REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Constănţenii, TERORIZAŢI de câini, lipsa iluminatului public şi... “patinoarul” de pe străzi

Constănţenii, TERORIZAŢI de câini, lipsa iluminatului public şi... “patinoarul” de pe străzi

Replica API 23 ianuarie 2017 | 22:53 317

În ultima perioadă, orașul de la malul mării a tot fost blamat de constănțeni. Și nu degeaba! De nenumărate ori, oamenii au sesizat autoritățile cu privire la câinii maidanezi care-și fac veacul prin cartiere, de străzile intens circulate pe care iluminatul public pur și simplu nu funcționează. Pe lângă toate aceste deficiențe, Constanța s-a “pricopsit” și cu mormane de zăpădă și “patinoare” în loc de trotuare. Inutilă disperarea oamenilor, nimeni nu o aude și nimeni nu o vede!

Veștile proaste pentru locuitorii Constanței se înmulțesc pe zi ce trece! Câinii maidanezi vor continua să “domine” străzile și să pună în pericol viețile celor care trec prin zona lor. Asta pentru că Primăria Constanța nu deține contract cu vreo firmă de ecarisaj, întreaga situație căzând pe umerii unui grup de voluntari. De asemenea, multiplele plângeri vizavi de lipsa iluminatului public de pe străzile principale și secundare sunt total ignorate! Situația este cu atât mai periculoasă cu cât oamenii nu știu de ce anume să se protejeze mai întâi. “A fost lumina între M2 și N2 pe bulevardul Tomis și din nou întuneric. Sunt oameni care vin de la muncă sau pleacă la muncă și alunecă pe gheață fugind de câinii care s-au adunat prin cartier. Sunt vreo trei, deocamdată, hrăniți de unii proprietari de câini, care însă nu-i iau acasă”, a precizat Valentin. Situație asemănătoare și pe Aleea Zmeurei, în apropiere de Medicina Legală. “Sunt porțiuni întregi de gheață unde abia te poți țineîn picioare. Dacă ai “norocul” să te fugărească și vreun câine din haita care se adăpostește prin zonă, clar nu mai ai nici o șansă. În continuare, zac mormane de zăpadă care s-au transformat în mormane de gheață neclintite încă de nimeni. Probabil, se așteaptă primăvara că altfel nu-mi explic de ce nimeni nu acționează”, a spus Răzvan.

Diana NEAŢĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cumparati lanterne bune,un flash i-l face pe caine sa fuga,luati si petarde ,una singura fugarestele javrele din cartier,mai putin prostii din guvern
0
0
initiativa responsabilitate civica si toti criminalii de caini,moartea sa va ia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
1
2
La cap de linie 42,43, 3 Tomis Nord este intuneric. Nici un bec nu ilumineaza.
2
1
mers si depuse plangeri la primarie la ong-urile ce se ocupa cu protectia animalelor, la criminalii ce incaseaza bani cu sacul si nu fac nimic, se plimba cu dulai pe str. fara botnita, ai lasa sa faca mizerie peste tot mizerie de nu ai pe unde merge de atata .... Ce fac ei doar incasea-za? pai amenzi nu ?
4
2
Nu e vina primariei si nici a hingherilor. Eu am chemat hingherii acum 4 ani la ciresica, au luat 5 ditamai dulaii iar a doua zi baba care ii hranea cu carne cruda dar nu le aduna mizeria i-a adus pe toti inapoi si i-a lasat iar liberi. Asa ca vina e a cetatenilor iresponsabili si ultraiubitori de animale dar care le lasa in ger, nu le-ar lua in casa..
6
2
ai da MiniPrimarul nostru unde e, ca numai apare deloc.A venit cu milogeala atunci inainte de alegeri, a pupat in cwr la greu si acuma e smecher.Asa e cu piticii astia ajunsi in frunte, uita repede.
8
1
Constanta,condus de machidoni este un oras aparent rusesc cu puternice influente tiganesti si turcesti preluate si de catre romanii tradatori ,lasi si puturosi.
13
0
de ce sa adun eu zapada de pe strazi ? din taxele platite de mine este firma prietenului martin a lu mazare sub contract sa faca treaba asta .eu sa platesc si ei sa-si ia vile si masini de lux? futuva
14
0
E curatata, se vede asfaltul. Iar in Constanta mormane de zapada. Dar cui sa dea Politia Locala amenzi? Primariei?
16
0
oras condus de machedoni
18
1
Cu cainii chiar e pb mare.cei care abandoneaza nu amenda munca in folosu comunitatii ca amenda nu o platesc.cat despre zapada daca toti si ar fi lopatat in fata casei sau a scarii blocului acum era mult mai ok.asa nu se poate vine ghita da zapada din dreptu masinii lui pe trotuar ca e mai importanta masina...vine si vasile acelasi lucru si pula sa mergi pe trotuar.amenda si astora.da zapada in gradina sau pe carosabil
5
4
Sa va ia dracu psd
14
2
foame mare, hingherii tre sa faca bani pentru smecheri. aplicati legea castrare obligatorie a cainilor, ciparea si inregistrarea lor si pedepsirea abandonului. Nu vin de pe luna vin din curtile taranilor ignoranti care nu isi castreaza animalele.
15
1
da tu de ce nu aduni zapada ,,aa lenesu doarme,
6
7
Mai adunati si voi zapada de pe trotuare sa putem merge si noi totusi ,
6
6

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218