REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
12.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Consulul onorific al Norvegiei a accidentat mortal un pieton în Constanţa

Consulul onorific al Norvegiei a accidentat mortal un pieton în Constanţa

Replica API 18 septembrie 2013 | 00:00 168

Exclusiv

Exclusiv

Dimineaţa de miercuri, 18 septembrie, a fost şi ultima pentru un bărbat de 48 de ani. Acesta a traversat neregulamentar şi a fost spulberat de un Land Rover ce rula pe bulevardul Aurel Vlaicu. Pietonul a fost transportat în stare gravă la spital, însă, în ciuda eforturilor depuse de medici, a decedat. Totul s-a petrecut în jurul orelor 07.55, când Laurenţiu Adrian Lazăr, de 45 de ani, din Constanţa, a condus un autoturism pe bulevardul Aurel Vlaicu, pe prima bandă, dinspre bulevardul Tomis către Alexandru Lăpuşneanu şi ajungând în dreptul blocului 17 A, în zona Campus Universitar, a surprins şi accidentat un bărbat de 48 de ani, din Constanţa, Aurel Stelian Smâdu, care s-a angajat în traversarea străzii prin loc nepermis şi fără să se asigure din partea dreaptă a conducătorului auto. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a pietonului. Acesta a fost transportat la spital, unde a şi decedat.

Facem precizarea că Laurenţiu Adrian Lazăr este consulul onorific al Regatului Norvegiei la Constanţa, dar şi general manager la SC Barklav Romania SRL. De asemenea, Consulatul Onorific desfăşoară activităţi specifice pentru judeţele Constanţa, Brăila, Galaţi, Ialomiţa şi Călăraşi.

Contactat telefonic de reporterii cotidianului "Replica" de Constanţa, consulul a menţionat că se află într-o şedinţă. "Putem vorbi puţin mai târziu despre acest lucru, sunt într-o şedinţă acum", a spus consulul Laurenţiu Adrian Lazăr.

UPDATE - ora14:30:

"Pietonul nici măcar nu a avut în intenţie să traverseze strada. Impresia mea fiind aceea că el s-a aruncat intenţionat în faţa maşinii. Nu mergeam cu viteză pentru că eram la 100 de metri după trecerea de pietoni, motiv pentru care nu aveam cum să am viteză. În plus, nu l-am lovit cu partea din faţă a autoturismului, ci cu partea laterală. Eu mă îndreptam spre birou", a declarat, pentru "Replica" de Constanţa, consulul onorific al Norvegiei la Constanţa.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614