REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Continuă circoteca în Consiliul Local Castelu

Continuă circoteca în Consiliul Local Castelu

Replica API 11 ianuarie 2016 | 23:42 327

Nicolae Anghel

Certurile între consilieri comunei Castelu par să nu se mai termine. După ce primarul Nicolae Anghel a fost demis din funcţie, iar gurile rele susţin că acesta conduce instituţia din umbră şi are în continuare parte de beneficiile funcţiei de primar, acum consilierii se ceartă pe un aprobarea unui proiect ce vizează achiziţionarea unor terenuri.

De ceva vreme, consilierii PSD din Castelu refuză să voteze un proiect de hotărâre privind achiziţionarea unor terenuri în vederea construirii de locuinţe individuale. În data de 8 ianuarie au avut loc şedinţele comisiilor Juridică, de disciplină şi validare şi pentru Agricultură, activităţi economico-financiare, în care consilierii PSD au respins propunerea. După şedinţa comisiilor, iată că şi la şedinţa de sânbătă, 9 ianuarie, a Consiliului Local, frustrarea consilierilor PSD a făcut ca proiectul de hotărâre privind achiziţionarea unor terenuri în vederea construirii de locuinţe individuale, dar şi al permanentelor probleme create de depozitarea abuzivă a gunoaielor şi deşeurilor menajere în zonă să nu fie aprobat pentru a 6-a oară.

Astfel, 22 de familii care au nevoie urgentă de locuinţe riscă să ajungă în stradă, prin neacceptarea proiectului de hotărâre privind aprobarea cumpărării terenului în suprafaţă de 50.000 mp, Ferma 11, Incinta 1, Str. 1 Mai, în vederea dezvoltării urbanistice şi economice a acestei zone. Dacă punctul de vedere al viceprimarului cu atribuţii de primar, Laura Prodan a fost clar, şi anume că este vorba despre nişte frustrări politice şi că aleşii PSD nu îşi asumă această funcţie, iată şi punctul de vedere al consilierului PSD, Gemambet Faruc: „Cu acest teren se vrea să se facă şi o campanie electorală, iar fostul primar vrea să îşi tragă şi el partea lui. Noi am spus că votăm acest proiect după alegerile locale. Suntem în interesul cetăţeanului, iar acest proiect se va aproba, dar nu cum vrea fostul primar”.

Mihaela UNGUREANU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614