dintre manifestanţi nu au dorit să poarte măști de protecție.

Crește numărul protestatarilor

În jurul orei 18.00, numărul protestatarilor a ajuns la aproximativ 100 de persoane. Unul dintre protestatari a spus că nu vor să se vaccineze pentru că vaccinul este unul experimental.

Jandarmeria: „Nu le interzicem protestatarilor să vină la protest”

„Sunt măsuri preventive si le explicăm oamenilor că siguranța lor este prioritatea noastră. Este prioritar pentru noi să ajungă acasă, în siguranță. Nu le interzicem protestatarilor să vină la protest. Înainte de începerea adunării publice, colegii mei au acționat pentru a le explica măsurile preventive. Persoanele au fost informate în scop preventiv, pentru a nu deține arme albe”, a declarat Răzvan Ivan, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei.

Organizatorul protestului: „Suntem cei mai pașnici”

„Am înțeles că au fost abuzuri din partea Jandarmeriei, dar noi nu plecăm acasă, nu cedăm. Noi nu plecăm acasă, suntem cei mai pașnici și nu ne dorim incidente. Nu înțeleg de ce s-a ajuns aici. Vrem să stăm liniștiți și să ne spunem problemele, atâta tot”, a declarat organizatorul protestului.

Traseul protestatarilor

La ora 19 aceștia pleacă pe traseu pe ruta Prefectura - bulevardul Ferdinand - 1 Decembrie, apoi către Gara - bulevardul 1 Mai vechi - Poarta 6, apoi se vor întoarce pe fostele linii de tramvaie, vor urca pe podul de la Doraly - Strada Pandurului - Strada Liliacului - Bulevardul Aurel Vlaicu - Pod Cora - I.C. Brătianu - Școala 8 - I.L. Caragiale - Casa de Cultură iar în final se vor întoarce la Prefectura, pe strada I.Gh. Duca.

UPDATE:

Protestatarii au plecat pe traseu.

.

.

A.F., D.M., D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai protestarilor parca ati fi lucratoarele de la APACA de dupa 1990 care strigau"nu vrem bani nu vrem valatu il vrem pe Roman sa ne fwta"tot asa si voi acum,o vreti pe Schoschoaca sa va fwta pentru ca asa dispare COVIDul,despre aia care spun ca virusul nu exista nu pot sa spun nimic pentru ca nu suport atata prostie.
9
8
Bai da' ce flood! Si mereu cu aceleasi texte zici ca-i script! Inseamna ca au dat protestatarii peste ceva.
7
2
Daca v-om esi noi tineri ce-i care santem fani Las Fierbinti v-a fii rau. Sti ce zic?
5
4
de protestatari violenti, politistii de hoti si talhari, e o normalitate! ce o dorim mereu si care incet, incet se va infaptuii!
3
8
U.S.R.- istilor care ati comentat mai jos : SA VA DAM LA MUIE , SATANISTILOR !!!
8
14
sa protezteze si n potrivas mafiei machedonesti din primarie anaf si politie
18
7
Noi cei care nu protestam facem voluntariat la scrisul amnezilor.
17
5
ba esti prost? daca esim noi toti fani Las Fierbinti.....Sti ce zic?
8
5
ba retardatule, pupator de moaste, Suedia are 10 mil, Romanica dublu, ia vezi care are mai multi morti, cat despre restrictii, mai pune mana si documenteaza-te, ospatare.
25
9
jos guvernul meu, al lui kkt cel mare,sluga lui bibiloi cel care a pierdut knesetul
9
16
Vad o gramada de destepti care comenteaza, dar nu isi pun cateva intrebari simple. Mastile au fost introduse in mai anul trecut, cand aveam 100 de morti. De ce avem 20.000 acum, daca mastile sunt asa bune? De ce Suedia are doar 13.000 fara masti, restrictii, amenzi? De a fost Constanta carantinata anul trecut la 5 la mie, iar Bucurestiul a fost si la 8 la mie fara carantina? Si asa mai departe...
9
28
Gigistii de la digi in frunte cu Burleanu si Myironica comentatorul sunt ottrava fotbalului romanesc,,, acum luam bataie si de la Armenia,,, cine urmeaza?,,,
12
0
Daca faceti voi atata spam chiar flood as putea spune, inseamna ca protestele astea asa cum arata ele, au atins ele ceva si deci au o baza serioasa.
6
9
Traseul misto....trec exact prin zonele de bogatani din constanta...poarta 6,4-5,abator,etc..astia vor sa scoata intelectualii in strada....
19
7
Trebuie toti pusi arestati si cand ai tine arestati pa camera sa le baga covid prin vizeta la zdriamptele aste!
24
8
100 de ratati!
33
6
Nu constantenii protesteaza ci o gasca de eminente in ale microbiologiei si virusologiei.
38
7
din ce in ce mai putini .S-au terminat banii de la pesede sau ce? au lipsit si imbecilii aia manelisti cu toba lucru care ma bucura .In doua zile se sfirseste si defilarea imbecililor capvid ca nu mai sunt bani de la partid .intubare usoara dragi cretini manipulati
39
11
City managerian-a Constantei cu cine tine in seara asta, cu RO sau cu Armenia ???
9
9
Lasati lumea sa protesteze. Juma din ei se vor infecta si isi vor platii prostia la cimitir. Iesiti la protest, cum altfel samai scapam de cretini? IESITI LA PROTEST. FARA BOTNITA. DIRECT LA CIMITIR VREM .
28
9
Amenzi maxime si scosi la munca in folosul comunitatii, adica la facut curatenie prin oras!
40
8
Constanta nu e reprezentata de 20 de retardati fara scoala si fara creier. Rade lumea de voi idiotilor.
48
7
Unii constanteni au iesit la miting. Soarele a fost brusc intunecat.
31
7
Au tras jandarmi cu gloante la Capitol. Iesiti din casa romani.
5
27
Niste inconstienti. Nu te obliga nimeni sa te vaccinezi, dar respecta-i pe cei care vor sa se protejeze. Pe mine nu ma reprezinta acesti indivizi.
40
10
Respect! Trebuie sa iesim cat mai multi. Poate asa vom afla adevarul
10
42
Prin H Coanda, unde stau eu, nu mai gasesti o carte ca lumea. Nu mai gasesti un Tolstoi, un Balzac, un Hemingway, nimic frate. Toti le tin la blat. Urate caractere! Ce era sa fac? Am fost la Biblioteca Judeteana si am gasit lacat pe usa la Sala de lectura, lacat pe usa la "imprumut". Cred ca d-aia ies astia la protest in fiecare seara: sa se deschida bibliotecile.
52
8
poate o sa faci si tu parte din aia 0.5%, si cu aia care protesteaza, nici voi nu stiti de ce protestati
21
12
nu vedeti ce tarani jegosi prptesteaa?poate.i maimrareste covidul,sa protesteze dincolo. ce boi frate,din familii de mirlani...
37
13
Idioti sunteti voi care credeti ca virusu omoara asa pe toata lumea! Nu mor nici 0,5% din cei infectati si aia care mor au si comorbitati dar incultii care accepta sa le fie ingradite drepturile ca oricum nu au altceva mai bun de facut ce sa faca... haideti sa testam masiv sa izolam infectatii si multe alte masuri dar nu sa stam inchisi in casa ca nu suntem la puscarie!
19
43
Scoate in plm din titul, constanteni, si inlocuieste cu altceva. Macar asta va duce capul?
29
13
Daca tot aveti atata timp liber la dispozitie, vedeti ca sunt batrani carora le-ar prinde bine perioada asta sa le faca cineva piata. Macar atat.
43
7
idioti cretini
49
15

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102