REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Constănţenii, supăraţi că aşteaptă şi jumătate de oră în staţii, să vină un autobuz! CE MESAJ LE TRANSMITE RATC

Constănţenii, supăraţi că aşteaptă şi jumătate de oră în staţii, să vină un autobuz! CE MESAJ LE TRANSMITE RATC

Replica API 24 august 2018 | 00:00 445

Pe timpul verii, orașul Constanța devine extrem de aglomerat, iar aerul irespirabil, fie că te afli pe stradă ori în mijloacele de transport. Parcă niciodată orașul de la malul mării nu a fost atât de sufocant, ca în acest sezon estival! Foarte mulți turiști au ales să-și petreacă vacanța pe litoral. Cei mai afectați de această aglomerație sunt călătorii, care sunt nevoiți să aștepte minute în șir în stații mijloacele de transport.

Frecvența autobuzelor, în mod normal, este de șase minute, însă, nu de puține ori constănțenii, dar și turiștii, așteaptă în stații zeci de minute, poate chiar și jumătate de oră. Reprezentanții RATC spun că s-a suplimentat numărul autobuzelor în această perioadă. Nu se simte, spun călătorii. „Astăzi (n.red.), am așteptat, în căldura toridă, la stația de la Delfinariu, sensul de mers spre gară, 30 de minute autobuzul 5-40.

Nu exista nici un pic de umbră și nici o adiere a vântului. La un moment, eram 50 de persoane în stație, unele așteptau 102, altele 5-40. Cel din urmă a venit după jumătate de oră, față de 102 care și-a făcut apariția după 20 de minute. Ca să nu mai spun că am stat înghesuiți, ca sardinele. Este inadmisibil așa ceva“, s-a plâns un călător.

„Zilele trecute, am așteptat 20 de minute autobuzul, în gară. Am întârziat la serviciu. Sunt nevoită să plec cu jumătate de oră mai devreme, să fiu sigură că nu stau prin stații. Seara, multe se retrag, în weekend, la fel de multe stau în garaj, iar în cursul zilei este traficul aglomerat“, a spus un alt călător. Reprezentanții Regiei dau vina pe traficul foarte aglomerat, mai ales de pe bulevardul Mamaia.

Aceștia spun că pe traseu au ieșit 20 de autobuze 5-40, care, în mod normal, ar trebui să circule cu o frecvență de 6 minute. „Este foarte aglomerat. Îmi cer scuze în numele regiei pentru aceste întârzieri. Este supărăcios și pentru noi, și pentru călători“, a spus un reprezentat al RATC, contactat pe linia „Telefonul călătorului“. Directorul RATC, Bogdan Niță, nu a putut fi contactat pentru un punct de vedere oficial referitor la întâzierea autobuzelor.

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce cuvant e suparacios? Si apoi .... De ce nu suplimentati autobuzele si de ce nu amenajati statii pt a sta la umbra? Ca si asa copaci nu sunt....orasul e o insula de caldura sufocant si poluat la greu!
0
0
La autobuzul nr 3, asteptarea de 30 de minute este deja normalitate.Au inceput la 45-50 min.
0
0
devina ...conducerea....primarul...punct.
0
0
Taxarea pe la sofer, sa nu mai calatoreasca nimeni gratuit, fara leul dat soferului, camere in autobuz si nu mai e nevoie de controlori.Salariile acestor controlori platite pe cativa ani de zile amortizeaza costurile, daca se vrea transport civilizat,ca in toate tarile pe unde am fost, taxarea e la sofer.
2
0
Mesaj RATC. Multa mooie moldo oltenilor aka " constanteni"
1
1
Asta le transmitem ! In loc sa bage autobuze pe ruta Navodari si Ovidiu ca pana in 2003 , sug spaga de la patronii de la microbuze ! SICTIR !
6
0
Sa investeasca in statii acoperite cu banci de asteptare nu in autobuze dotate cu camere de luat vederi ca la puscarie.
4
3
Da malaiul din turism va place, ai? Atunci suportati si nu va mai vaicariti ca niste babe turcesti.
0
7
Nu se va schimba nimic, trist.
6
2
Cu panaramele lor de masini scoate bani din amenzi.
4
2
da, e buna imaginea! stai la 44 de adormi!
4
0
De ce nu spuneti de 2-43, astept la gara acest autobuz, trec 2-3 de 5-40 si abia atunci vine si 2-43 - ul
7
2
Astea-s autobuze bune bre, pe langa alea din Craiova.
3
5
s - o facem pe ma-ta posta in autobuz , sa vezi ce confortabil se desfasoara madam ma-ta ! chiar am vazut-o pe aeroport ca e doritoare de senzatii tari ! nu mai cersi la Colonade , te-au filat bulangiii , sa nu te coopteze ....in echipa !
2
9
"Suparacios"? Pe bune?!!! Pai,ce pretentii sa mai ai,cum sa mearga treaba,cand astia care se ocupa,nu stiu nici sa vorbeasca ?! Suparaciosilor !
15
1
Ratc este o gluma proasta, autobuzele astea arata ca si cum ar fi circulat 15 ani pe centura Kabulului . Sistemul Ratc este la cel mai josnic nivel , o adevarata bataie de joc , in orice alta tara era demisa toata conducerea de mult.
23
2
De ce presa nu scrie despre adevaratele probleme ale constantenilor, oare ei nu au circulat niciodata cu autobuzele RATC? Nu au rude care injura RATC zilnic din cauza haosului autobuzelor? Este fals in declaratii conf Cod penal cand afirma ca sunt 20 autobuze 40 pe traseu. Probabil ca asa figureaza in hartii pt a se putea fura motorina pt 20 autobuze?!? Rugam procurorii sa se autosesizeze. Este de neconceput ca directorul sa mai ia salariu cand el distruge de atata timp Ratc. Pe primar oricum nu-l intereseaza de constanteni, ci ii uraste. Ce institutii de control trebuie sa intervina?
23
4
Plimba-te-as cu autobuzul hotule fagadau ! Muie fagadau,muie dragnea,muie pesede !
22
10
Si dupa 30 de min de stat in statie...Vin doua unu dupa altu..
30
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218