REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Constantin DANCU a cerut, în instanţă, ANULAREA unei SANCŢIUNI

Constantin DANCU a cerut, în instanţă, ANULAREA unei SANCŢIUNI

Replica API 14 septembrie 2020 | 00:46 4978

Fostul şef al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa a cerut, în instanţă, anularea unui act administrativ, pârât fiind Inspectoratul General al Poliţiei Române. Dosarul a fost înregistrat la Curtea de Apel Constanţa, pe 11.09.2020, urmând a se stabili primul termen în proces.

Potrivit informaţiilor noastre, este vorba despre o sancţiune pe care Constantin Dancu o primise întrucât ar fi semnat nişte notificări de serviciu. Acum, urmează ca magistraţii Curţii de Apel Constanţa să stabilească dacă acea sancţiune a fost aplicată în mod corect.

IPJ Constanţa

Dancu nu mai este şeful IPJ din 30 iunie

Amintim că Inspectoratul General al Poliției Române a informat că, în urma apariției, la data de 20 iunie 2020, în presă, a unor articole cu titluri de genul ,,Imagini șocante din Mamaia. Sute de turiști, prinși în horă, fără să se respecte distanțarea socială”, o comisie din cadrul Corpului de Control al Ministrului Afacerilor Interne a evaluat măsurile dispuse prin instituirea stării de alertă pentru prevenirea răspândirii SARS-Cov2, în stațiunea Mamaia, de către Inspectoratul de Poliție Județean Constanța și Poliția Stațiunii Mamaia. Astfel, în urma analizei situației constatate s-au dispus următoarele: cu data de 30 iunie 2020, șefului I.P.J Constanța i-a fost întreruptă menținerea în serviciu, după împlinirea vârstei standard de pensionare. Aici fiind vorba, desigur, de Constantin Dancu.

Citeşte detalii aici:De ce a fost DANCU 'SCOS' la PENSIE!

Liliana IONIŢĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
E adevara ca a crapat Traian Jipa si ca a dat Covidul in nasul lui ? In freca grija de altii ca isi locuinte pe litoral, iar jegosul construia de zor la Eforie in acelasi timp cu papagalul slugoi Vasile Balan
1
0
Al dracului tigan am pierdut familia sa ii fac pula mare sa ii duc toti purcelusii de lapte de la Rasova sa ma faca pluto adjutant.
9
1
Nu a fost un bun coleg ! Invidios , lacom ... si mai ales razbunator ! Implicat in politica prin afacerile imobiliare si prieteniile care l-au mentinut in sistem pana la 59 de ani . Era disperat sa ajunga chestor ! Dar la fel ca alt ordinar , Jipa Traian ... a plecat de urgenta la pensie prin usa din dos ! Macar taranul de Jipa a ajuns chestor ... cu benzina ! Sa vedem cum se va termina ancheta cu permisele de conducere matrasite prin sertare de lucratorii protejati prin birouri de ani de zile de nea Costel ... Or sa inceapa sa vomite intre ei ! Nu-i asa Giuli ?! Tu ai scapat in 2009 !
9
1
Eu sunt unul dintre care o muieste pe nevastata cand tu esti la munca.In trecut si in prezent ne suge bn..din cur in gura si rar in pizda ca e larga
0
0
Voi care vb aici, nu aveti curaj sa iesiti la o discutie cu domnul Dancu.Va inteleg ca aveti wc in curte si veneati la rutiera sa va cacati la cald..
0
7
Antonella, te iubim - Mereu la tine ne gandim !
7
1
Nea Costica,cat l-ai protejat pr murat yusuf ,la cate accidente a avut,a avut permisul suspendat,dar tot a circulat cu biltele de la matale.tot Ramazan te ruga nu!!!!!
7
1
acum vedeti de ce a rezistat acest filfizon atat de mult in functii bine platite si cu multa spaga? pentru ca a stiut pe cine sa pupe in cur , cum a fost dosul mascariciului si al umflatului betiv pe care l-a facut scapat cand adormise la volan la Capitol , dar mai ales ca are mult tupeu... atunci cand nu a aplicat legea a cerut ca analfabeta functionala de nevasta-sa sa fie numita directoare in primarie...
12
0
termina dracului cu dementele tale idei.nu ai inteles ca sistemul nu te mai doreste.tu cand nu doreai pe cineva cum procedai.zi multumesc ca esti sanatos chiar daca nu ai iesit pw usa care trebuia
11
1
asa credeti voi?! ca pentru imagini cu hora betiei pe tejgheaua berariei a fost schimbat imparatul?! va zic eu... da nu mai ziceti nimanui... e un clip pe utube, se numeste PENTRU CE AM LUAT PATAIE DE LA UN INTERLOP?! ca stia si s-a facut ca nu stie... de asta a fost schimbat. multumesc PCA
7
0
Esti un nimeni Dancule, cocalarii si curvele din trafic erau "neamendati" sau treceati cu vederea orice fel de abatere, in secolul 21 dobitoaca aia cu Porsche Cayenne DMY la numar a circulat pe langa voi doi ani de zile cu folii negre toata masina inclusiv negru taciune pe parbriz, VIR cu seria 6 la fel, numai spaga iei non stop, tu si acolitii tai ramasi in Politia Rutiera, cum sa aiba cetatenii incredere in tine cand sanctionezi numai oamenii simplii si pe cefe late si spagari ii lasi liberi, ba mai mult muti trecerea de pietoni pentru cocalarii care fac accidente grave cu multe victime...
18
1
un infect de la politie....pleonasm...cate vile am eu si sunt bucuros
12
0
Ai plecat din Politie ca ultimul om.
22
0
Dancu cel mai bun manager. Dancu cel mai mare om. Dancu un politist cu caracter. Dancu un profesionist.
5
33
Dancu a calcat multi pe coada nu din cauza horei din Mamaia a fost inlaturat. Bine ca nu mai este...
18
0
Dancu, mars! Alt dinozaur coclit!
27
0
Dancule o sa si aduca Ramazan aminte de spagutze ...ce zici
27
0
Fii barbat ! Acum , nu mai ai sange in instalatie ? " Deci , pana la urma... nu ai inteles nimic ! " Era una din replicile tale favorite ... cand iti umileai subalternii !
34
1

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920