REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Continuă abuzurile în parcarea Lidl din Tomis 3: mașini blocate!

Continuă abuzurile în parcarea Lidl din Tomis 3: mașini blocate!

Replica API 8 noiembrie 2019 | 02:56 1107

Câțiva șoferi din Constanța s-au trezit cu roțile autovehiculelor blocate de către caracatițe, în parcarea Lidl din Tomis 3, după ce au staționat în zonă mai mult de două ore. Cum este cazul Volkswagenului alb din imagini.

De altfel, nu este prima oară când reprezentanții magazinelor Lidl din Constanța au intrat în conflicte cu șoferii care s-au trezit cu mașinile blocate. Pentru deblocare, șoferii au fost nevoiți să plătească 100 de lei.

Magazinele Lidl sunt operate de SGG Security, cu sediul în Popești Leordeni.

Citește și:

SCANDAL în parcarea Lidl din Tomis III! A intervenit Poliţia VIDEO

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu am cunostinta ca cineva s-ar fi sesizat de abuzul primariei Constanta pentru plata parcarii prim sms!
0
0
masina poate fi blocata doar pe domeniul public si nu in curtea Lidl care este privata, este abuziv intr-adevar. Platiti pentru deblocare si solicitati procesul-verbal ca sa contestati in instanta, cu daune interese! macar 1.000 lei plus onorariul de avocat.
0
1
de cand a devenit autogara parcare privata ? cum a intrat lidl in posesia terenului respectiv plus a zonei de garaje din spatele blocurilor ? chiar nu-si pune nimeni intrebarea ? da, parcarea o fi privata, dar toti locatarii de la blocurile respective ar trebui sa aiba parcare gratuita acolo.
1
1
Stirea asta tot este repostata zilnic ca fiind noua, dar e veche de cateva zile. De ce, Replica nu te iei tu in gura cu Primaria EForie? Aceasta Primarie te trimite la plimbare. Daca sunteti ziaristii curului lui Budha, de ce nu faceti o ancheta sub acoperire? E grele, ziaristule de provincie?
3
1
Luat 2 rable cazute la 100 de euro ambele si abandonate acolo. Sa le deblocheze cand vor ei! Si sa plateasca ei ridicarea si transportul!
2
2
parcarea este privata, nu apartine comunitatii. mai mult de 2 ore nu ai voie sa stationezi.
4
1
nu am observat daca au camere care sa fie orientate spre locurile de parcare, sau camera la intrarea in parcare. oricum sunt rare situatiile, deci cocalarul ala cu pasatu' lui posibil ca si-o merita.
5
1
Bai Tarnacop nu stii ce inseamna sanatate si un praz verde? E parcare privata? E! Sunt regulile afisate clar? Nu ai ce sa comentezei! Ai intrat in magazin 30-40 de minute sa te uiti si nu ai cumparat nimic , iar astia ti-au blocat roata? Atunci da e un abuz si se ocupa politia de ei ... teoretic ca practic politia e mana in mana cu ei!
12
2
Mare prost esti ba prostule. Daca iti parca tie in curte la fel ii mai luai apararea? Daca regula e clara, ca nu ai voie sa stai mai mult de 2h, tu de ce stai ma? Bine, nu tu.. ca tu ai abonament pe RATC. De aia ne stie lumea de tarani. Ca nu suntem in stare sa respectam nici macar o regula banala de parcare privata.
16
3
Vai de mortii vostrii prostilor, voi nu pricepeti ca aia fac un abuz pe proprietatea lor? Cum adica sa imi blochezi masina ca au trecut 2 ore, si care plm e ideea? Sa o blochezi tu 5 ore daca eu nu platesc? voi sunteti chiar prosti? omu o fi stand in zona si a parcat la lidl sau dracu sa-l ia, sigur nu de economie a facut gestu. cate vaci proaste prin comentarii cred ca asta a fost " amendat " de "autoritatea sgg lidl", vacilor, voi iarna mergeti cu geamurile aburite si lipite de volan si vara cu geamurile date jos la semafot sa sugeti noxele piticele dracu inculte
4
16
daca s-ar face peste tot asa nu ar mai parca toti prostii si toate curvele unde le vine ciclul . Legea trebuie respectata , indiferent unde sau de cine , toti suntem egali .
12
5
Bai ziaristul M.P. vine de la Mare Prost ?
5
5
E plin orasul de milogi din astia care ar parca si pe trecerea de pietoni doar sa economiseasca 3 lei. Individul cu bolid Passat, Germania, 300.000km, a crezut ca fenteaza parcarile din T3 si isi lasa jegul de masina juma de zi in parcarea privata a magazinului. Iar tu Mirela, ar trebui sa ceri si un punct de vedere al magazinului ca de aia esti platita ca jurnalista
15
5
BRAVO LIDL!!! Golanimea si tiganii trebuie pusi la punct.
17
4
Din cate stiu eu,poate gresesc ,acolo nu este loc de parcare amenajat.probabil de aceea i s-au blocat rotile.
8
2
sa iti iau familia de romani in pula si sa mori de cancer
2
10
sgg este firma fantomei albe care opereaza si la cne cernavoda adusa de ghita
5
0
Secatura saraca plateste parcare daca vrei paza si civilizatie. Altfel dute un plm si parcheaza in camp la intarea in oras. Secaturi hoti si koorve
8
7
In poza e un tigan peste si o prostituata. Au fost la produs in Germania ca sa plateasca amenda de parcare... Culmea prostitutiei.
11
1
In urma cu o luna am patit la fel, am parcat, mi-au blocat roata, am cumparat de 400 lei in 10 minute m-am intors, am gasit masina blocata, am platit 100 lei la un cefalau analfabet, am jurat ca nu mai cumpar nimic de la Lidl, plateam circa 2000 lei lunar pe cumparaturi, acum Lidl a castigat 100 lei, iar eu cumpar de la Mega Image care are parcarea libera. Niste curve si Lidl si clanul pwlii al jegosilor. Lidl a pierdut un client fidel, adica eu, recomand tuturor care au patit la fel ca mine sa le dea m.m.m.
10
11
Mai prostilor, voi blocati o masina ca a parcat mai mult de 2 ore, adica coi mai blocati acel loc de parcare pana o.deblocheaza individul? Deci asta e clar abuz!In cel mai rau caz anunti im magazin, ca nu au loc 10 masini de unu care a parcat 2.5 ore in loc de 2. Mama ce jivine lidl si sgg sa va moara copii de cancer, foame de bani koorvelor. Cum adica eu blochez un loc 3 ore si tu il mai blochezi 4 certandu te cu mine, deci clar intentia ta e sa imi iei banii, la lidl e gol in parcare mereu animalele dracu
9
9
Fai Mirela Pascal ,fai centuristo borduristo luamia-ai cacatul la laba,ce ,bligatie are,fai,Lidl sa puna la dispozitia a toti mesevistii parcarea gratis?Si sa scrii ca SGG Security este entitate economica legala a Clanului Sportivilor!
15
4
Sa ma c..ac pe passatul tau de 2 lei fraiere care esti ..vrei sa fii shmecher fii pana la capat...ai gafat...platesti si asta e ....
18
4
draga marinov se vede ca nu ai intrat in viata ta la Lidl sa citesti macar etichetele sa vezi cascaval facut la radauti ,lapte si produse gen iaurt facute la albalact sau la brasov produse camara noastra produse in romania ,peste si produse din peste facute la nautica ,zahar romanesc si alte cite si mai cite .citeste dobitocule etichetele si ai sa vezi ca"gunoaiele sut 80% din Romania .unde mai gasesti tu bere la cutie cu 1 leu ca mai ziceau niste pesedei ca e scump .mai lasati dracu antena3 ca sunteti praf .AMIN
22
4
Abuz sau nu ,autoturismul a fost parcat regulamentar , proprietarul demonstrand cu bonul de casa ca a fost in magazin ; s au facut verificari pe camere de supraveghere .. COncluzie:-EROARE !!
9
3
astia cu ldl vor sa faca bai si din rahat daca nu prea vand...decat gunoaie ce arunga aia din occident
6
10
Eu nu vad abuzul, cat timp regulamentul este afisat la vedere. Vad doar un rupt in cur, care a crezut ca economiseste 5 lei.
31
5
De ce vorbeste autorul articolului de "abuz" ?
18
4
MP vine de la mare pl sa mare pzd? De ce n ai curajul sa ti treci numele? Asazisi ziaristi facuti la norma, scriu articole de kkt fara sa si asume ceea ce scriu sub semnatura. LASI si IPOCRITI.
13
5
NU abuzurile continua , continua nesimtitii sa parcheze undea vrea neuronul lor !
29
4
Despre ce abuzuri vorbiti voi aici? Este o parcare private cu regulament intern , deci unde este lege nu exista tocmeala . Felicitari celor de la Lidl pentru initiative si pentru atitudine . Sunt sigur ca soferul masinii este cel care a trimis pozele si a inceut sa se panga la ziarul vostru
30
6
pasatul ala face mai mult decat cotetul in care locuiesti tu cu ma-ta si bunica-ta, parlitule.
9
23
citeste cucoana regulile parcarii inainte sa faci articole d-astea de 2 lei
24
5
Mergi si vezi ca scrie stationare 2 ore !!
24
5
Scrie pe undeva la vedere clar si mare : Parcare privata Lidl Stationare interzisa mai mult de 2 ore? Daca da sanatate si un praz verde Daca nu parnaie pentru muscheti, lacat definitiv pe magazin si confiscarea tuturor produselor! Cum au intrat aia in posesia parcarii e alta discutie!
18
11
Sa ma cac pe pasatu tau de 6 mii
26
11
E in ADN ul vostru sa vreti totul moka. De aia sunteti pitici, urechiati si cu resturi de branza cu ceapa intre dinti.
29
7
bai saraciilor comentati de astia care parcheaza si ca sunt saracii vedeti ca passatu ala face cat 3 carute de ale voastre
12
31
nu inteleg unde este abuzul....
31
8
trebuie facuta plangere penala direct la procuror si pastrata dovada amenzii
15
25
Si abuzu unde e? Parchezi ca un bou ratat? Inseamna ca ai 100 lei pentru platit amenda
35
7
Vreau parcare moka ca nu mi ajung banii de benzina .... Ai draq de secaturi hoti si koorve
23
19

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614