REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
15.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Constănţenii sunt kamikaze în trafic! Traversează după cum îi taie capul

Constănţenii sunt kamikaze în trafic! Traversează după cum îi taie capul

Replica API 14 februarie 2017 | 07:59 248

Se pun în pericol zi de zi

Se pun în pericol zi de zi

Constănţenii trec strada total nepăsători prin locuri nepermise! Nu de puţine ori locuitorii de la malul mării au fost surprinşi trecând strada neregulamentar. Mai mult decât atât, şi bătrânii care se află în baston sau în cadru fac acest lucru, riscându-şi viaţa. Cu toate că Poliţia face campanii de conştientizare a riscurilor şi de prevenire, oamenii nu înţeleg, ba chiar atunci când sunt prinşi fac scandal şi se iau la ceartă cu poliţiştii. În cursul zilei de luni, 13 februarie, a.c., doi bărbaţi au fost surprinşi în timp ce traversau strada prin loc nepermis.

Deşi aveau trecerea pentru pietoni la nici 5 metri distanţă, au preferat să îşi pună viaţa în pericol. Astfel, cei doi au rămas pe mijlocul străzii pentru că nu puteau înainta din cauza autoturismelor care ciculau cu viteză pe bulevardul 1 Mai. Precizăm că traversarea pietonilor prin loc nepermis constituie principala cauză a accidentelor rutiere soldate cu rănirea ori decesul persoanelor în municipiul Bucureşti. Din punct de vedere statistic, în judeţul Constanţa, de la începutul anului 2016 şi până la 20 septembrie 2016, numărul accidentelor rutiere a scăzut faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Au avut loc 123 de accidente rutiere în care au fost implicaţi şi pietoni care traversau prin loc nepermis.

Nici de amendă nu le este frică

„Amenda este cuprinsă între 2-3 puncte de amendă. Un punct de amendă este de 125 de lei. Principala cauză a accidentelor rutiere în municipiul Constanța, dar și în toate localitățile urbane în special în cele aglomerate, este indisciplinitatea pietonală.”, au precizat polițiștii rutieri.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ii recunosti dupa sacosa cu pomana... imaginea romanului este :murdar cu haine jegoase rapciugoase ,neingrijit,prost de gura,beat,pisat pe el,cu pantofii rupti si murdari cu o sacosa in mana cu diverse luate de pe jos sau primite de pomana,este romania pesedeului a viitorului copiilor vostri peste 30 de ani fericitilor
8
4
daca sunt votanti pesede nu e nici o problema
6
4
si cand sunt accidentati pe trecere cum e? a cui e vina? tot a pietonilor ca soferii vorbesc la telefon sau fumeaza sau mananca ? in timp ce conduc??
1
2
Care nu aveti 11 clase circula fara permis...
1
0
Si dupa ce traverseaza ca prostii, cand sunt luati in coarne de vreo masina dau vina pe soferi ca merg ca nebunii si alte ineptii de genul acesta!
3
0
145 e punctul de amenda.. de la 1 februarie..
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218