REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Consumatorul de marijuana care avea ordin să nu se apropie de familie, IERTAT de soţie! Poate-i mai sparge capul o dată...

Consumatorul de marijuana care avea ordin să nu se apropie de familie, IERTAT de soţie! Poate-i mai sparge capul o dată...

Replica API 8 aprilie 2019 | 00:23 344

I-a spart capul soţiei, a umilit-o, a trântit-o la pământ, călcând-o cu talpa piciorului peste faţă, dar l-a iertat. Vorbim despre o femeie din Constanţa care, zilele trecute, a obţinut în instanţă ordin de protecţie împotriva soţului violent, un soţ căruia drogurile i-au luat mințile provocând un scandal în familie care s-a încheiat pentru partenera de viaţă la spital, iar pentru bătăuş la poliţie. Deşi a obţinut hotărâre favorabilă, la recurs femeia s-a prezentat cu soţul-pârât de mână, aducându-le la cunoştinţă magistraţilor că s-au împăcat.

Pe 14 martie, femeia a apelat Serviciul 112, solicitând deplasarea unui echipaj de poliție la domiciliul său, după ce soțul femeii a provocat un scandal în familie. Ajunși la fața locului, polițiștilor li s-a relatat de către reclamantă că soțul său a venit la ea, a scuipa-o și i-a dat cu podul palmei peste față, iar când a ieșit din imobil pentru a apela Serviciul 112, a apucat-o de gât și a dat-o cu capul de podea, călcând-o cu talpa piciorului peste față.Femeia prezenta o excoriție la nivelul creștetului capului, iar în interiorul apartamentului erau aruncate două prosoape având sânge pe ele, pe care aceasta le-a folosit pentru a opri hemoragia. Victima a obținut în instanță ordinul de protecție. Judecătoria a apreciat că se impune asigurarea unui climat de liniște pentru ca soția și copilul individului, să își poată desfășura în bune condiții existența, fapt ce se poate realiza prin obligarea pârâtului la păstrarea unei distanțe minime de 200 m față de reclamantă și față de minor, în vârstă de 9 ani, timp de șase luni. Bărbatul a recunoscut magistraților că este consumator de Marijuana. Întrucât măsura are caracter urgent, decizia este executorie.

Cu toate acestea, reclamanta a formulat recurs, solicitând anularea în parte a deciziei, în sensul să se menţină ordinal de protecţie în ceea ce o priveşte, însă nu şi pentru fiul ei, întrucât acesta este ataşat de tată. La termenul din 2 aprilie, atunci când instanţa trebuia să se pronunţe, reclamanta s-a prezentat în sală alături de soţul bătăuş, menţionând că s-a împăcat cu acesta, iar solicitând retragerea cererii de judecată. Instanţa i-a admis cererea.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cu toata dragostea,fetelor si femeilor le plac barbatii care afiseaja un aspect mai obraznic,mai de tipi similari cu eroii din filme. Cei cu bun simt dar cu buzunare sarace,nu au sanse,chiar daca viitorul le asigura un trai nu sublime,dar macar decent si fara belele. Fetele vor relatii cu dilimandrosi si apoi se plang. Baietii la fel,fac sex cu boarfe si se mira cum de iau boli,cum de sunt santajati de nemernici imputiti. Asadar ,victimele de multe ori aleg sa fie asa,ca au vise si le place inceputul. Fetele frumoase devin mai usor curve ordinare si evitabile in societate,ca uita sa gandeasca.
1
0
Poate nu stii , sexul de impacare e cel mai tareee !
2
0
el isi bate sotia si nu cred ca o face pentru prima data si ea il iarta?? femeilor le place bataia???...
1
1
Foarte buna stirea, dar incomplet documentata, era bine sa ne spuneti si cat poarta la pantof el, sotia casa unde locuiesc dace e din caramida sau bca.
1
0
Nu trebuie iertat ! Este irecuperabil !
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218