REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
18.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Constantin FRĂŢILĂ, în locul lui FERCALĂ la conducerea ARO Palace Braşov

Constantin FRĂŢILĂ, în locul lui FERCALĂ la conducerea ARO Palace Braşov

Replica API 4 august 2020 | 00:03 7198

Un constănţean a ajuns în conducerea SC Aro Palace SA Braşov! Pe 30 iulie a.c, Mihai Fercală a fost înlocuit la conducerea ARO Palace SA Braşov cu preşedintele Asociației Constructorilor și Investitorilor Dobrogea, Constantin Frăţilă! După cum se stie, Frăţilă este şi actionar la SIF Transilvania. Decizia a fost luată pe 30 iulie a.c, omul de afaceri constănţean fiind ales cu unanimitate de voturi.

Noua conducere a SIF Transilvania l-a schimbat pe Mihai Fercală de la conducerea Aro Palace SA Braşov şi l-a pus în locul său pe Constantin Frăţilă, se arată în decizia Consiliului de Administraţie şi acţionarilor ARO, din data de 30 iulie a.c.. , publicată de Bursa de Valori Bucureşti (BVB). Tot pe 30 iulie, Tony Cristian Gib-Răduţă, care este şi membru al directoratului SIF Transilvania, a fost numit vicepreşedinte al Consiliului de Administraţie la ARO Palace Braşov. Mandatele lui Frăţilă şi Gib-Răduţă, alături de cele primite de alţi trei administratori noi ai companiei, Alexandru Mnohoghitnei, Sorin Ion Rădulescu şi Florian Petre Dinu, sunt pe o perioadă de doi ani.

Mihai Fercală a fost schimbat recent şi de la conducerea SIF Transilvania

Precizăm faptul că, recent, Mihai Fercală a fost schimbat şi de la conducerea SIF Transilvania, poziţia sa fiind ocupată de Marius Moldovan. La data de 19 aprilie a.c., lui Mihai Fercală i-a expirat mandatul. ASF (Autoritatea de Supraveghere Financiară ) a respins solicitarea SIF Transilvania de autorizare a lui Mihai Fercală şi a următorilor: Stan Iulian, Stefan Szitas în funcția de membri ai Directoratului SIF Transilvania.

Hotel ARO Palace

Pe 4 aprilie, membrii Consiliului de Supraveghere au adoptat, printre altele, hotărâri în ceea ce privește numirea unor noi membri ai Directoratului, pentru un mandat de 4 ani. Conflictul a fost tranşat şi în instanţă. Magistraţii au respins cererile de chemare în judecată, având ca obiect „ordonanţă preşedinţială” privind suspendarea hotărârilor Consiliului de Supraveghere formulată de fostul directorat al SIF Transilvania.

Precizăm că acţionari la ARO Palace Braşov sunt S.I.F. Transilvania, cu 85,7399 %, S.I.F. Muntenia, cu 10,3733 % şi alţi acţionari, cu 3,8868 %.

SC Aro Palace SA are în componenţă mai multe unităţi de cazare din Braşov, printre care şi hotelul de cinci stele, Aro

Societatea Aro Palace SA administrează mai mult de 1.200 de locuri de cazare în Braşov, deţinând hotelurile Aro-Palace, de cinci stele, Complexul Capitol, de trei stele, şi Coroana, situat în inima oraşului Braşov, în apropierea Pietei Sfatului, hotelul Postăvarul, clasificată la o stea, situate în centrul Braşovului. De asemenea, SC Aro Palace SA operează şi mai multe restaurante, precum Barul de Noapte, Club Belvedere, restaurant Panoramic, situat pe Tâmpa, accseul făcându-se cu telecabina. Societatea mai operează şi restaurantul Cetate.

SC Aro Palace deţine, de asemenea, şi restaurantul Cerbul Carpatin, din Piaţa Sfatului, al cărei subsol adăposteşte o pivniţă şi săli pentru degustări de vinuri. Parterul are o cramă cu specific national, de 170 de locuri.

Revenind la Hotelul Aro Palace, precizăm că este unul dintre cele mai mari hoteluri de cinci stele, a fost inaugurat în anul 1939 şi este singurul hotel de 5 stele din Brasov. În anul 1963, unitatea a fost extinsă prin constructia unui nou corp de cladire, iar in 2005 a fost clasificată la standarde de 5 stele.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102