REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
13.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Continuă asfaltarea străzilor din Constanţa: ‘Lucrările se vor desfăşura pe timpul nopţii’

Continuă asfaltarea străzilor din Constanţa: ‘Lucrările se vor desfăşura pe timpul nopţii’

Replica API 11 iulie 2018 | 00:00 243

Se lucrează intens la asfaltarea străzilor din municipiul Constanţa! Autorităţile locale precizează că lucrările de asfaltare continuă şi vizate au fost noaptea trecută străzile din centrul oraşului. Astfel că, potrivit acestora, s-a asfaltat Strada Nicolae Iorga, tronsonul cuprins între Bulevardul Tomis și Bulevardul Alexandru Lăpușneanu.

"Lucrările se vor desfășura pe timpul nopții, începând din această noapte până la sfârșitul săptămânii, pe câte un sens de mers. Astfel, circulația rutieră va fi restricționată pe sectorul de drum pe care se vor desfășura lucrările. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă mulțumim pentru înțelegere.", au precizat marţi, 10 iulie a.c., autorităţile locale constănţene.

Constănţenii sunt critici, în esenţă asfaltarea este necesară însă având în vedere aglomeraţia din oraş, aceste lucrări nu vin tocmai într-un moment potrivit. “Până acum ce au făcut? Asfaltarea străzilor trebuia să se facă în primăvară, nu în plin sezon estival. Să zicem că pe timpul nopţii este mai ok”, a declarat un constănţean.

Paula SOLOMON

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Fagadau, in noaptea asta te invit cu tot neamul, sa te odihnesti in liniste. Sa ai parte de camioane, claxoane si trepidatii. Sunteti geniali cu deciziile pe care le luati!
5
1
Pai au spart iorga acum 3-4ani sa schimbe raja tevile de apa la case si le-au astupat ca curu. Acum din banii nostri sa reasfalteze. Frumos. 2. O trecere de pietoni la fiecare colt de strada se poate? Stiu ca suna SF dar asa e legea, sa poti traversa regulamentar. Oras bananier
7
4
prostii mei, va fac sosele bune sa va rupeti rotile in canalizari, mai ridicam asfaltul cu 10 cm sa luati mai bine acum canalizarea. fraierii mei
6
2
Pe ferdinand asfalteaza bucati , DAR MAI RAU FAC !! Sa le lase dracu cum sunt .
2
5

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369