REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Constănţenii vor plăti, şi iarna aceasta, 250 de lei gigacaloria

Constănţenii vor plăti, şi iarna aceasta, 250 de lei gigacaloria

Replica API 27 octombrie 2017 | 00:10 504

Proiectul iniţiat de primarul municipiului Constanţa, Decebal Făgădău, privind subvenţionarea preţului gigacalorie pentru populaţie a primit avizul favorabil al membrilor comisiei de specialitate din cadrul Consiliului Local Constanţa. Pentru a intra în vigoare, însă, urmează să fie inclus pe ordinea de zi a proximei şedinţe de Consiliu Local şi supus votului consilierilor locali.

Următoarea şedinţă se va desfăşura la sfârşitul lunii octombrie. Preţul de facturare de la RADET, cu TVA, este de 365,96 lei/MWh, însă administraţia locală intenţionează să-l subvenţioneze, astfel încât locuitorii municipiului, racordaţi la sistemul centralizat, să scoată din buzunar 250 lei pentru gigacalorie. Reamintim că furnizare căldurii începe din data de 27 octombrie.

„Nu e o surpriză şi cred că până în momentul de faţă constănţenii nu au niciun motiv să nu vadă consecvenţa mea în a păstra preţul gigacaloriei. Indiferent dacă am primit sau nu ajutor din partea Guvernului, gigacaloria la Constanţa a fost 250 de lei din momentul în care eu am devenit primar interimar la acea perioadă. Indiferent care va fi legislaţia, vom căuta soluţii în primul rând ca să avem căldură şi, în doilea rând, preţul gigacaloriei să fie la un nivel suportabil”, declara edilul cu privire la acest subiect, în cadrul unei conferințe de presă.

F.B.

Vezi şi:

https://www.replicaonline.ro/oficial-incepe-furnizarea-caldurii-iata-ce-anunta-primaria-constanta-334066/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
aduica se subventioneaza din buget adica din banii constantenilor unii dintre ei avand centrale de aparatament. este un haos. Sincer sa fiou am fost obligat de imprejurari sa mi pun gaze intrucat mai ramaseseram 2 pe scara. insa banii cheltuiti, mizeria, si padurea de gaze din bloc sunt de nedescris. Am gaze dar regret ca idiotii din bloc si au pus gaze sa plateacsa putin stand pe frig. de la radet am avut caldura si apa clocotita. 160 milioane m-a costa si am inca gauri in pereti. trenuiau sa se puna cnetrale pe gaz proiectate la blocurile noi astea vechi trebuiau sa ramana pe sistemul de ter
0
0
o solutie sa-mi incalziti apartamentul care se afla la capat de coloana nu gasiti? Adica sa nu platesc nimic la pret subventionat de 250 lei ggcl care nu vine niciodata, adica se fura. Platesc pentru ce nu am. Anu asta o sa am mai putin deci puteti mentine pretul. Toti borfasii vor fi multumiti.
0
0
"Indiferent care va fi legislatia, vom cauta solutii". Gura pacatosului adevar graieste - sa intelegem ca d-lui primar nu-i pasa de lege - indiferent de prevederile acesteia, el va face cum va dori si va aplica solutiile lui. Daca ar fi spus - in functie de legislatie vom ... - am fi inteles ca el cauta solutii legale. Asa intelegem ca el aplica solutia sa, indiferent de legislatie. De fapt, asta e mentalitatea celor care ajung la putere, LEGEA SUNTEM NOI!
1
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218