REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Constănțenii, SOMAȚI SĂ DEMOLEZE GARAJELE! AMENZI URIAȘE pentru cine nu se conformează!

Constănțenii, SOMAȚI SĂ DEMOLEZE GARAJELE! AMENZI URIAȘE pentru cine nu se conformează!

Replica API 23 noiembrie 2018 | 11:49 310

Constănțenii deținători de garaje au fost somați, încă de acum ceva vreme, că trebuie să dea jos construcțiile provizorii. Măsura a fost decisă de câțiva ani buni de autoritățile locale, în scopul realizării mai multor locuri de parcare. Dar, și la această dată, sunt constănțeni care încă nu s-au conformat dispoziției municipalității. Drept pentru care, în prezent, au intrat în acțiune polițiștii locali!

„Polițiștii locali au derulat activități specifice pentru eliberarea domeniului public sau privat al unității administrativ teritoriale de construcțiile provizorii de tip garaj, în scopul creării mai multor locuri de parcare sau după caz, pentru aducerea terenului la starea inițială. Campania s-a concretizat în identificarea deținătorilor legali ai garajelor și întocmirea somațiilor de conformare la măsurile dispuse cu privire la construcțiile nelegale”, au precizat reprezentanții Direcției Generale Poliția Locală Constanța.

Astfel, într-o singură săptămână, în perioada 10 – 22 noiembrie a.c., au fost desființate 15 garaje de pe raza municipiului Constanța.

„Precizăm că acțiunea vizează garajele din toate cartierele, amplasate pe domeniul public sau privat al municipiului Constanța.

Pe această cale, facem apel către persoanele care se află în această situație să se conformeze somațiilor emise de Direcția Generală Poliția Locală Constanța în termenul dispus, să desființeze garajul și/sau platforma acestuia, în funcție de caz.

Neconformarea la aceste somații reprezintă o contravenție, fiind sancționată cu amendă cuprinsă între 1000 și 100.000 de lei și cu măsura complementară de desființare, în conformitate cu prevederile art.26, alin.1 din Legea nr.50/1991 privind autorizarea executării lucrărilor de construcții”, au mai atras atenția reprezentanții Poliției Locale Constanța.

În altă ordine de idei, în cursul zilei de joi, 22 noiembrie a.c., polițiștii locali au aplicat 216 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 46.235 lei.

Cele mai frecvente abateri de la legislația în vigoare au fost constatate pentru nerespectarea normelor privind menținerea curățeniei pe domeniul public al unității administrativ teritoriale, tulburarea ordinii și liniștii publice în zonele adiacente centrelor comerciale, parcurilor, piețelor agroalimentare și în cartierele de blocuri sau case, încălcarea legislației rutiere, neasigurarea protecției mediului, nerespectarea modului de desfășurare a activităților comerciale din municipiul Constanța,etc.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Actionati in instanta, ceea ce spun ei nu este adevarat. Ca daca nu te conformezi primesti amenda, cat v a dura procesul se v a sista orice decizie a politiei locale, iar orice amenda se poate contesta in instanta. Succes! Nu cedati in fata lor, apelati la un avocat.
0
0
In spate la Rapsodia cand veniti, n-are nici unul masina in garaj, numai tuica
0
0
Dar circiumile de pe plaja din Mamaia nu le vede nimeni? Aaaa, au cotizat la Mazarel si merge treaba cu acoperire...
1
1
tuturor revolutionarilor din toata tara! Sa aiba parre cat mai repede de locurile de veci de care beneficiaza gratuit, urmare a calitatii de revolutionari... Copiii lor sa se stinga pe paturile de spital cu painea uscata la cap!!!
5
0
Pe str.Mircea cel Batran langa Apele Romane sunt garaje iar primaria sau locala nu se apropie...de ce??? Cine ii protejeaza pe acei oameni??
3
0
...da la voi in curte cine face curatenie...este o mizerie crancena...stive de navete de bauturi...cauciucuri si alte obiecte...
2
2
Pe cuza..in apropiere de intersectia cu strada mircea, si in spatele mv-urilor de pe mircea sunt o gramada de garaje.
4
0
pentru ca e al unui smecher. Ghinionul tau ca nu esti smecher.
1
2
Oare se demoleaza si bucatariile si camerele ,,garajele"de la Neptun ,intreb pentru un prieten
4
1
Str pescarilor nr 35 bl da 14 sc b nu darama politia locala de 10 ani acel garaj oare de ce ??????
4
0
vezi intersectia Campinei cu intrarea Campinei....visavis de Kaufland A Vlaicu
8
0
Sa construit haotic pe spatii verzi sau locuri de joaca . Cu acele constructii ce facem , cand le demolam ? Daca tot vrem sa indreptam ceva sa incepem cu toti care au construit sau amplasat abuziv pe domeniul public .
8
2
Si pe ale turcului agi ali remzi din p6 din spatele bl fd15 ca este dublu intra 2 masini zice ca e consilier javra draku si lui nu il darama nimeni mai ales ca e revolutionar uratul drakului de nohai imputit
9
1
Dar de ce nu se darama blocurile noi construite abuziv si sa facem patcari
13
1
Le demoleaza si fac blocuri pe ele. Spatiile verzi aproape s-au terminat, acum urmeaza locurile unde sunt garaje. 20 tic 20 tac.
9
1
In faleza nord langa scoala 3?
8
2
Primarul melcilor mangalia,vedeti ca garajele de la Lidl,zona garii,bloc A,NU voe sa le demoleze.la fel garaj ilegal tiganesc in spate la bloc C5.Ne-au terminat cu galagia,flexuri de dimineata pina seara,este zona industriala acolo.DEMOLATI GARAJELE!
6
0
Oooooo, ce frumos!
10
0
sunt acolo 4 garaje si nu vor sa le demoleze. Este unul Iordan care cica are pile la Fagadau si nu se atinge nimeni de el !!!
9
1
jos cu sandramalele si amenzi maxime cine nu se conformeaza, bravo
13
5
la mine sa facut cadastru pe trotuaru de langa bloc,,vecinu la scos ,si intra apa la fundatie ce trebue facut,
4
0
La poarta 4 la gara la fostii militieni !!! Gratare ,service-uri auto ,muraturi ,varza,motorina,ateliere si mai sunt si trasi la curent avem de toate... haideti odata si pe acolo la smenarii de la gara noi parcam prin boscheti.
12
2
la mangalia aceeasi chestiune care este fffbuna numai ca nu s au conformat toti nnici la mangalia si daca un singur nemernicv nu sia daramat cocioaba,primaria nu poate face parcare ori spatiu verde!amendati cu amenzi mari
10
8

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367