REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
18.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Constantin Chirilă a demisionat de la PDL Constanţa

Constantin Chirilă a demisionat de la PDL Constanţa

Replica API 11 septembrie 2014 | 00:00 146

Constantin Chirilă, prim-vicepreşedintele organizaţiei judeţene Constanţa a Partidului Democrat Liberal a demisionat din funcţia de preşedinte al organizaţiei municipale PDL Constanţa. Miercuri, 10.09.2014, la sediul PDL Constanţa a avut loc şedinţa de Consiliu Director Judeţean. Pe ordinea de zi s-au aflat teme organizatorice în ceea ce priveşte campania electorală, participarea tinerilor democrat-liberali constănţeni la şcoala de vară, lansarea candidaturii lui Klaus Iohannis la Bucureşti şi mitingul regional ACL de la Constanţa. În timpul şedinţei, preşedintele organizaţiei municipale, Constantin Chirilă, a luat cuvântul şi le-a explicat colegilor că situaţia sa actuală nu îi permite să mai ocupe această funcţie.

Chirilă a menţionat că proiectele personale îl împiedică să se dedice aşa cum şi-ar dori în viaţa organizaţiei municipale şi, în urma unei discuţii purtate cu Christian Gigi Chiru, preşedintele organizaţiei judeţene Constanţa a Partidului Democrat Liberal, au decis că deocamdată cea mai bună soluţie este să rămânâ cu funţia de prim-vicepreşedinte la nivel judeţean şi cu statutul de membru al Comisiei de Etică şi Litigii, la nivel naţional. Funcţia de interimat, votată în Consiliul Director, va fi preluată de către profesorul Ioan Solomon, până la organizarea alegerilor.

Constantin Chirilă va rămâne alături de partidul pe care l-a servit cu cinste şi demnitate timp de peste două decenii şi îşi va dedica pregătirea profesională în realizarea obiectivelor politice ale PDL. "În urma discuţiilor purtate cu domnul Chirilă, după ce mi-a explicat importanţa proiectelor în care este implicat momentan, am ajuns la concluzia comună că implicarea sa mai consistenta în atribuţiile de prim-vicepreşedinte este cea mai buna soluţie. Având în vedere că este printre cei experimentaţi membri ai PDL Constanţa am toată încrederea că, în continuare, colaborarea noastră va fi la fel de solidă ca şi până acum, a declarat senatorul Christian Gigi Chiru, preşedintele organizaţiei judeţene Constanţa a Partidului Democrat Liberal. La rândul său, Constantin Chirilă a declarat: "Nu plec din PDL, nu aş dori să aud comentarii cum că m-aş fi certat cu cineva sau că părăsesc partidul nici nu se pune problema. Însă, după o analiză îndelungată, am decis să las locul de conducere al organizaţiei municipale unui coleg care are mai multă disponibilitate în ceea ce priveşte activităţile organizatorice şi politice ale partidului".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102