REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.3° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
11.3° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Constănţenii se plâng că HOȚII fac RAVAGII: Mi-e FRICĂ să STAU în CASĂ!

Constănţenii se plâng că HOȚII fac RAVAGII: Mi-e FRICĂ să STAU în CASĂ!

Replica API 23 ianuarie 2020 | 00:00 724

Locuitorii din Cobadin susțin că au ajuns să le fie frică să stea în propriile case! Și-au montat sisteme de alarmă, dar, chiar și așa, nu se simt în siguranță. ”Într-o singură noapte, au fost sparte 6 case, hoții ne filează, ne știu programul”, spun oamenii. Însă, la Poliție nu există decât 2 sesizări înregistrate în ultimele 4 zile.

foto: Facebook

”Anul 2020 a început cu spaimă pentru locuitorii din Cobadin. Doar în noaptea de 20 spre 21 ianuarie, s-au spart 6 locații în această zonă (niciuna monitorizată în dispeceratul W. H. S.). Hoții sunt vigilenți și vin pregătiți pentru orice situație”, este mesajul postat de reprezentanții unei firme care se ocupă cu sistemele de monitorizare. Iar faptele prezentate sunt confirmate de către locuitori. ”Suntem terorizați de hoții din Cobadin, nu știm cum să ne mai păzim casele. Avem copii mici, ne e frică pentru siguranța noastră. Intră peste noi în case. Efectiv, sunt luate toate casele la rând. Ne filează, ne știu programul. Fură de la bunuri, aur, bani.. orice prind. Nu știm ce să mai facem”, au declarat locuitorii din Cobadin, pentru Replica. Însă, este de precizat faptul că în aceste situații, pentru a fi luate măsuri, trebuie anunțată Poliția. Potrivit informațiilor noastre, în ultimele zile au fost doar două sesizări, dintre care una privește furtul unor baloți de lucernă. Prin urmare, menționăm că, în acest mod, se "alimentează" cifra neagră a criminalității, care cuprinde diferenţa dintre criminalitatea reală şi cea cunoscută (relevată). Această formă de criminalitate se numește așa din cauza faptului că ea nu este cunoscută cert, iar dimensiunile sale rămân practic discutabile. De ce? Pentru că nu toate victimele depun plângeri.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
astai drac nu popa ca de primar nu poate fi vorba. am fost mintiti ca daca votam cocos primar ne scapa de tigani.ii fugareste de ochii lumii si pe ascuns le da locuri de casa. nu am scapat de tigani ba ia inmultit.sa vina alegerile odata sa scapam de tine.
3
0
De ce sunt hoti pt ca judecatori ct sunt coruoti e una ,alta este ca sunt gay si afemeiati fut mult noaptea de pe publi24
1
0
asta-i situatia, cand ii ia cu foamea ce sa faca daca nu au unde muncii, ia uitati-va pe statistici si vedeti cam care era infractionalitatea inainte de 89 si cum este acum.Un om daca are un loc de munca nu mai are timp si de altceva, solutia nu este sa-i bagati la inchisoare ci sa-i integrati social, ca daca-i bagati la inchisoare dupa ce iese de acolo ce credeti ca face?si la inchisoare nu-i tine mult ca nu au facut crime
0
0
Avem politie prea buna de aia ii prinde pe hoti..cred ca au si ei partea lor..tot satu stie de toate spargerile si de hoti care le fac numai politia nu stie ????
1
0
O comuna cu grad ridicat de infractiuni,politia locala zero activitate oare pt ce sunt platiti si lipsa camerelor de filmat in intersecti,vedeti modelul comunei cumpana.primaria da vina pe politie iar acestea pe program.
6
1
voi nu vedeti ca sistemul are mai multi politai ..analizati..sunt mai multi decat muncitorii? cum vine ast a?
6
1
Romania este realmente condusa de banditi,interlopi,hoti ,scriminali,talhari. Abia dupa ei vine statul cu parlamentul,cu autoritatile si ialte alea,niste organisme mai mult formale sau cel sutin facute sa tina sub bocanci restul populatiei deja mult prea ascultatoare si rabdatoare.Dreptul romanilor de a fi aparati exista,adica e scris si nici dracu nu ia in seama ce scrie acolo,in Constitutie,nici macar ditai presedintele. E cam fiecare cum ii e norocul. Norocul celor deja plecati din Romania.
6
1
...de ce va plangeti??? asta-i ROMANIA...
1
0
Nu doar in Cobadin umbla hotii. Si in Lazu se sparg case si platim la impozit PAZA. Zilele trecute era un articol aici in ziar despre un biet om care vindea peste si l-au amendat bravii politisti din Agigea. Asa isi fac treaba politistii...asteapta hotul sa-i vina singur la post. Rusine sa va fie!
6
0
asa facute incat hotii nu au ce pierde, pentru ei este un antrenament, un joc dea hotii si ...vardisti!daca la prins merge la ...scoala sa mai capete putina experienta si revin in forta, asa i la noi!
1
0
Sa se dea legea proprietatii ca sa poata omul de buna credinta sa-si apere proprietatea cum trebuie si prin orice mijloace. Si dupa aceea sa vedem dak hotii mai au atata tupeu.
10
0
Sesizarile din oficiu se fac doar in anumite situatii unde sanse mari de reusita si se trambiteaza in mass media. Aici e vorba de stat linistit fara batai de cap....
4
0
Tara noastra a ajuns raiul hotilor din cauza incompetentei fortelor de ordine.
15
2
Pai Primaru si Politia ce fac. Inseamna ca sant protejati. Peste 5 luni sant alegeri, daca vreti furaciune votati pe ala de la ciuma galbena.De ce nu l-ati votat pe vechiul primar pesedist. Un om corect, educat, respecta legea.
12
12
Vinovatii sunt: primarul, consilierii. Acesti oameni nu mai trebuie sa existe pe nici o lista de partid niciodata. Acesti oameni refuza de 30 ani sa instaleze camere video pe toate strazile Ctei. Acesti oameni ar trebui sa se afle la puscarie daca noi, toti ii dadeam in judecata pt nerespectarea constitutiei, neasigurand siguranta cetatenilor in oras. Dar presa corupta, nu trateaza aceste pr grave ale oamenilor, fiind platita de partide si alte lepre cu bani
19
2
e Jegul ala de LEO cu banda lui de tigani din VIISOARA. Renoveaza case, apt, dau buleala apoi se intorc la pont la ciordit. Niste ciori ordinare!!!
18
0
De 30 ani toata dobrogea respectiv constanta voteaza ciuma rosie ..psd felicitari au fost eliberati peste 21 000 de puscariasi cei mai periculosi datorita psd-ului ..bucurativa si votatii ..prostilor acum culegeti roadele etc.
27
11
Judecatorii, mana in mana cu procurorii si avocatii le dau drumu .
34
0
Constanta, Land of nobody... Vieti puate pe sosele datorita alcoolului, a drogurilor la volan si a conducerii fara permis, talhari la drumul mare si in propriile camine... Nimeni, dar nimei nu face nimic...!
32
1

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369