REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Consulatul Republicii Turcia la Constanţa dotează Centrul „Delfinul” din Agigea cu dulapuri şi paturi

Consulatul Republicii Turcia la Constanţa dotează Centrul „Delfinul” din Agigea cu dulapuri şi paturi

Replica API 19 august 2015 | 00:00 163

Consulul Ali Bozcalişkan: Să fim părtași, împreună, la bucuria copiilor

Consulul Ali Bozcalişkan: Să fim părtași, împreună, la bucuria copiilor

Ali Bozcalişkan

Centrul de Plasament „Delfinul” din Agigea va fi dotat cu dulapuri, paturi şi o multifuncţională. Copiii vor intra în posesia darurilor miercuri, ora 13.00, atunci când Consulatul General al Republicii Turcia la Constanța va organiza o ceremonie de predare a obiectelor achiziționate pentru Centrul de Plasament „Delfinul” din Agigea, aflat în spatele Primăriei, urmare a acţiunii de strângere de fonduri în cadrul ediției de anul acesta a Târgului de binefacere „Să dăruim împreună!”.

Astfel, din cei 19.355 lei strânşi în urma târgului, s-au achiziționat 12 dulapuri, 13 paturi etajate și o multifuncțională. „Mulțumim tuturor participanților de anul acesta care au înțeles cât de importante sunt astfel de evenimente, mai ales atunci când este vorba despre copii care, din diferite motive, cresc departe de familiile lor. În urma discuțiilor pe care le-am avut cu reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului, instituție cu care colaborăm foarte bine, am convenit ca anul acesta să facem o bucurie copiilor de la Centrul de Plasament „Delfinul” din Agigea.

Ne manifestăm speranța că astfel de evenimente vor continua și pe viitor, reușind, astfel, să aducem bucurie în sufletele celor mai puțin norocoși dintre noi. Vă așteptăm miercuri, 19 august, la ceremonia de predare a obiectelor achiziționate și să fim părtași, împreună, la bucuria copiilor de la Centrul „Delfinul” din Agigea”, Consulul General al Republicii Turcia la Constanța, Ali Bozcalișkan.

La evenimentul de miercuri, 19 august, vor participa alături de Consulul General al Republicii Turcia la Constanța, Ali Bozcalișkan, și Consulul Republicii Populare Chineze la Constanța, Su Yanwen, Atașatul cultural din cadrul Consulatului Federației Ruse la Constanța, Vladimir Nechaev, directorul Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța, Petre Dinică, reprezentanți ai Asociației Oamenilor de Afaceri Turci – Dobrogea, ai Centrului Cultural Turc „Yunus Emre” Constanța și ai Uniunii Democrate a Tătarilor Turco – Musulmani din România și ai Uniunii Democrate Turce din România. Reamintim faptul că la data de 1 iunie a avut loc a VIII-a ediție a Târgului de Binefacere „Să dăruim împreună”.

Alexandra VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614