REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Constănţenii, SĂTUI de comerţul ambulant din Piaţa Tomis III!

Constănţenii, SĂTUI de comerţul ambulant din Piaţa Tomis III!

Replica API 3 aprilie 2017 | 00:00 702

Ajunge!

Ajunge!

sursa foto facebook

Piaţa Tomis III este cunoscută, din păcate, pentru comerţul ambulant excesiv! Deşi se efectuează controale constant în zonă, aşa-zişii comercianţi dispar „cât ai zice peşte”. Astfel că de cele mai multe ori oamenii legii nu mai au pe cine amenda şi nici marfă de confiscat. Totuşi, constănţenii care locuiesc în zonă au ajuns la capătul răbdării din cauza ţiganilor care ocupă locuri de parcare pentru a-şi vinde în mod ilegal marfa.

„Aşa se iau măsurile împotriva ţiganilor din piaţa Tomis 3? Apare o maşină de poliţie, staţionează în zonă 2-3 ore, timp în care ţiganii se transformă în gândaci de bucătărie când aprinzi lumina, maşina pleacă, iar ţiganii ies din nou la treabă. Două maşini ocupă locurile pentru persoane cu handicap, alte cinci maşini - magazie - ocupă locurile în parcare de un an de zile. De ce nu se confiscă marfa? De ce nu sunt săltate aceste maşini? Pentru ce plătim taxe şi impozite de linişte şi curăţenie?”, a sesizat un constănţean.

Amintim că în celebra piață din Tomis III polițiștii locali au efectuat nenumărate controale, însă indivizii de etnie romă dispar instantaneu, de cele mai multe ori lăsând în urma lor un adevărat haos. Cel mai recent caz de acest gen s-a înregistrat pe data de 1 martie a.c. când Poliția Locală împărțea flori doamenlor și domnișoarelor ajugând și în perimetrul pieței menționate mai sus. La vederea oamenilor legii, țiganii și-au strâns în mod alert tot ce aveau spre vânzare , de teama unui eventual control. Imediat după ce polițiștii au plecat, “afaceriștii” și-au reluat activitatea.

Diana NEAŢĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In loc sa amendeze tiganii ei amendeaza oamenii de la tarabe sau bietii batrani care au 3 legaturi de leustea si una de marar! Politistii se fac ca nu vad tiganii care mai au putin si te trag cu japca ca sa iei de la ei! De ce ii lase sa ocupe si loccurile de parcare?
0
0
Aia da da is favorizati lui Palaz.Cum credeti a fost el votat de a ajuns bugetar cum cum pr calitatile lui oare.Pt ca reprezinta cetateni pt ca ii pasa.Da de unde a fost votat acu tre sa acc sa protejeze.Da da am vb cu acei oameni asa mi-au spus.Uni au votat zic pe cel cu rupsacul de pietre acoperitu de.Are grija de constanteni zisese Turcescu.
1
0
domnul care a fotografiat daca se uita atent a omis ca in masina galbena un romulan o reguleaza pe mama lui . puneti pe saituri porno
0
7
sri si serviciile trebuiesc desfiintate. pt incompetenta sau complicitate la contrabanda sau favorizarea infractorilor??? sa dea toate salariile si toata aparatura inapoi.
5
0
Cu Fagadau si Babu orasul este mai prafuit si jegos ca niciodata. Tiganie si cipanizare cronica!
12
1
Fagadau tolereaza ca machidonii sa faca tganie prin piete. Prostu de Babu pozeaza in edil, vai de capu lui de prost. Clienii viitori ai DNA. Mai baieti din Primarie, mai lasati mokangeala si spagile, mai treceti si la treaba, idiotilor.
9
1
Comert ambulant cu tigari ...tiganii sunt organizati in stil militar ..toata piata este incercuita de santinele care supravegheaza si in interior ..tigancile si turcoaicele vand tigari la greu ..in halate de casa la deruta ..politia trece pe langa ei ..ele se saluta si dupa stau in masina si ordinarii isi vad de bisnita se stie se cunoaste sunt mana in mana ..piata tomis trei trebuie demolata in cel mai urgent mod cu putinta ..primaria trimite si ei in control oameni habarnisti care stau la gargara cu bisnitarii ..toti acesti nenorociti de mai sus sunt platiti de romanii care trudesc din greu
11
3
vreti sa bagati un mall ceva
8
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614