REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Continuă DEMOLAREA construcțiilor ilegale din Mangalia!

Continuă DEMOLAREA construcțiilor ilegale din Mangalia!

Replica API 30 martie 2018 | 16:38 436

Continuă demolarea construcţiilor abuzive din Mangalia! Cea mai recentă acţiune de acest fel, derulată pe digul din municipiu, s-a lăsat cu scandal şi cu lovirea şefului Poliţiei Locale - detalii aici: https://www.replicaonline.ro/ca-n-vestul-salbatic-seful-politiei-locale-mangalia-batut-in-timpul-unei-actiuni-de-demolare-video-349745/.

De data aceasta, nu a mai fost scandal, fiind ridicate mai multe chioșcuri care nu aveau documentele necesare și autorizațiile de funcționare.

„Două dintre aceste construcții se aflau pe spațiul verde din fața gării. Alte două chioșcuri au fost ridicate din zona sensului giratoriu, respectiv Casa Tineretului și de lângă restaurantul Cristopher. De asemenea, a mai fost ridicat un chioșc amplasat ilegal pe str. Oituz, la intersecția cu Ștefan cel Mare”, a explicat primarul Mangaliei, Radu Cristian. El a precizat că, în perioada următoare, Primăria va continua acțiunile de demolare sau ridicare a construcțiilor fără documente legale de ocupare a domeniului public.

„Deja am întocmit câteva zeci de dosare în acest sens, iar acțiunea urmează toate procedurile legale, atât pentru oraș, dar și pentru stațiuni. Din păcate, unii patroni reacționează violent, cum a fost cazul celui din Portul Turistic, în urmă cu o săptămână, atunci când l-a lovit pe șeful Poliției Locale. În acest caz, s-a depus plângere penală”, a subliniat edilul.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Eu am amplasat chiar pe terenul dat de Erchin si Viereanu ala cu digul dar daca stiu scaderea si impartirea nu voi fi daramat. Sac ca o sa fac bani frumosi si vara asta si voi ati ramas cu ochii in soare. Apropos , ce mai face Soare ?
1
0
Sifonarul de la Replica cand darama constructiile din tomis 3 pe care le face sub acoperire? De ce nu scrieti un articol si despre asta????
0
0
raspus lui laba gasti de georgescu
0
1
GARAJELE PE CAND?? FOCAR DE INFECTIE PLINE DE JOBOLANI
6
1
alt grup de infractionari cu fetele: tanior de la gara. popescu. dan lepadatu. patrascu andrei sa vina garda sa ii ia odata 44
1
0
Si ct e plina de blocuri beton nou
0
1
Emi,o pizda de om care la violat tasu in gura ,cand avea 9 ani
1
1
A ridicat cateva chioscuri ca sa vada navalistul.Dar hotelul din Olimp al prietenului,dar autoservirea turcului din Venus unde vara mananca toata politia locala,pe cand domnule primar!!!Sau sunt mari scule oamenii
3
0
Hodorogul ala zis administrator de la dig trebuia incatusat pe loc si aruncat in puscarie . Nu mai asa i trecea fitele din cap .
1
0
Gara la Mangalia este cu fata spre liniile de cale ferata. Deci in fata garii nu aveau cum sa fie amplasate chioscuri.Spatiul verde este in spatele garii adiacent cu soseaua Constantei.
3
3
Numai pe terenul public nu si cel privat cel privat dati inainte cu constructii ilegale
2
1
Dar lui ruxandra iulian din satu nou cand ii demolati basina de carciuma construita ilegal?
1
0
Un oras mai curat
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367