REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
14.2° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Constănţenii, supăraţi că militarii de la Brigada Mărăşeşti nu ies din unitate să cureţe bălăriile!

Constănţenii, supăraţi că militarii de la Brigada Mărăşeşti nu ies din unitate să cureţe bălăriile!

Replica API 13 octombrie 2015 | 11:43 2023

„Ce este în afara gardului e spaţiu public”

„Ce este în afara gardului e spaţiu public”

Mai mulţi constănţeni de pe strada Prelungirea Liliacului sunt supăraţi că angajaţii Brigăzii 9 Mecanizate Mărăşeşti nu curăţă bălăriile care au crescut în zona gardului care înconjoară unitatea militară. Aceştia au ajuns să depună şi sesizare la Primărie. În schimb, reprezentanţii Brigăzii susţin că ei nu au nici o implicare în aspectul de faţă şi că tot ce este în afara gardului ţine de spaţiul public.

Locuitorii unui bloc amplasat pe strada Prelungirea Liliacului din municipiul Constanţa sunt supăraţi pe militarii de la Brigada 9 Mecanizată Mărăşeşti întrucât, susţin ei, aceştia nu vor să cureţe buruienile care au crescut în jurul gardului. „Am făcut sesizări din partea Asociaţiei de Proprietari care se află vizavi de UM 01375 Brigada 9 Mecanizată Mărăşeşti să-şi cureţe în exterior gardul de bălăriile care sunt inestetice. Această unitate se află pe strada Prelungirea Liliacului, în Km 4-5.

Au răspuns foarte sec că nu-i de datoria lor, ci a Primăriei, că ei şi-au făcut faţada şi că restul nu-i interesează”, se arată în sesizarea ce a ajuns la Primăria Constanţa. Reprezentaţii administraţiei locale au înregistrat-o, cu menţiunea că va verifica situaţia şi că se vor lua măsuri în consecinţă. De partea cealaltă, reprezentanţii Brigăzii Mecanizate 9 Mărăşeşti au declarat că au făcut curăţenie pe spaţiul aflat în administraţia unităţii şi că nu ştiu despre ce este vorba, menţionând că tot ce se află în afara gardului ţine de domeniul public.

„Nu ştiu despre ce este vorba… Tot ce ţine de curăţenie, noi am făcut. Ce este în afara gardului ţine de domeniul public. Noi nu avem nici o legătură cu această speţă. Repet, tot ce ţine de noi, s-a făcut”, a declarat, pentru „Replica”, Sorin Constantinescu, din cadrul Brigăzii 9 Mecanizate Mărăşeşti.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218