REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Constănţenii sunt revoltaţi: ‘Ne-au înnebunit maidanezii!’

Constănţenii sunt revoltaţi: ‘Ne-au înnebunit maidanezii!’

Replica API 15 septembrie 2018 | 00:00 361

Constănțenii care locuiesc în zona Far, în apropierea Școlii nr. 16, sunt revoltați: de mai bine de un an tot semnalează faptul că sunt „terorizați” de o haită de câini maidanezi, dar măsurile...întârzie! „Am făcut sesizări la Primăria Constanța, atât telefonic, cât și pe o aplicație online, dar nu s-a luat nicio măsură. Au sărit să o muște pe soția mea, pe o vecină care era cu bebelușul în brațe și din câte am auzit, anul trecut chiar au mușcat pe cineva”, ne-a sesizat un cititor „Replica de Constanța”.

Din ce în ce mai mulți constănțeni reclamă, în ultima perioadă, înmulțirea maidanezilor pe străzile municipiului Constanța. Reprezentanții Primăriei Constanța susțin că angajații Serviciului Public de Gestionare a Animalelor Abandonate realizează frecvent acțiuni pe raza orașului pentru strângerea animalelor cu potențial periculos, așa cum am prezentat și în materialele prezentate în edițiile anterioare. Dar oamenii spun că în continuare sunt maidanezi periculoși pe străzi, care sar să atace inclusiv mame cu copii în brațe!

F.B.

Citește și: Părinți disperați: PARC din Constanța COTROPIT de MAIDANEZI!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
m**e lu hingheru care da idei diabolice m**e la toți hingheri,și cei care nu iubiți animalele sa mi sugeti pwla
0
0
Mai fato mai bine ai face un copil si sa-l cresti sa-i dai educatie si sunt sigur ca ,vei uita de maidanezi, prea irascibila .
3
3
De ce nu semnati aricolele astea de kkt? Va fu-te grija de maidanezi putorilor! Ati dat un colt de paine la animalele alea? Orasul pute de jeg din cauza plozilor vostri! Cum sa muste cainii un plod cand plodul urma mai rau ca sirena politiei! Nu mai scrieti articole d-astea ca deja este clar ca sunt platite de kakatii de hingheri! Mars loazelor!
5
6
In viziunea ta cainii sunt mai importanti decat copii astuia?
6
5
ptr 09:05, ba te omor eu pe tine inainte sa apuci sa faci rau copiilor, restul zoofililor mergeti un pic pe la abator sia poi in mijlocul unei haite de caini
4
6
Sa vorbesc cu o haita de caini in speranta ca nu.ma vor ataca pe mine sau pe copilul meu? Eu vreau sa fiu stransi de pe strazi nu omorati! Si argumentele tale sunt puerile Anna! Cainii trebuie castrati masiv si problema.se va rezolva dar ong urile doar fura banii
5
4
Voi astia care da ti tot felul de metode de a scapa de caini...sunteti diavolul in persoana!! E adevarat ca e pe strada sunt si caini agresivi dar sa ti doresti sa moara in chinuri, e ceva ce nu pot intelege.Sunteti oameni , sau ce sunteti??Invatati sa treceti pe langa caini , fara frica , fara ura ,vorbiti cu ei, nu luati pietre sa arunca ti dupa ei ca de aia va ataca!
4
7
Fagadau si nu o sa aveti nimic!Aveti incredere ca nu va mint!
2
0
Ce-am putut citi la comentarii ... Am uitat demult despre ce articol si ce maidanezi. Eu sunt deja ingrozit intre ce oameni traiesc in orasul asta. Si pentru ca unul dintre idioti spunea ceva de siguranta: eu unul nu ma mai simt deloc in siguranta. Cu sau fara maidanezi.
3
4
Mai bine as baga eu otrava de sobolan in mancarea copiilor tai de la scoala sa nu se mai inmulteasca un dobitoc cu gandire de evul mediu ca tine! Auzi sa omori niste suflete doar pentru ca primaria e tampita si nu ii duce la adapost sa ii sterilizeze....
6
7
cetatenii trebuie sa ia atitudine , nu mai asteptati de la primarie ca nu fac nimic, cumparati otrava de sobolani care se amesteca cu carne toccata si imprastiata in zonele cu maidanezi
6
10
Niste carnita proaspata imbibata cu otrava de calitate, nu ieftina indoita cu apa... Se rezolva rapid. Noi asa facem la PSD cand sunt alegeri. Momim toti taranoii, pensionarii comunisti, garoii din HC, etc si dupa alegeri vad fraierii ca si-au luat otrava. Va iubesc.
6
7
Nici mie nu imi plac cainii maiadanezi, dar.....in Bucuresti au adunat foarte multi de pe strazi, iar acum capitala e invadata de sobolani. Cainii sunt singurii care nu au frica de oribilele rozatoare si le vaneaza. Pisicile si oamenii nu sunt eficienti.
6
6
Din pacate ai dreptate.
6
2
Majoritatea de pe aici 'sunte-ti' agramati si anaflabeti!
8
6
cristi e numele aluia care uraste cainii, sta in blocul de vizavi..bietii caini, toti humanoizii s-au adunat care mai de care cu comentarii pe hinghereala, omorare, sapun.. a aparut si ratatul de sarsaila, un bou psd
9
6
La intrarea in oras dinspre ovidiu, dupa lukoil, e o haita de vreo 10-12 ciini. Deocamdata nu..s agresivi, dar la iarna cind n..o mai fi mincare din belsug?
8
5
Alooo NU GENERALIZA , " constantenii" pt probabil cativa care urasc tot ce are viata si hai pac cu " fantastica" stire!!! Usor ca mai devrreme sau mai tarziu legile se vor aplica FIX CUM TREBUIE , si nu vor mai exista masacre si atrocitati asupra animalelor cum au fost n exemple! Iar noua astia iubitori stati calmi ca ne pasa si de copiii abuzati si de padurile taiate in masa DAR NOI SI FACEM CATE CEVA !!!!! Si ce sa vedeti , le facem ca avem suflete,bunavointa,implicare ceea ce altora le lipseste!lume muuuulta , oameni putini!iar pe banul si munca mea NU TOLEREZ NESIMTIREA NIMANUI !
5
2
aracet cu pasta de dinti amestecate cu mancare ptr caini si scapati de maidanezi
5
7
orice prost cu mobil face o stire.. asta e nivelul de jurnalism la repoulica
8
4
Cat de retardati sunt iubitorii de animale? La fiecare posrare cu video vin si zic ca ziarele scriu la comanda ca nu sunt alte probleme in tara...etc! Dar ignora IMAGINILE asa de retardati sunt!
8
8
Caini ar trebui stransi si facuti sapun , iar infractori stransi si tinuti cu o felie de paine si o cana cu apa si cu peste stricat odata pe an Eu cand merg pe strada vreau sa am siguranta
14
10
cum puneti botul la orice sesizare afcuta de un cinofob care din pacate s-a inmultit si a adus pe lume o progenitura de ii poarta adn ul si iq ul subunitar mai departe.. ziar de kkt
8
5
P S D a adus cainii
3
9
Foarte real pericolul reprezentat in primul rand de hoardele de infractori si apoi de haitele de caini.Exista autoritati necesare dar nu-si fac treaba la locurile lor de munca.Asa cum nu gasesti faiantari si instalatori buni,la fel nu mai gasesti oameni din cadrul autoritatilor care sa lucreze cu pricepere si sa-si merite salariile.Oameni de un leu punga.Se adauga si restul populatiei needucate si meniul e gata.
10
3
Florentino iar sugi pula si zici ca faci ziarism
9
14
Cainii maidanezi se inmultesc si traiesc in grupuri in orase ghetou tip constanta unde populatia este de proasta calitate ..needucata ..necivilizata ..nu veti vedea caini maidanezi in ORADEA ..BRASOV ..CLUJ ETC. deci problema e populatia indobitocita si senila ...doare dar acesta este adevarul ..
20
10
Sunte-ti asa zisi iubitori de caini ? Ok...foarte frumos...caini avem multi dintre noi , avem grija de ei , dar haitele de caini care umbla pe strada si ataca cand te astepti mai putin si in mod neprovocat trebuie starpite. Am citit comentariile aparatorilor de maidanezi....de ce nu ii bagati mai in curtea voastra ? Sau in apartamentul vostru ? Aaa.....face mizerie...costa intretinerea lui....stai un pic ca nu il vreau in casa la mine ...dar imi place sa il am in fata blocului sau a curtii , fara sa am obligatii fata de el ....catelul.. Haitele de maidanezi trebuie adunate si eutanasiate .
29
10
si-n Campus
10
8
Sa va dea maidanezii la muie
12
20
tu ala cu amstaff sa ma cac pe tine ca te plimbi cu cainele pe strada care la randul lui se caca pe strada si umbli fara botnita si tu si cainele
19
9
articole de rahat intr-un ziar la fel.. bozantov, du-te la oficiul fortelor de munca, ia un job decent.. pt salariul minim scrii numai prostii
13
14
Imaginati va cum este cand iti plimbi cainele pe langa o haita de maidanezi. Daca ai un caine de atac trebuie neaparat sa i scoti botnita si sa i dai drumu din lesa ca altfel nu se poate apara. O astfel de gresala poate costa viata cainelui.
13
18
ZOOFILI LA PUSCARIE,,,,,MAIDANEZI JUPUITI SI FACUT PANTOFI,,,AMNDATI PROPIETARI CARE AU CAINI SI LATRA AIUREA..AMENDA 10 000.
22
15
Serios? Cum adica nu mai au ziaristii ce scrie? Imaginile sunt clare si pot sa adaug si ei din zona Sabroso imagini cu haitele de aici! Nu stiu eu afacerea cui este, doar vreau sa merg in siguranta pe strada!
19
11
Florentino iar sugi pula si zici ca faci ziarism
12
13
Aducem niste filipinezi si rezolvam problema
16
12
toti iubitorii de catei vreau sa ...stea in mijlocul acestora...in plina strada.Dar nu langa cei ce le da de haleala zilnic,ca ke simte si mirosul de la cur..sa stea intre niste javre din alte cartiere...
18
12
Toti maidanezii sa fie facuti tocatura pentru fermele avicole.
20
16
Nu mai aveti ce scrie si mintiti lumea.urat...
12
15
E scris lamordin intelegem ca trebuie sa va castigati salariul scriind ce vi se spune dar asta cuatacul mamicutelor cu copii in brate e sub orice crutica. E lege ca proprietarii sa si castrese cainii si sa nu ii abandonese. Dar prosu se lupta cu cainii iar desteptii stiu ca omul e de cina. Aici e afacerea lu Istrate ce dracu nu suntem toti imbecili
12
15

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218