rss

Anul XVI Nr. 3830 (3881), 20 aprilie
Categorii
CLICK AICI pentru varianta WEB

Fostul primar de la Tuzla, bun de circar

Constantin Micu a jonglat cu documentele şi ştampilele primăriei, să-şi pună la treabă firma agreată!

Constantin Micu

Fostul primar de la Tuzla, Constantin Micu, a fost trimis în judecată, la finele lunii martie anul curent, pentru abuz în serviciu. Însă, urmărirea penală a început în iunie 2014, dosarul ajungând şi la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel, apoi cauza fiind declinată la Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa. Mai exact, totul a pornit de la plângerea penală depusă de SC PG Delta Electron SRL cu privire la săvârşirea infracţiunilor de abuz în serviciu şi deturnare de fonduri, vizat fiind Constantin Micu. Se pare că fostul primar a tot „învârtit” documentele şi semnăturile astfel încât să pună la treabă firma agreată de el, iar cea care a câştigat licitaţia să rămână cu ochii în soare.

Mai exact, este vorba despre o licitaţie publică organizată cu privire la atribuirea unui contract de proiectare şi execuţie modernizare şi reabilitare tramă stradală în comuna Tuzla, din care societatea PG Delta Electron SRL ar fi fost înlăturată în urma unor proceduri nelegale. Dar, partea vătămată nu s-a lăsat şi a depus contestaţie împotriva rezultatului procedurii de atribuire şi, în urma deciziei din data de 26 iunie 2013, a fost admisă şi astfel a devenit beneficiarul contractului. Ulterior a fost încheiat contractul 4093/29.07.2013 între reprezentanţii UAT Tuzla şi câştigătorul licitaţiei. Numai că, din câte se pare, abuzurile nu s-au oprit aici. După ce Constantin Micu a emis ordinul de începere a lucrărilor, sun numărul 1475/25.03.2014, a început tam-tamul. Conform contractului, executantul avea obligaţia de a începe lucrările la data predării amplasamentului, fiind fixat un termen maxim de 30 de zile de la data emiterii ordinului. Numai că s-a ajuns până la punctul în care contractul a fost reziliat ilicit în urma presiunilor lui Micu, în calitate de primar al comunei Tuzla, întrucât lucrările contractate în sine erau deja executate dar nu de contractantul legal, ci de o firmă preferată de acesta, respectiv SC Edilitar Local Tuzla SRL, în favoarea căreia se încheiase, ulterior efectuării lucrării, pentru acelaşi obiectiv, un contract prin atribuire directă. Bineînţeles că, între timp, au fost emise ordine cu semnături ale primarului, toate menite să creeze apartenenţa de încălcare a obligaţiilor de către persoana vătămată, chiar dacă lucrurile au stat fix invers. Mai precis, primarul de la acea dată nu a emis actul administrativ de invitare a executantului să-şi preia amplasamentul, situaţie în care a aşteptat expirarea celor 30 de zile de la emiterea ordinului pentru a invoca cu rea credinţă incidenţa clauzei de reziliere a contractului. Demersurile ilicite şi şicanatorii ale lui Constantin Micu au constat în faptul că a solicitat persoanei vătămate, printr-o adresă scrisă, prin UAT Tuzla, să demareze lucrarea contractată dar fără să-i predea amplasamentul, după care a notificat-o că urmează să rezilieze contractul şi apoi l-a reziliat (pe 30 aprilie 2014). Abia apoi a convocat o şedinţă extraordinară de consiliu local pentru a cere aprobarea rezilierii. Nu mai trebuie precizat că a „omis” cu desăvârşite faptul că partea vătămată tot trimitea cereri dar şi răspunsuri la somaţiile primarului, prin care preciza că nu poate trece la execuţie până ce nu i se predă amplasamentul. Aceste hotărâri de consiliu au fost notificate şi Prefecturii, fiind prezentate sub aceeaşi paradigmă falsă, în sensul că societatea contractantă a refuzat începerea lucrărilor.

Beneficiarul contractului a câștigat acțiunea în instanță! Primăria Tuzla, bună de plată

Astfel, pe 8 mai 2014, a doua zi după încheierea unui contract prin atribuire directă a lucrării de către firma agreată de Micu, a fost înregistrată la Primăria Tuzla contestația prealabilă demarării litigiului judiciar privind actele administrative de reziliere, după care s-a înregistrat, la Tribunalul Constanța, dosarul 5257/118/2014. Pe 16.03 2015, magistrații au admis acțiunea reclamantei și a anulat decizia privind rezilierea contractului. Totodată, a obligat comuna Tuzla la plata sumei de 600.000 de lei, prejudiciu în favoarea reclamantei. Însă, între timp, firma favorizată de Constatin Micu a și terminat lucrările în proporție 100%. Pe 17 martie anul curent, Curtea de Apel Constanța a menținut în mod definitiv sentința instanței de fond. Cât despre firma agreată de fostul primar, respectiv SC Edilitar Local Tuzla SRL, surse din cadrul acesteia au recunoscut că lucrările începuseră cu circa 3 săptămâni înainte de rezilierea contractului cu PG Delta Electron SRL, din dispoziția directă a lui Micu, fără a se deține vreun document sau autorizare în acest sens. Se pare că lucrările erau făcute cu deținuții din cadrul Penitenciarului Poarta Albă și câțiva lucrători ai SC Edilitar Local Tuzla SRL, iar plățile au fost efectuate de Consilul Local. Ulterior, în martie anul curent, se pare că Micu s-a apucat să amenințe persoanele implicate cu privire la declarațiile ce le vor da. În plus, persoanele din Primărie care au semnat documentele mai sus pecizate ar fi fost puse sub presiune de către Constantin Micu sau induse în eroare. Când a venit vremea să dea cu subsemnatul în fața anchetatorilor, fostul primar se pare că a intrat în silenzio stampa. Precizăm că fapta de deturnare de fonduri a fost clasată întrucât banii alocați au fost folosiți pentru asfaltare, dar în condițiile abuzului în serviciu comis de primar. În plus, precizăm că vor urma și alte cercetări, fiind vorba despre o disjungere din dosarul de față.

Liliana CHIRU

marţi, 5 aprilie 20162492
Comentarii

008:5(10 mai 07:13)
Taner achimescu si ganesanu au planuit detronarea lui micu la paris dar dana amanta luui cireasa de la urbanism pt ca il iubeste a depus la parchet declaratii minci.oase
110andrei(9 apr 09:10)
sa le fie rusine celor care il vorbesc de rau pe Micu au uitat ce comuna aveau si cum arata Tuzla alegeti fratilor pe cine vreti dar daca micu nu va mai fi la primarie se va alege prafu de tuzla noastra si pt persoanele care il sapa pe la spate nu uitati cat ati mancat si ati baut pe spatele lui
110piedone(6 apr 20:05)
stati voi linistiti ca florea nu miriie nimic dar sigur toata tuzla voteaza cu el o sa vedeti ce primar capabil o sa fie
315tuzla(6 apr 09:44)
E bun Florea de primar. Sa i dea astia un fluier si sa faca incalzire cu angajatii primariei in fiecare dimineata. Asta crede ca primaria e ca la fotbal...alergi dupa o minge si la sfarsit mici si bere. Ar trebui sa mai treaca vre o 4 ani pe la liceu si pe urma sa candideze.
39bugetar tuzla(5 apr 23:28)
ATENTIE TUZLA nu va lasati pacaliti de borfasi astia care candideaza la functia de primar
112TUZLA2016(5 apr 23:07)
Domnule Florea Ionel nu confundati Comuna Tuzla cu o echipa de fotbal. Locuitorii acestei comune au nevoie de un om care sa fie CAPABIL sa ii respecte!
36Fara Saracila(5 apr 22:09)
Sunt altii care sunt de 10 ori mai buni
98Gigi(5 apr 16:45)
Sa vina Bebe sa scoata la iveala tot ce au furat Micu si Taner.Acum vrea Taner sa ii acopere bubele lu Micu.Toata lumea stie de blatu dintre ei.
181Florea Ion(5 apr 16:38)
TANER PRIMAR SI EU VICEPRIMAR ..O SA MEARGA TUZLA CA UNSA .4-3 -2-1..!
103Florea Ion(5 apr 16:29)
Doar o oaie poate conduce Tuzla, in ciuda oltenilor! Va pupa PNL
88ion(5 apr 16:27)
Are si Saracila un off ca nu a ajuns primar. Mai bine si ar vedea de campul lui.
89TUZLA(5 apr 15:10)
FRATILOR AM PRIMIT UN FLAER CU SARACILAAA CANDIDEAZA DE LA PMP NU ARE DOSAR CU MOTOCICLISTII???????????????
288:5(5 apr 14:38)
Edilitarul este firma cu pricina si actionari cine? flavius psdistul , taner si amamanta lui achimescscu
018FUFA(5 apr 14:36)
NIMENI NU SPUNE NIMIC DE SAMUILA CARE ESTE PARTAS LA TOATE FURACIUNILE ANPREUNA CU MICU SI TANER EL AFOST DITAMAI CONSILIER PERSONAL DE PRIMAR CARE CARA SPAGA
312tuzla(5 apr 11:57)
Atentie tuzleni pe cine votati. Astia toti au sechestru pe avere, Micu, Taner si 80% din angajatii primariei. Singura lor sansa de a mai avea un venit este sa ramana in primarie....asa ca atentie.
27Bine(5 apr 11:40)
,,unul,,bine zici.
218unul(5 apr 10:37)
Si Taner unde era cand Micu facea toate astea.....parca tot in Primarie.....normal ca au facut toate amandoi. Acum sunt fete mari, ditamai candidatii cinstiti.
19Aga(5 apr 10:11)
Nelegiuirile s-au produs in haita,asa ca trebuie,sa raspunda toti.Incompetenta naste monstrii,asa ca trebui sa deschidem bine ochi si pe cine vom alege in data de 5 iunie.
210Ion(5 apr 10:10)
Acesta este doar unul din cazurile in care Micu a facut abuz de putere. SRL-urile din Tuzla au fost amenintate cu controale daca nu sponsorizau PSD-ul lui Micu la Tuzla, si alte abuzuri intrucat Micu a crezut ca e Dumnezeu local. Asa se lauda, ca si Nicusor ca nimeni nu-l doboara. E uite ca scara pe care a urcat are si coborare. DNA sapati la Tuzla ca aveti mult de lucru de pe urma lui Micu.
mai mult...Replica
20 apr 00:00ReplicaAFACERIST din Constanţa, condamnat la muncă în folosul comunităţii într-un dosar de înşelăciune!

Doi bărbați condamnați pentru înșelăciune și uz de fals, după ce au obținut credite bancare de la CEC Bank SA...88

20 apr 00:00ReplicaAcuzaţii la Teatrul de Stat Constanţa: un regizor a primit bani pentru un spectacol care nu a mai avut loc56
20 apr 00:00ReplicaISU Dobrogea cere pompiei şi dotări de la alte inspectorate, din ţară!40
20 apr 00:00ReplicaUn hotel cu 11 etaje se va construi în Mamaia, în zona Teatrului de Vară. Investitorul, surpriză!

Staţiunea Mamaia, raiul investitorilor! Cea mai căutată staţiune de pe litoralul românesc pare sufocată de...106

20 apr 00:00ReplicaConturile unei primării din judeţul Constanţa, BLOCATE56
20 apr 00:00ReplicaTÂMBĂLĂU la Consiliul Judeţean, pe tema Festivalului Berii. Consilierii PNL au pus tunurile pe Palaz: ‘Consumul de alcool este un act cultural?’62
20 apr 00:00ReplicaOne Star Security a prins contractul de pază la Primăria Constanţa

Primăria Constanţa a semnat, pe 16 aprilie, contractul de prestări servicii privind achiziția serviciului de pază...68

20 apr 00:00ReplicaPERICOL PE ŞOSELELE: ŞOFERI BEŢI şi FĂRĂ PERMIS!42
20 apr 00:00ReplicaParcaţi pe locurile pentru persoanele cu handicap? ZECI DE AMENZI şi DOUĂ MAŞINI RIDICATE, într-o singură zi!42
20 apr 00:00ReplicaŞedinţă de Consiliu Judeţean. Bani pentru instituţiile aflate în subordine; liberalii au depus amendamente

Consilierii judeţeni s-au întrunit viner, 19 aprilie, în şedinţă, pentru a supune la vot mai multe proiecte de...40

19 apr 23:22ReplicaACCIDENT RUTIER GRAV PE BULEVARDUL FERDINAND! VIDEO1816
19 apr 18:41ReplicaIancu Cuşu INSISTĂ. Proiectul privind aprobarea PUD-construire hotel în staţiunea Mamaia, în atenţia consilierilor locali1797
Vremea
4° - 4.4° vineri, 19 aprilie 2019
cer acoperit de noriUmiditate: 59%
Vânt: 2.12 m/s din E
Presiune: 1025.356 milibari

Loto
6/496813313342
5/4013192035385
joker9142628335
Horoscop
mai mult...SPSportRT
20 apr 00:00SportHalep și compania, în haine de armată! Militarii români din Afghanistan susțin echipa României de Fed Cup

Românii din țară și din străinătate abia așteaptă să urmărească meciul din semifinalele Fed Cup, dintre...26

20 apr 00:00SportReal Madrid pregăteşte o campanie de achiziţii fără precedent: 600 de milioane de euro pentru noua era galactică

Real Madrid plănuieşte trei transferuri ”cu greutate” pentru această vară. Toţi cei trei jucători sunt ceruţi...26

20 apr 00:00SportMircea Lucescu, tot mai aproape de Beșiktaș! Fikret Omran, directorul tehnic al turcilor, confirmă: „E una dintre variante”

Mircea Lucescu, 73 de ani, e printre favoriții oficialilor lui Beșiktaș să devină antrenor principal începând cu...24

20 apr 00:00SportÎnotătorul Paul Georgescu, după ce a traversat Canalul Molokai: Sfârşitul a fost cam dramatic

Înotătorul Paul Georgescu, care a reuşit să traverseze Canalul Molokai din Hawaii (55,5 km), cu timpul de 13 ore şi...27

Local
19 apr 00:00LocalReînscrierile la grădiniţă încep pe 6 mai

Ministerul Educaţiei Naţionale a stabilit, în vederea cuprinderii în învăţământul preşcolar a copiilor cu...253

19 apr 00:53LocalProcurori din Constanţa, în atenţia CSM

Secţia pentru procurori din cadrul CSM s-a întrunit joi, 18 aprilie, în şedinţă. Pe ordinea de zi s-au aflat şi...1459

19 apr 00:53LocalContinuă pregătirile pentru sezonul estival în stațiunea Mamaia și municipiul Constanța

De la începutul săptămânii, angajații Serviciului Amenajări Urbane din cadrul Primăriei Municipiului Constanța...402

19 apr 00:51LocalExpoziție de Paște cu vânzare, cu produse realizate de copiii din centrele de plasament

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța a deschis, joi, 18 aprilie a.c., cea...346

19 apr 00:42LocalMai puțin de 30% din hotelurile de pe litoral vor fi deschise de Paște și 1 Mai

Aproximativ 80 de hoteluri din totalul celor peste 300 existente pe litoralul românesc, ceea ce înseamnă mai puțin...1578

19 apr 00:49LocalArnold, baschetbalistul surdo-mut care vrea în NBA

...343

19 apr 00:49LocalNăvodărenii care văd fapte antisociale, îndrumați să sune la Poliția Locală!

Primăria orașului Năvodari și Direcția Poliției Locale Năvodari a demarat campania „FII RESPONSABIL! ATITUDINEA...688

19 apr 01:08LocalSANCȚIUNI DRASTICE pentru MIZERIE și CONSUMUL DE ALCOOL pe stradă!

Consumul de băuturi alcoolice pe domeniul public, mizeria aruncată pe stradă, cerșetoria și răscolitul în...579

19 apr 01:10LocalConstanţa. Peste 200 kg peşte, transportate fără documente legale, confiscate de poliţiştii de frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Constanța - Punctul de Trecere a Frontierei Midia au depistat,...617

19 apr 00:24LocalCondamnaţi definitiv, încarceraţi şi introduşi în penitenciarul Poarta Albă

Mandate puse în aplicare de polițiștii constănțeni! La data de 17 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului...596

Politică
19 apr 00:00PoliticăTeodorovici iar a luat bani cu împrumut la dobândă mare: Încă 400 de milioane de lei

Ministerul Finanţelor Publice (MFP) a împrumutat, joi, 400 de milioane de lei de la bănci, printr-o emisiune de...258

19 apr 01:00PoliticăLiviu Dragnea a lansat acuzații FĂRĂ PRECEDENT la adresa lui Ludovic Orban: 'Să spună jandarmul cum îi săreau zeci de mii de euro din geantă când a plecat'

Liviu Dragnea a spus, în județul Suceava, că are informații despre mandatul lui Ludovic Orban în fruntea...877

19 apr 01:00PoliticăINCIDENT procedural cu dosarul Revoluţiei: Parchetul a trimis dosarul la ÎCCJ pe ascuns, la o săptămână după anunţul oficial

Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a încălcat Codul de procedură penală în privinţa...335

19 apr 01:01PoliticăUn tânăr nu a vrut să dea mâna cu Liviu Dragnea, la mitingul PSD

Câteva sute de persoane au participat, joi, la un miting PSD în localitatea Dumbrăveni, județul Suceava, la care...665

19 apr 01:01PoliticăLiviu Dragnea vorbește, în premieră, de candidatura la prezidențiale: „O să vă răspund, când e momentul, dacă voi candida“

Preşedintele Partidului Social Democrat (PSD), Liviu Dragnea, a declarat joi, într-un miting electoral organizat în...336

19 apr 00:17PoliticăBola iar se ia de Palaz! `400.000 de lei din bani publici pentru 3 zile de băut bere, totul deghizat în eveniment cultural!`

„400.000 de lei din bani publici, pentru trei zile de băut bere, totul deghizat în „eveniment cultural”. Cam...1410

19 apr 00:48PoliticăCererea de pensionare a lui Augustin Lazăr, acceptată de CSM

Ordinea de zi de joi, 18 aprilie, a sedintei Sectiei pentru procurori s-a suplimentat cu discutarea cererii de...518

19 apr 01:04PoliticăKlaus Iohannis: Nu pot să semnez nişte acte fără a evalua urmările întregii remanieri

Klaus Iohannis a făcut declaraţii de presă după ceremonia de introducere în profesie a absolvenţilor Consiliului...409

19 apr 01:09PoliticăCreștere a încasărilor la TAXE și IMPOZITE, față de anul trecut!

SPIT Constanța aduce la cunoștința opiniei publice că în perioada ianuarie-martie 2019, totalul sumelor încasate...397

19 apr 01:11PoliticăATENȚIE UNDE PARCAȚI! Poliția Locală dă zeci de amenzi zilnic!

Staționarea sau oprirea voluntară în zonele în care aceste acțiuni sunt interzise, încălcarea semnificației...563

Monden
20 apr 00:00MondenCătălin Botezatu a vorbit despre problemele de sănătate. „Merg să îmi fac analizele în Turcia”

În ultimii ani, Cătălin Botezatu a avut probleme cu inima și se află în permanență sub supravegherea medicilor....20

20 apr 00:00MondenCine este blonda cu care a fost surprins Mario Fresh la mall. Iubitul fiicei Andreei Esca a strâns-o în braţe

Toate îi merg din plin lui Mario Fresh. A făcut o figură frumoasă la "Exatlon", în Republica Dominicană, a revenit...24

20 apr 00:00MondenAndreea Bălan s-a întors în sala de dans, după cele patru operații suferite

Andreea Bălan a publicat în mediul online câteva imagini cu care a reușit să își bucure admiratorii. Vedeta s-a...20

20 apr 18:01MondenBianca Drăguşanu le dă peste nas cârcotaşilor: „Unii cred că mănânc botox la micul dejun”

Nu e un secret pentru nimeni că Bianca Drăguşanu este adepta operaţiilor estetice pe care le face ori de câte ori...24

20 apr 00:00MondenFerma 2019. Kamara l-a eliminat pe Silviu Țolu din competiție

Un nou duel la Ferma! Joi, 18 aprilie, Silviu Țolu și Kamara au fost concurenții care s-au luptat pentru locul lor...21

20 apr 00:00MondenReacţia furibundă a Ralucăi Podea după ce a aflat că Florin Pastramă se însoară cu Brigitte

De când Florin Pastramă şi Brigitte Năstase formează un cuplu atât la Ferma, cât şi în viaţa reală, Raluca...21

20 apr 00:00MondenPăr și barbă verde-neon! Cine sunt artiștii care o concurează pe Delia

Vedetele fac tot posibilul să sară ”în ochi”. Dacă Gianina Corondan ne-a obişnuit deja, de mai bine de două...22

20 apr 00:00MondenCorina Chiriac cântă cu trupa Azur, Angela Similea lansează album nou

Interpreta şlagărelor “Strada Speranţei”, “Opriţi timpul!” sau “Trenul fericirii”, Corina Chiriac, nu...23

20 apr 00:00MondenDe ce băiatul lui Charlize Theron poartă rochiţe şi haine de fetiţe?

În ultimii ani, fanii actriţei s-au întrebat de ce fiul ei, adoptat acum şapte ani, poartă mereu rochiţe şi...22

20 apr 00:00MondenCannes 2019 - Un film regizat de o cineastă născută în România, selectat în secţiunea Cinefondation

Filmul "As Up To Now", regizat de cineasta Katalin Moldovai, care s-a născut la Sovata şi locuieşte în prezent la...21

Mapamond
20 apr 00:00MapamondPreşedintele Republicii Moldova agită spectrul alegerilor parlamentare anticipate, îndeamnă la discuţii mai constructive

Cu cât mai aproape va fi termenul de dizolvare a Parlamentului, cu atât discuţiile dintre formaţiunile care au acces...24

20 apr 00:00MapamondNoua armă tactică testată de Coreea de Nord este pentru confruntări terestre

"Noua armă tactică ghidată" testată miercuri de Coreea de Nord este un sistem de rachete pentru confruntări...23

20 apr 00:00MapamondMarea Britanie: Femeia ucisă în cursul revoltelor de la Londonderry era o tânără jurnalistă de investigaţie

Femeia împuşcată mortal joi seara la Londonderry era o ziaristă considerată o ''speranţă'' a jurnalismului de...23

20 apr 00:00MapamondFranţa desfăşoară 60.000 de poliţişti şi jandarmi pentru încă un protest al „vestelor galbene“

Peste 60.000 de poliţişti şi jandarmi vor fi desfăşuraţi sâmbătă în Franţa, la cea de-a 23-a manifestaţie...22

20 apr 00:00MapamondJaponia: Un şofer octogenar a provocat un grav accident de circulaţie la Tokyo

Un şofer octogenar a provocat vineri un grav accident de circulaţie la Tokyo, soldat cu zece răniţi, dintre care doi...22

20 apr 00:00MapamondO mie de migranţi cubanezi în ultimele zile, la graniţa dintre Mexic şi SUA, anunţă autorităţile mexicane

O mie de migranţi cubanezi au sosit în oraşul mexican Ciudad Juarez, la graniţa de nord cu SUA, şi alţi 400 s-au...23

20 apr 00:00MapamondIrlanda de Nord: O femeie ucisă la Londonderry, poliţia suspectează „un incident terorist“

O femeie de 29 de ani a fost ucisă în cursul nopţii de joi spre vineri într-un schimb de focuri la Londonderry, în...23

20 apr 00:00MapamondGrecia: Explozia unei grenade în faţa consulatului rus, revendicată de anarhişti

Un grup anarhist grec a revendicat joi explozia unei grenade, în martie, în faţa consulatului Rusiei la Atena,...23

20 apr 17:21MapamondFranţa aduce un omagiu „eroilor“ salvatori ai catedralei Notre-Dame din Paris

Preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, a mulţumit joi pompierilor care s-au luptat cu flăcările la catedrala...24

20 apr 00:00MapamondONU: Mii de copii ai jihadiştilor străini, concentraţi într-o tabără în Siria

Un înalt responsabil al ONU a invitat joi ţările lumii să-şi asume responsabilitatea pentru cetăţenii lor aflaţi...23

Sănătate
19 apr 00:19SănătatePacienta cu arsuri grave, transferată în Belgia, va avea nevoie de mai multe operații. „Dacă mai stătea 2 zile în România nu mai avea șanse!”

Tânăra Mădălina Neculai, din Tulcea, care a fost transferată la un spital din Belgia, după ce a suferit arsuri...1500

17 apr 01:37SănătateSpitalul Judeţean Constanţa a fost decorat de Klaus Iohannis

Cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătății, Președintele României, Klaus Iohannis, a conferit Spitalului Clinic...1257

17 apr 04:05SănătateREVOLTĂTOR! Pacientă cu arsuri grave, din Tulcea, plimbată între spitalele din Constanța și Timișoara!

O tânără de 25 de ani din Tulcea, aflată în stare gravă, fiind intubată, după ce a suferit arsuri pe 40% din...816

13 apr 01:48SănătateProiect benefic pentru comunitate: cursuri de asistente medicale în Hârșova!

Sistemul sanitar din orașul constănțean Hârșova se dezvoltă. Astfel, în Spitalul Orășenesc Hârșova vor fi...1370

13 apr 17:54SănătateAsistenta șefă de la Neurologie, schimbată din funcție după controlul ministrului Sănătății! Atenționare pentru directorul de Îngrijiri!

S-a încheiat ancheta internă desfășurată de conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Andrei”...3931

13 apr 00:29SănătateReacția SANITAS după controlul de la Spitalul Județean Constanța: „Personalul este insuficient, merită să fie tratat cu respect!”

Referitor la recenta vizită a Ministrului Sănătății, Sorina Pintea, la Spitalul Clinic Județean de Urgență...2345

12 apr 00:50SănătatePacienții vin la Constanța să se trateze, dar ministrul Sorina Pintea LAUDĂ spitalul din Tulcea pentru... curățenie!

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, continuă controalele în spitalele din țară. În noaptea de miercuri spre...7313

11 apr 00:35SănătateSpitalul Județean Constanța, decorat de președintele Klaus Iohannis cu Ordinul „Meritul Sanitar”

În vreme ce ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a vorbit despre „dezastrul” pe care l-a găsit pe secțiile...3124

9 apr 01:42SănătateANCHETĂ la Spitalul Județean Constanța, după controlul inopinat al ministrului Sănătății

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a făcut, duminică seara, 7 aprilie a.c., de Ziua Mondială a Sănătății, un...4995

5 apr 22:57SănătateMedicii Adrian Streinu Cercel și Mihai Craiu, prezenți la Constanța pentru a vorbi despre vaccinare!

Vaccinarea împotriva virusului hepatitei B, vaccinarea în cancer între prevenție și tratament și prevenirea...1983