REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
18.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Constănţenii, sătui să-şi pună VIAŢA ÎN PERICOL! Merg pe carosabil din cauza maşinilor parcate pe trotuar

Constănţenii, sătui să-şi pună VIAŢA ÎN PERICOL! Merg pe carosabil din cauza maşinilor parcate pe trotuar

Replica API 9 februarie 2017 | 00:00 282

Constănțenii au ajuns la disperare! Lipsa locurilor suficiente de parcare îi fac pe șoferi să-și proptească mașinile pe trotuar. Oamenii care trec prin zonele de genul sunt nevoiți să meargă pe... carosabil! Destul de riscant, mai ales dacă aceștia sunt și cu copii. Un caz concret se înregistrează pe bulevardul 1 Mai Vechi. Locuitorii au seiszat de nenumărate ori problema, dar autoritățile locale sunt “surde”.

Constanța nu reușește să-și vindece “bolile” și pace! Locuitorii au ajuns la capătul răbdării întrucât sesizează în zadar hibele municipiului. Un exemlu este și cel referitor la mașinile care parchează neregulamentar pe trotuar, iar oamenii sunt nevoiți să meargă pe șosea. “Ies la plimbare cu, copilul meu de nici 6 luni, în cărucior bineînțeles. Și cum ne plimbăm noi pe Aleea Pajurei, facem dreapta pe bulevardul 1 Mai Vechi.

Dar surpriză, suntem nevoiți să ne continuăm plimbare pe partea carosabilă întrucât trotuarul a fost transformat în parcare. Din punctul meu de vedere este o problemă. Tot din punctul meu de vedere, o problemă GRAVĂ este constituită de faptul că acei șoferi care au parcat pe trotuar pun viața copilului meu în pericol. Sunt obligat să parcurg o distanță de aproximativ 20-30 de metri pe carosabil”, a precizat Florin în urmă cu câteva luni. Acesta a rdicat din nou aceeași problemă întrucât organele abilitate să rezolve problema se fac că plouă. “Măsuri ZERO.

Aceeași situație, aceleași probleme. Ba îmi permit să spun că au fost probleme mult mai mari în perioada în care s-a depus un strat de zăpadă și ulterior gheață, existând pericolul alunecării în momentul în care mașinile tranzitau zona. Aștept măsuri, dar nu ca data trecută cum ați spus că au fost oameni în teren pentru a atenționa posesorii autovehiculelor (oricum nu a fost nimeni), MĂSURI REALE . Și noi, cei din acest cartier suntem cetățeni ai Constanței, nu doar cei din zona centrală”, a conchis constănțeanul.

Diana NEAȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
chestia asta se intampla in tot orasul de fapt in toate orasele din romania noi suntem buni doar la colectat taxe si impozite tara de kkt
1
0
Care trotuare? Niste poteci pline de gropi si sapte feluri de plombe.. Iesi din bloc si iti rupi gatul. Asa ceva nu ar fi acceptat intr-o tara civilizata. Ca sa nu mai vb de lipsa parcarilor...
2
0
Corect Ana, aceasta este solutia si pentru trotuare si pentru parcari si pentru descongestionarea traficului!
2
1
Faceti strazile cu sens unic, inclusiv Nicolae Iorga, si veti avea si trotuare si parcari.
3
2
In campanie promitea licuri de parcare. Ar trebui luate masuri urgente, sunt locuri de parcare in spatele blocurilor de pe bd Tomis dar sunt unii care vor sa le parcheze in fata scarii sa o vada din balcon. Unde au incaput toate masinile de pe Tomis cand a fost George Bush in Romania?
3
1
Propun un referendum pentru confirmarea ca primar pt inca 10 ani a lui Fagadau, pt a avea timp sa rezolve cu decongestionarea trotuarelor!
12
7

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367